Web Analytics Made Easy - Statcounter

آب لوله‌کشی برخی شهرهای خوزستان مستقیما از رودخانه برداشت می‌شود / سندی درباره صادرات آب ایران به عراق نداریم

ایران آنلاین /  علی ساری نماینده مردم اهواز تاکید کرد: وزیر نیرو معتقد به این است که ۹۳‌ درصد از روستاها دارای آب شرب است اما به ایشان عرض می‌کنم که بخش اسماعیله در چالش زیادی به سر می‌برد و آبی که آنجا وجود دارد و به روستائیان می‌دهند با تانکر است و آبی که در لوله‌ها جاری است از رودخانه‌‌ها برداشت شده و به خورد مردم می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر خود توانستند از این آب بنوشند من به روستائیان می‌گویم که از این آب استفاده کنید.

 
نماینده مردم اهواز تاکید کرد: وزیر نیرو معتقد به این است که ۹۳‌ درصد از روستاها دارای آب شرب است اما به ایشان عرض می‌کنم که بخش اسماعیله در چالش زیادی به سر می‌برد و آبی که آنجا وجود دارد و به روستائیان می‌دهند با تانکر است و آبی که در لوله‌ها جاری است از رودخانه‌‌ها برداشت شده و به خورد مردم می‌دهند. اگر خود توانستند از این آب بنوشند من به روستائیان می‌گویم که از این آب استفاده کنید.

علی ساری در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره وضعیت آب خوزستان، با بیان اینکه آب کشاورزی و آب شرب را باید در این استان دسته بندی کرد، گفت: در حوزه آب کشاورزی که وضعیت استان خوب نیست و خود این برنامه‌ها و زمان‌بندی‌ها گواه این است که اتفاقاتی در حال رخ دادن است. هرچند که چالش داریم امیدوارم که بتوانیم تابستان امسال را با چالش کمتری بگذرانیم.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره وضعیت آب شرب شهری و روستایی در استان خوزستان، تاکید کرد: ‌به وزیر نیرو راجع ‌به آب شرب روستایی تذکر داده‌ام و ایشان قبلا در نامه‌ای گفته بود که ۹۳ درصد روستاهای شما دارای آب شرب است. درصورتی که داده‌ها غیر از این را نشان می‌دهد. به عنوان مثال در حوزه شهرستان اهواز حدود ۲۵۰ روستا مشکل آب دارند و در کل حوزه انتخابیه تقریبا ۴۵۰ روستا داریم. وزیر نیرو معتقد به این است که ۹۳‌ درصد از روستاها دارای آب شرب است اما به ایشان عرض می‌کنم که بخش اسماعیله در چالش زیادی به سر می‌برد و آبی که آنجا وجود دارد و به روستائیان می‌دهند با تانکر است و آبی که در لوله‌ها جاری است از رودخانه‌‌ها برداشت شده و به خورد مردم می‌دهند. اگر خود توانستند از این آب بنوشند من به روستائیان می‌گویم که از این آب استفاده کنید.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: بخش غیزانیه هم همینطور است. من دنبال سیاه‌نمایی نیستم، وزیر نیرو در بخش کارون گام خوبی را برداشت و آغاز و پایان طرح آب‌رسانی قابل تقدیر است اما کماکان باوی و اهواز و حمیدیه به شدت در ضعف به سر می‌برند این مناطق خود یک سوم جمعیت کل استان است که حدود ۱ میلیون ۵۰۰‌ هزار نفر می‌باشد تشکیل می‌دهند.

ساری با اشاره به سفر خود به حوزه انتخابیه خاطرنشان کرد: مردم خوزستان اعتراضات زیادی دارند. در بخش اسماعیلیه این موضوع آب مورد اعتراض شدید مردم بود که یا آب نداشتند یا با تانکر آب می‌آوردند و آب لوله‌کشی هم به طور مستقیم از رودخانه به خورد مردم می‌دهند. وقتی به حوزه انتخابیه رفتم مردم جمع می‌شدند و نسبت به وضعیت آب اعتراض می‌کردند.

این نماینده اصلاح‌طلب عنوان کرد: حوزه آب به شدت قابل تامل است که ما نباید سیاست‌های حوزه آب را مثل گذشته ادامه دهیم. من به کم کردن تدریجی سیاست انتقال آب و نه افزایش تدریجی آن اصرار دارم. وزارت نیرو نه تنها رو به سوی کم کردن تدریجی نگذاشته بلکه با افتخار با دوستانی که صنایع را به فلات مرکزی می‌برند همکاری می‌کند، صنایعی که جایشان آن‌جا نیست و مانند هرسال طرح انتقال آب را دنبال می‌کنند که باعث از بین رفتن حوزه‌های دیگر است.

وی اظهار داشت: ‌من هیچ سندی در این باره که آب کشور دارد به سمت عراق صادر می‌شود ندارم و این فایل تصویری که منتشر شد دقیقا تلفیق صوت و تصویر از دو جای مختلف است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۲۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 

حجت الاسلام والمسلمین رضا نوری نماینده ولی فقیه در استان در این دیدار ضمن آرزوی توفیق برای مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: بعضی از ادارات مسئولیت بسیار سنگینی بر عهده دارند که شرکت آب و فاضلاب هم به جهت ارتباط با پیمانکاران مختلف و انتظارات مردم از یک سو و همچنین کامل نبودن تاسیسات فاضلاب در برخی از شهر‌ها و کمبود اعتبارات از سویی دیگر، مسئولیت سنگین تری را برای مدیرعامل و پرسنل خود به همراه دارد.
نماینده ولی فقیه دراستان بر لزوم انگیزه و علاقه مندی در کار تاکید کرد و افزود: در یک مجموعه، کار و تلاش باید در تمام سطوح از بالاترین مقام تا پایین‌ترین آن مشهود باشد و تمام پرسنل می‌بایست با روحیه‌ای پرنشاط در مسیر رشد و تعالی و نیل به اهداف گام بردارند.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان بجنورد با اشاره به اینکه مسئولیت، زمان و مکان نمی‌شناسد، عنوان کرد: تمامی مدیران باید بصورت ۲۴ ساعته پاسخگو باشند و همه‌ی پرسنل، با دیدن زحمات مدیران وظایف محوله را بطور کامل و دقیق انجام خواهند داد و کار‌ها به خوبی پیش خواهد رفت. 
آبرسانی از پلنگ دره و انتقال پساب بجنورد از مهمترین پروژه‌های استان است
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر انجام هر چه سریعتر پروژه‌های ناتمام استان گفت: آبرسانی از پلنگ دره و انتقال پساب بجنورد یکی از مهمترین پروژه‌های استان است که می‌بایست در اسرع وقت به نتیجه برسد.
وی اظهار داشت: طبق گفته‌های مسئولین شرکت پتروشیمی خراسان، ۱۲۰۰ همت اعتبار برای انتقال پساب از تصفیه خانه فاضلاب بجنورد به پتروشیمی از سوی این شرکت هزینه شده است و انتظار می‌رود تا سفر ریاست جمهوری به استان، به مرحله بهره برداری برسد.
در ادامه این دیدار رضا عطایی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی نعمات و خدمات زیادی در سایه الطاف حضرت ولی عصر (عج) و رهنمود‌های حکیمانه رهبر انقلاب به مردم رسانده است، گفت: در بخش تامین آب سالانه ۸۵ میلیون مترمکعب آب از سدها، چاه ها، چشمه‌ها و قنات‌ها استحصال و در ۷۵۰ باب مخزن ذخیره سازی می‌شود و پس از تصفیه، کلرزنی و گندزدایی از طریق ۷۵۰۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع در اختیار هم استانی‌های عزیز قرار می‌گیرد. 
وی با اشاره به اینکه در استان خراسان شمالی پروژه‌های بسیار خوبی در حال انجام است، عنوان کرد: اتمام پروژه‌های ناتمام از جمله اقدامات اصلی این شرکت در سال جاری است.
عطایی در بحث اعتبارات استانی افزود: توزیع اعتبارات برای اجرای پروژه‌های بزرگ آبرسانی پاسخگو نیست و همکاری و همیاری کلیه مسئولین استانی و شهرستانی را در این رابطه می‌طلبد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه اظهار داشت: در حوزه تاسیسات هرچه داریم مربوط به بعداز انقلاب است و اگر هم تاسیساتی از قبل انقلاب وجود داشته به علت عمر زیاد از مدار بهره برداری خارج شده و مورد اصلاح قرار گرفته است.
وی بابیان اینکه مدیریت مصرف بهینه آب باید در جامعه نهادینه شود افزود: اگر تمام منابع آبی در مدار بهره برداری باشند، اما اگر از آب شرب برای مصارف غیرشرب مانند آبیاری باغچه ها، تامین آب دام، شستشو‌های غیرضرور استفاده نمایند باز هم در اقصی نقاط استان مشکل کمبود آب خواهیم داشت و امامان جمعه و جماعت تاثیرگذارترین افراد برای تبیین موضوع صرفه جویی و پرهیز از اسراف در جامعه و بین مردم هستند که کمک این عزیزان در زمینه فرهنگ مصرف بهینه آب اهمیت بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • خانواده مارادونا به دنبال انتقال جسد او به بوئنوس آیرس
  • آیین تکریم آیت الله موسوی جزایری با حضور شیوخ طوایف عراق و خوزستان برگزار شد
  • سه فرد گرفتار در ارتفاعات کوه سیاه لنده نجات یافتند
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • نجات ۳ مرد گرفتار در کوه سیاه لنده توسط امدادگران هلال احمر
  • پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب به اصفهان/ اتفاقات خوشایند حوزه تولید ثمره همدلی مردم است
  • زخمی شدن ۴ نفر در برخورد دیزل قطار با واگن در اهواز
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی