Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@03:42:49 GMT

مسائل قابل انتقاد در سازمان ها زیاد است

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۶۰۰۱۳

مسائل قابل انتقاد در سازمان ها زیاد است

به گزارش ایرنا، مجید خدابخش چهارشنبه شب در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که به همت انجمن صنفی روزنامه‌نگاران و خبرنگاران آذربایجان‌شرقی برگزار شد، اظهار داشت: در هر استانی اگر فسادی وجود دارد نشانگر این است که رسانه‌ها وارد آن نشده‌ و کوتاهی کرده‌اند.
وی با اشاره به اینکه در دنیا، رسانه به عنوان رکن چهارم مطرح شده است، خاطرنشان کرد: اگر انسان پاسخگو نباشد به طور قطع طغیان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در رابطه با شکایت مدیران از خبرنگاران در مراجع قضایی تاکید کرد: نباید نگاه مطلق داشته باشیم ولی هر چیزی باید چارچوب و ضابطه داشته باشد.
استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: برای مثال در موضوع نشر اکاذیب و وقتی آبروی فردی برده می‌شود، باید مقابله کرد.
وی اعلام کرد: هیچ مدیر دولتی حق شکایت از خبرنگاران در رابطه با مسائل اداری را ندارد، ولی در رابطه با شکایت در مورد مسائل فردی به علت اهمیت حرمت و حیثیت فرد، باید توجه کرد که البته برای این منظور هم می‌توان راهی پیدا کرد.
وی با بیان این که راه اندازی موزه مطبوعات به لحاظ اینکه همیشه ادعا می‌کنیم تبریز شهر اولین‌ها بوده، در این شهر لازم و شایسته است، گفت: تبریز غنی از پیشینه مطبوعاتی است.
خدابخش با تاکید به اینکه به اندازه کافی برای نوشتن فضا وجود دارد، گفت: در این جمع خبرنگارانی هستند که روزانه با آنها در ارتباط هستم و آنها را همکار خود می‌دانم.
وی افزود: تطبیق قلم، تخیل، خلاقیت و استفاده از واژگان بسیار مورد اهمیت است به طوری که اگر در مسئله ارز رسانه‌ها فعال بودند، نتیجه متفاوت‌تر بود.
خدابخش با تاکید به اینکه ما طرفدار شفافیت در کارها هستیم، گفت: مطبوعات کارهای بزرگی می‌تواند بکند به طوری که در زمان مشروطیت اصلی‌ترین محور مطبوعات مسائل سیاسی بود.
خدابخش با تاکید بر اینکه رسانه رکن چهارم دموکراسی و ناظر بر همه چیز است، اعلام کرد: جای تعجب است که ماموران شهرداری با یک عکاس در تبریز به شکل نامناسب برخورد می کنند و این موضوع را پیگیری می‌کنم.
وی با اشاره به اینکه این عکاس به واسطه اعتراض به برخورد ناشایست ماموران شهرداری با یک دستفروش کتک خورده است، ادامه داد: حتی اگر یک دستفروش مکانی را اشغال کرد، باز هم هیچ‌کسی حق کتک زدن او را ندارد.
خدابخش خطاب به فرماندار تبریز مبنی بر اینکه چرا مامور شهرداری باید اسپری اشک آور و باتوم داشته باشد، گفت: هیچ‌کس حق دستبند زدن به خبرنگاران و عکاسان استان را ندارد و اگر چنین اتفاقی افتاد به تلفن شخصی من زنگ بزنید.
استاندار آذربایجان‌شرقی در این مراسم قول راه‌اندازی موزه مطبوعات را تا پایان شهریور ماه امسال داد.


** انتقاد از کتک زدن خبرنگاران
رئیس انجمن صنفی روزنامه‌نگاری آذربایجان‌شرقی نیز با انتقاد از نحوه برخورد با خبرنگاران گفت: کتک زدن عکاس خبری و شکایت مدیران از خبرنگاران در روزهای منتهی به روز خبرنگار چه معنایی دارد.
وحید زینالی افزود: امروز نمی‌خواستیم گلایه‌ای بکنیم ولی اتفاقاتی اخیرا افتاده که چاره‌ای جز گلایه نداریم.
وی با اشاره به صحبت‌های استاندار سابق آذربایجان‌شرقی مبنی بر اینکه مدیران دولتی حق شکایت از اصحاب رسانه را ندارند، گفت: یکی از عکاسان شهر مورد ضرب و شتم قرار گرفته است و چندین همکار رسانه‌ای نیز در این روزها در پلیس فتا در پی شکایت های برخی مسوولان بودند.
رئیس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران و خبرنگاران آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه امیدواریم این تیتر استاندار سابق را دوباره بازخوانی کنیم، گفت: متاسفانه اتفاقات اخیر برای خبرنگاران ناش از این است که هنوز مدیران به جایگاه رسانه‌ها پی نبرده‌اند.
وی، وضعیت نامعلوم موزه مطبوعات در تبریز را مورد اشاره قرار داد و گفت: در یک سال گذشته از طرف میراث فرهنگی حرکتی در رابطه با تکمیل و بهره‌برداری از موزه مطبوعات ندیده‌ایم.
زینالی خاطرنشان کرد: در جلسه آخر در رابطه با موزه مطبوعات، تازه سوال کردند چه چیزی در موزه قرار خواهید داد، در حالی که آقای سرابی بیش از ۵۰ اثر را فعلا به ما داده است.
وی ادامه داد: آقای جبارزاده بهره‌برداری از موزه مطبوعات را جزو برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ اعلام کرد، اما تبریز ۲۰۱۸ رو به اتمام و موزه مطبوعات همچنان مغفول مانده است.
در این مراسم از نشان قلم رونمایی شد.
این نشان با تشکیل هیات علمی و شاخص‌های چهره ماندگار رسانه در 17 مرداد سال آینده به خبرنگاران واجد شرایط اهدا خواهد شد.
3071
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت آذربایجان شرقی ارز اصحاب رسانه شهرداری مطبوعات رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۰۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات

هاشمی رفسنجانی روز چهاردهم اردیبهشت سال ۱۳۸۰ در مورد ثبت‌نام سید محمد خاتمی برای انتخابات و جزییات آن و همچنین برخی اخبار خارجی نوشته‌است.

به گزارش شرق، متن کامل خاطرات هاشمی رفسنجانی را می‌خوانید:

عفت و فائزه و سارا و قدسى، براى بازدید از روستاى تاریخى ابیانه رفتند. محسن از کوه‌پیمایى آمد؛ با هم صبحانه خوردیم و دربارۀ برنامه‌هاى کارى بچه‌ها و نیز اوضاع جارى کشور و انتخابات [ریاست‌جمهوری] مذاکره کردیم. آقاى [سید محمد] خاتمى، بالاخره امروز ثبت‌نام کرد و در مصاحبه‌اى با رسانه‌ها، اعتراف به تردید و دغدغه به خاطر نگرانى از عدم توان انجام وظایف کرد.

رسانه‌هاى غربى، پوشش زیادى به اقدام و حرف‌هاى ایشان دادند. بعضى فکر مى‌کنند این شیوه تبلیغاتى ناز و کرشمه، تأثیر منفى در افکار مردم گذاشته و بعضى فکر مى‌کنند براى جذب آرای بیشتر مفید بوده است.

چند سازمان حقوق بشرى، این روز‌ها علیه آیت‌الله خامنه‌اى، نظرهاى تندى ابراز کرده‌اند و ایشان را در رأس ده نفر از سران کشور‌ها که با مطبوعات دشمنى دارند، معرفى کرده‌اند؛ افراد دیگرى، چون [ولادیمیر] پوتین، [رئیس‌جمهور روسیه] و جیانگ زمین، [رئیس‌جمهور چین] و [فیدل] کاسترو، [رئیس‌جمهور کوبا] و بشار اسد، [رئیس‌جمهور سوریه] و ملاعمر، [رهبر طالبان] و ملک فهد، [پادشاه عربستان] و... در این لیست هستند. آمریکایى‌ها هم بعد از کنفرانس انتفاضه در تهران، حملات تندى به عنوان حامى تروریسم به ایران و رهبرى دارند و ایشان را به خاطر حمایت از مبارزان فلسطینى و لبنانى، در رأس حامیان تروریسم مى‌خوانند. وزیر امورخارجه آمریکا، دیروز صریحاً ایران را تهدید کرده و گفته، نخواهیم گذاشت که ایران به سلاح کشتار جمعى دست یابد.

در فیلیپین، با اعلام وضع فوق‌العاده، شورش را خوابانده‌اند و گفته‌اند که طرح مخالفان این بوده که [جوزف استرادا]، رئیس‌جمهور سابق و [گلوریا آریو]، رئیس‌جمهور فعلى را ترور کنند و به همین منظور بوده که شورشیان، کاخ رئیس‌جمهور را محاصره کردند و درِ آن را از جا کندند و رئیس‌جمهور فعلی با رئیس‌جمهور سابق، در زندان دیدار کرده است.

آمریکا اعلام کرده که دولت چین، برق مناسب در اختیار افراد اعزامى براى بررسى هواپیماى جاسوسى نمى‌گذارد. اسرائیل اعلام کرده که ارتش سوریه باید از لبنان بیرون بروند و بشار اسد، [رئیس‌جمهور سوریه]، حرف‌هاى تندى علیه اسرائیل گفته است. در هرات افغانستان، با انفجار بمبى، مولوى سُنى فرارى از مشهد و هفت نفر دیگر کشته شده‌اند و به دنبال آن، جمعى به کنسولگرى ایران حمله کرده‌اند و آتش زده‌اند.

دیگر خبرها

  • مورایس: حساسیت ایرانی‌ها به مسائل اخلاقی قابل تحسین است
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • انتقاد تند مدیر سپاهان از هواداران زن و مرد پرسپولیس!
  • بیکاری ۸۰ درصدی خبرنگاران زن در افغانستان
  • واکنش کنعانی به شهادت بیش از ۱۴۰ خبرنگار فلسطینی
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • سقوط ۲۶ پله ای افغانستان در میزان آزادی مطبوعات