Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به خشکسالی اخیر  گفت: با توجه به اینکه مصرف آب برای محصول لوبیا بسیار کمتر از برنج است، هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری زیر کشت این محصول رفت.  
عیسی راستین نسب با بیان اینکه سه هزار هکتار از شالیزار‌های استان زیر کشت برنج رفت در حالی که سال گذشته بیش از پنج هزار هکتار برنج کشت شده بود افزود: با توجه به مصرف زیاد آب برای تولید محصول برنج کشاورزان امسال، تنها در حاشیه رودخانه‌ها اقدام به کشت برنج کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


راستین نسب همچنین از برداشت جو در ۲۸ هزار هکتار از مزارع استان خبرداد و اضافه کرد: میانگین میزان برداشت جو در هر هکتار از مزارع کهگیلویه و بویراحمد یک و نیم تن در هر هکتار برآورد شده است.
سالانه ۸۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان ۷۱۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود.
این استان ۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که ۸۰ هزار هکتار آن آبی است.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد سازمان جهاد کشاورزی کشت برنج مصرف زیاد آب خشکسالی رودخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغازعملیات مبارزه با آفات و علفهای هرز در گندمزارهای مهاباد 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ معاون فنی جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد ۱۶ هزار هکتار از مزارع گندم این شهرستان برای مقابله با علفهای هرز سمپاشی شده است.

سعیدیان افزود: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت گندم آبی شهرستان پنج هزار و 500 هکتار و گندم دیم ۴۵ هزارهکتار است که تا به امروز حدود چهار هزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع گندم آبی و حدود ۱۱ هزار هکتار از گندم دیم علیه علفهای هرز سم پاشی شده است.

راهکاری مناسب برای افزایش تولید محصول گندم....

تأیید،کارشناس مسئول حفظ نباتات جهادکشاورزی شهرستان مهاباد هم به کشاورزان توصیه کرد، با توجه به اینکه در چندسال اخیر از دو سم توفوردی و گرانستار بیشتر استفاده شده است، برای استفاده بهتر از سمهای دیگری که تأیید شده سازمان حفظ نباتات هستند استفاده کنند.

وی افزود: مرحله پنجه زنی تا گره دوم ساقه بهترین زمان مبارزه با علفهای هرز است.

 مبارزه با آفت ها که از چالش های مهم بخش کشاورزی است کمک بزرگی است به توسعه کشاورزی پایدار و تضمین امنیت غذایی می کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت بیش از ۹۰ هزار تن گندم در میاندوآب
  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • نخستین نشای مکانیزه مازندران آغاز شد
  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • مبارزه با آفت سن گندم در بیش از ۱۵ هزار هکتار از مزارع مهاباد
  • پیش بینی تولید بیش از ۹۳ هزار تن محصول گندم در شهرستان میاندوآب
  • نخستین نشاء برنج در مازندران
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • آغازعملیات مبارزه با آفات و علفهای هرز در گندمزارهای مهاباد 
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد