Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین مصطفی کواکبیان نماینده تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با گرامی داشت سالروز شهادت محمود صارمی و تبریک روز خبرنگار به زحمت کشان عرصه خبر و اطلاع رسانی افزود :‌باید در مورد حقوق صنفی و بیمه خبرنگاران پیگیری های جدی صورت گیرد تا بتوانند از حداقل حقوق و مزایا برخورد باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: دو لایحه جامع اطلاع رسانی و نظام صنفی رسانه مقرر بود که به مجلس از طرف دولت داده شود. اما دستگاه اجرایی در ارسال آنها تاخیر داشته و مدتهاست آنرا به مجلس نداده است، ‌چنانچه ‌این لوایح هرچه سریعتر به خانه ملت ارائه شود، با کمک نمایندگان جایگاه واقعی خبرنگاران مشخص خواهد شد.

مصطفی کواکبیان نماینده تهران با اظهار امیدواری از اینکه این لوایح به مجلس داده شود، گفت: ما مشکلات و مسایل خبرنگاران را می دانیم و معتقدیم که جز زحمت کش ترین قشر جامعه هستند، اما علی رغم اینکه خودشان بلند گوی خیلی از اخبار و حتی تبلیغات دیگران هستند برای خودشان چندان بلندگو نیستند.

وی با اشاره به اینکه وجود فضای مجازی باعث شده مقداری جایگاه رسانه ها تغییر کند، گفت: امیدواریم ما در خانه ملت صدای صادق آنها و بلند گوی جدی آنان در فضای عمومی اطلاع رسانی باشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس گفت:‌ باید رکن چهارم دموکراسی و نظارت خبرنگاران و قلم را پاس داشت و اگر خبرنگاری تند می‌نویسد، بدانیم اگر کارش در چارچوب نظام است، ارزش دارد.

کواکبیان در مورد امنیت شغلی خبرنگاران افزود: با وجود اینکه خبرنگاری یک شغل پراسترس است و باید به هزار جا پاسخگو باشد، ‌شاهدیم که با خارج شدن هر روزنامه یا نشریه از چرخه انتشار تعداد بسیاری از همکاران ما بیکار می شوند.

وی با بیان اینکه از مسئولان انتظار داریم برای جایگاه مهم خبرنگاری ، ارزش و منزلت قائل شوند، افزود: آنچه باقی می‌ماند نوشته‌ها و فعالیت‌های خبرنگاران است. پس باید قدر این جایگاه را بدانیم و شأن آنرا حفظ کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس در توضیح وظیفه رسانه ای خبرنگاران گفت:‌ باید نارسایی را بیان کرد. اما در بیان نارسایی‌ها و انتقادات باید منصف بود و حرمت‌ها و موازین دینی و قانونی را در نظر گرفت، نباید مجیزگویی هم کرد.

وی با اشاره به تلاش شبانه روزی خبرنگاران برای کسب خبر و اطلاع رسانی به جامعه تاکید کرد: کار در عرصه خبری ساعت خاص ندارد و پیش از همه باید از خانواده خبرنگاران که زمینه را برای فعالیت خبرنگاران در این عرصه خطیر فراهم می کنند، تشکر کرد.

مدیر مسئول روزنامه مردم سالاری خبرنگاری را کاری حساس و ارزشمند دانست و گفت: خبرنگاران در نظام اسلامی رسالتی خطیر و حساس بر عهده دارند و باید دولت و نظام را در رسیدن به اهداف عالیه آن یاری کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مصطفی کواکبیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۵۹۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • رشد نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد | خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • خواهان ایفای نقش اثرگذارتر از سوی آنروا هستیم
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟
  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است