Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: در سال ۹۶ میزان فروش ۵۰ شرکت مرکز رشد فناوری دانشگاه چمران ۳.۶ میلیارد تومان بوده است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، یحیی میرزایی مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: از بدو تاسیس مرکز رشد فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز تاکنون ۶۹۲ طرح و در سال گذشته ۵۰ ایده دریافت کرده است که از این تعداد ۴۸ ایده داوری فنی و اقتصادی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مجموع این مرکز در سال گذشته ۵۰ شرکت و هسته مستقر داشته است که از این تعداد ۱۵ مجموعه، هسته‌های فناور و ۳۵ مجموعه، شرکت‌ها و واحد‌های فناور بودند.

میرزایی افزود: ما برای اولین بار سه دفتر تحقیق و توسعه را راه‌اندازی کردیم که موجب ارتباط بیشتر و ساده‌تر با صنایع می‌شود. در سال ۹۶ میزان فروش شرکت‌ها ۳.۶ میلیارد تومان بوده است. همچنین اشتغال تمام وقت ایجاد شده در مرکز ۱۰۵ نفر و اشتغال نیمه‌وقت ۸۲ نفر بوده است.

مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: در سال ۹۶ در مجموع شش کارگاه در حوزه‌های کسب و کار برای شرکت‌ها برگزار شد که نسبت به سال پیش از آن دو برابر شده است. همچنین در سه نمایشگاه استانی شرکت داشتیم و شرکت‌ها از مزایای آن استفاده کردند.

وی افزود: مجموع فضایی که سال گذشته به عنوان فضای دفتری به شرکت‌ها واگذار شد حدود ۵۰ اتاق است و میزان وام داده شده به شرکت‌ها نیز در سال گذشته ۲۲۰ میلیارد تومان بوده است. سقف تسهیلات ارایه شده به هر شرکت در طی دوره سه ساله استقرار ۵۰ میلیون تومان است که این رقم در سال پیش از آن ۳۰ میلیون تومان بود.

میرزایی عنوان کرد: هر شرکتی که در مرکز رشد مستقر شود از خدمات فیزیکی مانند دفاتر و وسایل اداری مورد نیاز برخوردار می‌شود و امکان استفاده از خط اینترنت دانشگاه را مانند اعضای هیات علمی دارد. همچنین مکاتبات شرکت‌ها با برند مرکز رشد دانشگاه انجام می‌شود که فرصت خوب و گزینه مهمی برای شرکت‌های نوپا است.

مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه شرکت‌های نوپا به وضعیت بازار حساس هستند، تصریح کرد: امسال مسایلی مانند تحریم و وضعیت اقتصادی شرایط را برای شرکت‌های نوپا، شکننده می‌کند؛ بنابراین امسال ما به بازار‌های تضمین شده‌تر برخی سازمان‌ها مانند کمیته امداد روی آوردیم تا مددجویان کمیته امداد با استفاده از طرح‌های مرکز، کسب درآمد کنند.

وی ادامه داد: تمرکز بر این است که از بازار به نیاز‌ها برسیم، برخی ارگان‌ها بنابر رسالت خود برای انجام کار‌ها هزینه می‌کنند که ما به سراغ این سازمان‌ها رفتیم و استقبال خوبی صورت گرفت. در تلاش هستیم که چنین ارتباطاتی بیشتر شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید چمران اهواز مرکز رشد فن آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۵۲۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳، گفت: تا پایان امسال بخشی از مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با جدیت بیشتری راهبرد جمع آوری گازهای مشعل را در دستور کار قرار داده است، اظهار کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی متعهد شده است که تا پایان امسال بخشی از مشعل های گازی در واحدهای پتروشیمی جمع آوری شوند.

وی تصریح کرد: بخش دیگری از مشعل های گازی که خوراک واحدهای پتروشیمی را تامین می کنند، تا سه سال آینده مهار می شوند. 

وی با تاکید بر نقش سوپاپ اطمینان بودن مشعل های گازی، یادآور شد: فرآیند واحدهای پتروشیمی به گونه ای است که مشعل ها در شرایط اضطرار و برای جلوگیری از وقوع حادثه روشن و در شرایط پایدار، مهار می شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، اظهار کرد: در سال جهش تولید، طرح ها و پروژه ها در صنعت پتروشیمی یکی پس از دیگری شکوفا می شود.

شاهمیرزایی با اشاره به وجود ذخایر عظیم هیدروکربوری در منطقه پر برکت پارس و نامگذاری سال 1403 با عنوان "سال جهش تولید با مشارکت مردم" توسط مقام معظم رهبری، گفت: خداوند این منابع پر برکت را برای ایرانیان به ودیعه گذاشته است و امسال شاهد افتتاح طرح های مختلف خواهیم بود. 

معاون وزیر نفت با اشاره به  بهره برداری دو پروژه الفین و MEG پتروشیمی بوشهر تا پایان امسال، خاطر نشان کرد: امسال 12 طرح از طرح های پتروشیمی وارد مدار تولید می شوند که علاوه بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی، در بحث ارزآوری نیز نقش آفرین خواهند بود. 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ضمن دعوت از سرمایه گذاران برای حضور در فعالیت های مولد در بخش صنعت پتروشیمی، خاطرنشان کرد: صنعت پتروشیمی با ایجاد ارزش افزوده پایدار، پیشانی و شاگرد اول اقتصاد کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • متصدی واحد جمع‌آوری ضایعات در خواف به حبس محکوم شد
  • شرکت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • برگزاری دوره آموزشی تربیتی معراج در فرخ شهر
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد