Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد را آف‌استیج معرفی کرد و گفت: ما با برگزاری این جشنواره، تئاتر را به میان مردم آورده‌ایم.

کوروش زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار تئاتر خبرگزاری آنا در خصوص برنامه‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری برای ترغیب استان‌ها نسبت به میزبانی از جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد گفت: از آنجا که این برنامه، رویدادی مردمی است و همه آن را دوست دارند، اکثر استان‌ها راغب هستند که میزبان این جشنواره باشند بنابراین سال آینده استان‌های بیشتری متقاضی میزبانی این جشنواره خواهند بود و ما برای این امر، دست به انتخاب می‌زنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره حمایت از راه‌یافتگان جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد اظهار کرد: شرکت‌کنندگان در سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد اجراهای اصلی خود را سپری کرده‌اند و شرط ورود به جشنواره اجرا در مساجد است. گروه‌هایی که 20 تا 30 اجرا پیش از جشنواره نداشتند از راه‌یابی به جشنواره بازمانده‌اند.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری افزود: برگزارکنندگان جشنواره تمام تلاش خود را کرده‌اند تا مخاطبان آثار، بهترین اجرا را به تماشا بنشینند. ما سعی کرده‌ایم با پرورش نیروهای جوان و استعدادیابی زمینه فعالیت علاقه‌مندان را فراهم کنیم.

وی در خصوص دوره‌های آموزشی که برای بچه‌های مسجد برگزار شده تاکید کرد: دوره‌های آموزشی که از سوی مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تدارک دیده شده، در طول سال به صورت مداوم در حال برگزاری است و با تقاضا و پیشنهاد هر استان به راحتی برنامه‌ریزی‌ها انجام می‌شود. ما تاکنون بر اساس درخواست استان‌ها اساتید را به شهرهای مختلف اعزام کرده‌ایم تا در بحث تئوری و آموزش‌های اصولی هم بتوانیم افراد مستعد را شناسایی و پرورش دهیم.

زارعی همچنین گفت: باتوجه به اینکه استان‌‌ها اطلاع‌رسانی در خصوص این جشنواره را بر عهده داشته‌اند اما بسیاری از کارگاه‌های تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در همین ایام در استان‌ها در حال برگزاری است.

وی با اشاره به اهمیت و ضرورت آموزش، بیان کرد: پایه هر کاری آموزش است و با آموزش می‌توان، اصولی‌تر و علمی‌تر قدم برداشت و به موفقیت‌ دست یافت.

زارعی در بخش دیگری از سخنانش جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد را یک آف‌استیج معرفی کرد و افزود: در اروپا فرد در یک کارخانه، اداره بهزیستی یا بیمارستان کار نمایش انجام می‌دهد و تئاتر بچه‌های مسجد هم به مثابه همان آف‌استیج اروپایی‌ها است چراکه ما تئاتر را در جایی خارج از صحنه برده‌ایم. ما تئاتر را با برگزاری جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد به میان مردم آورده‌ایم و مردم در جایی جمع می‌شوند و می‌توانند آثاری متناسب با این فضا ببینند.

وی در خصوص برنامه‌های مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری برای میزبانی استان تهران از این جشنواره بیان کرد: بانیان مساجد تهران برای میزبانی جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد، مقاومت زیادی می‌کنند اما ما در حال پیداکردن راهکارهای اداری هستیم تا متولیان بیشتر با این رویداد فرهنگی هنری ارتباط برقرار کنند.

زارعی در پایان تاکید کرد: ما در تهران هم گروه بچه‌های مسجد داریم ولی بچه‌های مسجد در شهرستان‌ها موفق‌تر از تهران عمل کرده‌اند.

انتهای پیام/۴۰۳۱

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۵۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران

فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران با موضوعِ ویژه‌ی جوانی جمعیت و فرزندآوری منتشر شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن هنرهای نمایشی استان تهران با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران را آبان ماه در پردیس تئاتر تهران و شهرستان‌های استان برگزار می‌کند.

تئاتر ایثار در گلستان

موضوع ویژۀ این دوره جشنواره جوانی جمعیت و فرزندآوری است و استحکام بنیان خانواده با تأکید بر جایگاه زن، عفاف و حجاب،  تأکید بر هویت ملی ایرانی براساس سه عنصر اصلی مسلمان‌بودن، انقلابی‌بودن و عمق تاریخی طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، تأکید بر امیدآفرینی و نشاط اجتماعی، موضوعات شهر و شهروندی با تکیه بر اخلاق،  معرفی و شرح زندگانی شخصیتهای مهم ملی، علمی و مذهبی، جهاد تبیین، ایثار و ارزش‌های جبهۀ انقلاب و مقاومت، آسیبهای اجتماعی،  ضرورت وحدت و یکپارچگی ملی، مذهبی و قومی و  جهش تولید با مشارکت مردم از دیگر اولویت‌های موضوعی این رویداد هنری هستند.

بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران  شامل بخش مسابقه تئاتر استان تهران، ایثار، نهال (ویژۀ آموزشگاه‌های هنرهای نمایشی شهرستان‌های استان تهران)، تئاتر خیابانی، لبخند (آثار کمدی، طنز و نمایش‌های آئینی و سنتی)، تئاتر کودک و نوجوان، نمایشنامه‌نویسی و کارگاه‌های آموزشی است که تمامی بخش‌های جشنواره، به استثنای کارگاه‌های آموزشی، به شکل رقابتی برگزار می‌شود.

بر اساس گاه‌شمار جشنواره، گروه‌های متقاضی شرکت در جشنواره، تا 31 خردادماه فرصت دارند با مراجعه به درگاه تئاتر استان تهران در تارنمای ایران تئاتر (به آدرس Tehran.theater.ir) در این رویداد هنری ثبت نام کنند.
ارزیابی آثار این دوره از جشنواره تئاتر استان تهران 31 مرداد تا 9 شهریور خواهد بود  آثار برگزیده  از  25 شهریور تا 4 آبان در شهرستان‌‌ها اجرا خواهند شد.
بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران از 9 تا 16 آبان به دبیری امیرحسین شفیعی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری