Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@02:49:37 GMT

شهر نمونه گردشگری بین‌المللی اما بدون دفتر گردشگری!

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۵۳۹۴۳

شهر نمونه گردشگری بین‌المللی اما بدون دفتر گردشگری!

شهردار شهمیرزاد از این شهر نمونه گردشگری بین‌المللی به‌مثابه یک شهر بدون دفتر گردشگری نام برد و گفت: این در حالی است که همه شهرهای نمونه بین‌المللی گردشگری براساس قانون و تصویب هیئت وزیران باید از دفتر میراث‌فرهنگی و گردشگری برخوردار باشند. آفتاب‌‌نیوز : محمدصالح لقمانیان با گلایه از آنچه بی‌توجهی مسوولان ذی‌ربط به آثار تاریخی شهمیرزاد می‌خواند، اظهار کرد: متاسفانه شهمیرزاد با وجود همه ظرفیت‌ها و جاذبه‌هایش مورد غفلت قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مدیر شهری اضافه کرد: البته اداره میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی در شهرستان مهدیشهر وجود دارد اما برخلاف قانون که به صراحت بر لزوم ایجاد دفتر گردشگری در شهرهای نمونه گردشگری بین المللی تاکید شده، این شهر همچنان فاقد چنین امکانی است.

وی به وجود یک قلعه باستانی در این شهر نمونه گردشگری بین‌المللی اشاره کرد و افزود: این قلعه باستانی نماد تاریخی این شهر است اما متاسفانه با وجود پیگیری‌های زیادی که صورت گرفته تلاشی در جهت حفاظت و بهره‌مندی مردم از مزایای این اثر تاریخی صورت نگرفته است.
لقمانیان با بیان اینکه یک اعتبار ناچیز که به مثابه یک قاشق شکر در یک آب‌انبار است به این اثرتاریخی اختصاص یافته است تصریح کرد: احیای راه‌ دسترسی به این اثر تاریخی می‌تواند به رونق گردشگری در این شهر کمک شایانی کند.


وی با بیان اینکه شهرداری شهمیرزاد آمادگی خود را برای هزینه‌کرد 200 میلیون تومان برای ایجاد این جاده دسترسی اعلام کرد گفت: گذشته از این یک سرمایه‌گذار علاقه‌مند شهمیرزادی نیز آمادگی خود را برای تقبل 70درصد هزینه و دستمزد کار باستان‌شناسی در این قلعه باستانی اعلام کرد اما دریغ از یک حمایت موثر که بتواند به احیای این ظرفیت ارزشمند تاریخی کمک کند.
شهردار شهمیرزاد با بیان اینکه نگهداری و حفاظت این قلعه وظیفه ذاتی میراث فرهنگی است خاطرنشان کرد: متاسفانه متناسب با جایگاه یک شهر نمونه بین‌المللی گردشگری، به شهمیرزاد اعتبار تخصیص نمی‌یابد.
وی با اشاره به بازسازی میدان 55 ساله شهمیرزاد به عنوان یکی از قدیمی‌ترین نمادهای شهری در شهمیرزاد گفت: در این طرح با وجود اینکه نامه‌های زیادی نگاشته شد نیز همکاری چندانی صورت نگرفت.
لقمانیان با اشاره به برخی خدمات این شهرداری در 7 ماهه اخیر گفت: شهرداری را با 16 میایارد تومان بدهی و هفت مانده حقوق معوق شده تحویل گرفتیم اما خوشبختانه با همت پرسنل و همکاری و تعامل خوب شورای شهر در حال حاضر حقوق پرسنل بروز شده و علاوه بر اجرایی شدن پروژه‌های نیمه‌تمام، دو میلیارد تومان نیز از بدهی‌ها پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه شهرداری شهمیرزاد مثل بسیاری از شهرداری های کوچک با مشکلات جدی مالی روبرو است افزود: با این همه همت مضاعف همکاران سبب شده که دستاورد خوبی در این مدت داشته باشیم.
وی از انجام 5000تن آسفالت در این شهر خبر داد و گفت:پیاده‌رو سازی،  انجام 3000مترمکعب کفپوش، توسعه زیباسازی و جذابیت‌های بصری شهر، بهبود سیستم روشنایی، انجام امور زیربنایی و المان‌سازی و..از دیگر پروژه‌هایی بوده که اخیرا در این شهر عملیاتی شده است.
ایسنا  کد خبر: ۵۳۸۹۳۰ تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۸

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گردشگری بدون دفتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۵۳۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است

فرماندار شهرستان نایین گفت: گردشگری اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در نائین با بیان اینکه با وجود ۱۲۰۰ اثر تاریخی باید پیشرفت نائین را در گردشگری دنبال کنیم، اظهار کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نائین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان، به‌عنوان اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان نائین حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور در جهت رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار شهرستان نائین عنوان کرد: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چندین سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نائین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نائین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نائین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نائین است که نیاز به بررسی دارد.

فرماندار شهرستان نائین با اشاره به بیش از هزار اثر تاریخی که حدود ۱۰۰ اثر از آن ثبت ملی شده است، گفت: وجود بیش از ۱۰۲ هکتار بافت تاریخی در شهر نائین موجب شده است تا این شهرستان جز ۹ شهرستانی در کشور باشد که برای بافت تاریخی آن مشاور ویژه تعیین شده است؛ مطالعات بافت تاریخی در حال انجام است و حوزه احیای بافت تاریخی نائین باید با رعایت ضوابط و هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط عمل کند.

کد خبر 749098

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • مصر: راه حل نظامی در «رفح» مردود است
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • فعالیت ۱۵۰۰ پاکبان در ۳۶ شهر استان گلستان
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد