Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-28@12:14:07 GMT

شوهرم گفت به خاطر خوشگذرانی با من ازدواج کرده است!

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۵۸۷۶۷

حوادث رکنا: بین زمین و آسمان گیر کرده و نمی داند چه کار کند، بلاتکلیف با یک بچه تنها و بی یاور مانده است. می گوید ای کاش فریب همسر نیرنگ بازم را نمی خوردم و زن دوم او نمی شدم.

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، زن پریشان و نگران آینده خود و فرزندش از بی مهری همسر و زندگی توفان زده اش در راهروی دادگاه خانواده می گوید: فکر می کردم با جدایی از شوهر اولم خوشبخت می شوم اما همه این ها خوابی بیش نبود و فقط چند صباحی روی خوشی را دیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شوهر اولم دست بزن داشت و خیلی من را اذیت می کرد تا این که کارد به استخوانم رسید و از او جدا شدم.
بعد از طلاق نمی خواستم ازدواج کنم اما با چرب زبانی شوهر دومم فریبش را خوردم و در دام هوس او افتادم. با وجود این که شوهر دومم زن و فرزند داشت اما با هزار وعده و نیرنگ من را خام حرف های پوچش کرد تا راضی شدم زن دوم او شوم.
شوهرم به واسطه شغل اش مدام در سفر است و برای همین مدتی با او در شهرهای مختلف زندگی کردم. بعد از مدتی زندگی در شهرهای غریب همسرم از من خواست به زادگاهم برگردم. شوهرم یک خانه برای من و تنها دخترم اجاره کرد و به محل کارش برگشت که در یکی از شهرهای شرق کشور بود.
قرار شد هر چند وقت یک بار به ما سر بزند و علاوه بر تامین مخارج زندگی کرایه خانه را پرداخت کند. بعد از گذشت چند ماه دیدم خبری از او نشد و گوشی اش را جواب نمی داد تا این که با تماس های پی در پی بالاخره جواب تلفن ام را داد و به زور کرایه خانه را از او گرفتم.
بعد از آن دیگر جواب تلفن ام را نداد و فقط یک پیغام برایم فرستاد که دیگر حاضر نیست با من زندگی کند و از طرفی نمی تواند کرایه خانه ام را بدهد و خودم باید جور زندگی ام را بکشم.
با شنیدن این جملات خیلی خشمگین شدم و برای همین به محل کار همسرم رفتم، وقتی با او ملاقات کردم خیلی سرد با من برخورد کرد. اول گفت به خاطر زن اولش نمی تواند به زندگی با من ادامه دهد و باید از هم جدا شویم و حضانت بچه را به جای مهریه به من می دهد.
وقتی اصرار من را دید گفت او به خاطر هوس و خوشگذرانی با من ازدواج کرده است و دیگر برایش جذابیتی ندارم.
با شنیدن این جملات از کوره در رفتم و با او درگیر شدم و با کلی آه و افسوس به زادگاهم برگشتم. بعد از آن ماجرا از یک طرف صاحب خانه کرایه اش را می خواست و از طرفی مخارج سنگین زندگی امانم را بریده بود، برای همین تصمیم گرفتم به دادگاه خانواده بیایم تا با شکایت از همسر هوس بازم حق و حقوق از دست رفته ام را از او بگیرم.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

تجاوز به دختر 19 ساله پشت شمشاد های پارک / پلیس باور نمی کند! +عکس

راز‌ شوم زیر درخت میوه باغ روستای عارفی مشهد / جوان 2 ساعت دوید تا کشته نشود!

خودکشی مرد اردبیلی قبل از رفتن زن سابقش به حجله مرد دیگر

این مرد قبل از دستگیر شدن به اعدام محکوم شده بود / در شب عروسی چه گذشت؟ + عکس

دختران انگلیسی زبان تهرانی چگونه سر از عشرتکده ها درآوردند؟ + تصویر

واکنش تند علی دایی به اظهارات نماینده مردم کرمانشاه

فوری / حمله به اتوبوس بازیکنان پرسپولیس + عکس

مرد جادوگر دختر 13 ساله را به غار برد!

بلایی که بر سر 10 دختر نیمه برهنه در قم آمد!

این مردان عامل واژگونی های قطارها در غرب تهران بودند! + عکس

مشاهده صحنه اعدام در روزهای دوشنبه در سکوی ویژه مرگ! + عکس

بلایی که بر سر 27 زن نیمه برهنه در مشهد آمد!

این ماموران انتظامی از تماشای فوتبال لیگ برتر محروم هستند ! + فیلم

مروارید با 2 برادر به حجله رفت ! + جزییات

زنده به گور شدن 5 مرد در نهاوند +تصاویر

لو رفتن عروس خائن در شب جشن عروسی!

تجاوز راننده تاکسی به دختر جوان در شب پارتی! + عکس

رقصیدن جمیله برای مرد شیطان صفت قبل از تجاوز ! + عکس

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه حوادث Accidents سفر اخبار حوادث زمین همسر بچه زن دوم نیرنگ عکس روزنامه زن زندگی من اخبار تهران دختر حوادث تهران ایرانی فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۵۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (7 اردیبهشت)

صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم
تا به کی در غم تو ناله شبگیر کنم

دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود
مگرش هم ز سر زلف تو زنجیر کنم

آن چه در مدت هجر تو کشیدم هیهات
در یکی نامه محال است که تحریر کنم

با سر زلف تو مجموع پریشانی خود
کو مجالی که سراسر همه تقریر کنم

آن زمان کآرزوی دیدن جانم باشد
در نظر نقش رخ خوب تو تصویر کنم

گر بدانم که وصال تو بدین دست دهد
دین و دل را همه دربازم و توفیر کنم

دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگوی
من نه آنم که دگر گوش به تزویر کنم

نیست امید صلاحی ز فساد حافظ
چون که تقدیر چنین است چه تدبیر کنم

تفسیر :

تاکنون رنج و درد زیادی را تحمل کرده اید، در برابر سختی های آینده همچنان صبور بوده و از یاس و ناامیدی برحذر باشید. به تلاش خود ادامه دهید و در مقابل فریب و دورویی افراد بدخواه شکیبایی به خرج داده و نهراسید.

برای رسیدن به نیت دل باید اختیار زندگی خود را به دست بگیرید و از بی خیالی دوری کنید تا سرنوشت خود را بسازید. هرآنچه بکارید همان را درو خواهید کرد.

زندگی نامه حافظ

حافظ، شاعر فارسی زبان قرن هشتم هجری بوده که در سال ۷۲۷ هجری قمری در شهر شیراز متولد شد. پدر او بهاءالدین محمد نام داشت که در دوران کودکی حافظ، از دنیا رفت. حافظ در دوران نوجوانی شاگرد نانوا بود و به‌همراه مادرش زندگی سختی را سپری می‌کرد. گفته می‌شود او در اوقات فراغت خود به مکتب‌خانه‌ای که نزدیک نانوایی بود می‌رفت و خواندن و نوشتن را از همان جا فراگرفته است. او در مجالس درس علما و بزرگان زمان خود شرکت می‌کرد و نیز‌زمان برای کسب درآمد به کارهای سخت و طاقت فرسا می‌پرداخت. خانه حافظ در محله شیادان شیراز بود.

این شاعر بزرگ در دوران جوانی بر تمام علوم مذهبی و ادبی مسلط شد و در دهه بیست زندگی خود به یکی از مشاهیر علم و ادب سرزمین خود تبدیل شد. جالب است بدانید که او قرآن را به‌طور کامل حفظ بود و به همین خاطر تخلص حافظ را برای او انتخاب کردند. شمس الدین محمدبن بهاءالدین محمد حافظ شیرازی حدود چهل سال در حوزه درس استادان آن زمان از قبیل قوام الدين عبدالله، مولانا بهاء الدين عبدالصمد بحرآبادی، مير سيد شريف علامه گرگانی، مولانا شمس الدين عبدالله و قاضی عضدالدين عيجی  شرکت می‌کرد و به همین خاطر به اکثر دانش‌های زمان خود مسلط بود.

حافظ در دوران شاه شیخ ابواسحاق به دربار راه پیدا کرد و شغل دیوانی را برای خود انتخاب کرد. او علاوه بر شاه ابواسحاق، در دربار شاهان دیگری همانند شاه شیخ مبارزالدین، شاه شجاع، شاه منصور و شاه یحیی نیز حضور پیدا کرده بود. حافظ از طریق دیوانی امرار معاش می‌کرد و شاعری شغل اصلی او نبود. جالب است بدانید که بزرگ‌ترین گناه از نظر حافظ، ریاکاری و مردم‌فریبی بود. حافظ در دوران زندگی خود اشعار به‌ویژه غزلیات بسیار زیبا و معنی‌داری سروده است که نیز‌اکنون پس از گذشت قرن‌ها از آن، بوی تازگی داده و خواندنش آرامش‌بخش است. دیوان اشعار حافظ شامل غزلیات، قصیده، مثنوی، قطعات و رباعیات می‌شود.

حافظ در دوران جوانی عاشق دختری به نام شاخه نبات شد؛ البته برخی بر این عقیده‌اند که نام همسر حافظ نسرین بود و او این نام را به‌دلیل شیرین زبانی معشوقه‌اش به او اختصاص داده است. او برای رسیدن به معشوقه‌اش، ۴۰ شبانه روز را به‌طور مستمر در آرامگاه باباکوی شب زنده‌داری کرده و به دعا پرداخت. سپس، با شاخه نبات ازدواج کرد و حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود. حافظ تنها یک بار ازدواج کرد و پس از مرگ همسرش مجرد ماند. به همین خاطر بسیاری از عارفان و عاشقان، عشق مقدس و واقعی را در حافظ جستجو می‌کنند. پسر این شاعر بزرگ نیز در دوران جوانی در راه سفر نیمه‌کاره به هند همراه پدرش از دنیا رفت.

در تقویم رسمی ایران، ۲۰ مهر روز بزرگداشت حافظ است و هر ساله در این روز مراسم بزرگداشت حافظ با حضور پژوهشگرانی در سراسر دنیا روی آرامگاهش در شهر شیراز برگزار می‌شود.

 

آثار حافظ

دیوان حافظ شامل ۵۰۰ غزل، ۴۲ رباعی و چند قصیده است که آن را در در ۵۰ سال از زندگی خود سروده است؛ یعنی به‌طور متوسط در هر سال تنها ۱۰ غزل سروده است؛ زیرا او در لحظاتی خاص به سرودن اشعار خود می‌پرداخت و تمرکز خود را روی خلق آثاری ناب گذاشته بود که شایسته مقام معشوق باشد. این نکته بسیار قابل‌توجه و تامل‌برانگیز بوده و به همین خاطر دیوان او را به یک کتاب خاص و خواندنی تبدیل کرده است. دیوان حافظ بیش از ۴۰۰ بار به زبان فارسی و زبان‌های دیگر دنیا به چاپ رسیده است. حافظ لقب ماهرترین غزل‌سرای زبان فارسی را نیز با اقتدار از آن خود کرده و تک بیت‌های او بسیار درخشان و تماشایی است.

شاید تعبیر کردن یا قدرت تاویل پذیری را بتوان از مهم‌ترین خصوصیات اشعار حافظ به حساب آورد؛ زیرا هر کس که دیوان حافظ را باز کرده و غزلی از آن می‌خواند، با توجه به شرایط روحی خود برداشت متفاوتی از آن می‌کند؛ به‌گونه‌ای که حافظ آن شعر را فقط برای حال آن لحظه او سروده است. در اشعار حافظ، تناسبات هنری به شکلی ظریف و دقیق رعایت شده‌اند و ایهام و ابهام را به جا و درست به کار برده است. در برخی از اشعار حافظ، زبان طنز نیز به کار گرفته شده تا ناگفته‌ها به کمک زبان طنز بیان شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گزارش روزنامه شهرداری تهران درباره یک شغل جدید با عنوان «یک زندگی سگی»!
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)
  • جشن عروسی دختر ناصرالدین‌شاه؛ ۱۳۰ سال قبل + عکس
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس؛ ازدواج با دختر ایرانی
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • همسر سرمربی سپاهان کیست؟ این دختر ایرانی دل و دین ژوزه مورایس را برد!
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی‌ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • (تصویر) عکس‌هایی از جشن عروسی دختر ناصرالدین‌شاه؛ ۱۳۰ سال قبل
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (7 اردیبهشت)
  • مورینیو: در فوتبال یک‌بار و به‌خاطر رئال گریه کردم