Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محسن کرمی اظهار داشت: موضوع عدم عرضه کالا و احتکار پیچیده نبوده و اگر اهتمام مسئولان در میدان وجود داشته باشد، می‌توان کنترل و مدیریت به عمل آورد.
وی ادامه داد: بازرسی‌های مطلوبی از انبارها به عمل آمده است اما باز هم برخی از انبارهای مجاز بازدید نشده در صورتی‌که باید این امر به صورت مکرر صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین بیان کرد: طبق آنچه در سامانه انبار‌ها ثبت شده است، انبار آبیک جهت پاک کردن حبوبات بوده در صورتی که بیش از 20 هزار وسیله خانگی در آنجا احتکار شده بود و اگر این انبار‌ها مجاز بوده اما موجودی کالای خود را در سامانه اعلام نکنند، غیرمجاز به شمار می‌روند.
وی تصریح کرد: برخی از کالاها در گمرک مانده و ترخیص نشده‌اند در صورتی‌که این کالاها بدون هیچگونه نظارتی با قیمتی چند برابر در بازار عرضه می‌شوند و باید گمرک در این چنین موارد ورود و مدیریت کند.
کرمی ردیابی و آگاهی از محل تخلیه کالاهای تمامی باراندازها را از وظایف گمرک عنوان کرد تا نظارت دقیق صورت گیرد.
وی گفت: قزوین یک استان صنعتی بوده اما تولیدات کارخانه‌ها به بازار عرضه نمی‌شود که باید سازمان صنعت، معدن و تجارت با ورود در این عرصه، از واحد‌های تولیدی نظارت به عمل آورد.
معاون دادستان عمومی و انقلاب قزوین خاطرنشان کرد: صنف طیور در معرض ورشکستگی کامل است زیرا نهاده‌های دامی در استان به علت احتکار به قیمت غیرقانونی به فروش رفته و صنعت مرغ و تخم‌مرغ تمایلی به سرمایه‌گذاری در این عرصه ندارند.
1010/پ30/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۰۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد

ابوالفضل طهماسبی از اجرای ۲۰ هزار و ۲۶۲ پروژه با مشارکت ۱۰ هزار گروه جهادی در مناطق محروم کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سردار ابوالفضل طهماسبی جانشین فرمانده سازمان بسیج سازندگی کشور در نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی با مشارکت بسیج مستضعفین افزود: بیش از ۶۰ هزار گروه جهادی در کشور وجود دارد و در سامانه اطلس جهادی به ثبت رسیده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ از سوی سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: در سال گذشته با همراهی کمیته امداد امام خمینی بیش از ۱۲ هزار خانه احداث شد و همچنین به مرمت برخی دیگر از منازل کمک کردیم.

سردار طهماسبی به آبرسانی به یک هزار و ۶۳۸ روستای محروم کشور اشاره کرد و ادامه داد: این مهم در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) انجام و از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در سالی که گذشت یک‌هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه بین مزارع ساخته شد و در حوزه آبخیزداری نیز ۸۳۴ پروژه از جمله احیای قنوات، ساخت استخر‌های ذخیره آب و ... در قالب طرح "آبخیز تا جالیز" به اجرا رسید.

دیگر خبرها

  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • گزارش صداوسیما درباره نکوهش قرآنی ذخیره طلا و دلار در خانه که دوباره وایرال شد + فیلم | به جای احتکار خانگی طلا و ارز چه کنیم؟
  • هفته ۲۵ لیگ برتر فوتبال؛ برتری خانگی شمس‌آذر مقابل پیکان
  • کشف انبار احتکار برنج در خراسان جنوبی
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • کشف بیش از ۲ تن شکر احتکار شده در زیرکوه