Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در آیین گشایش سیزدهمین جشنواره تئاتر «بچه‌های مسجد» که عصر روز چهارشنبه ۱۷ مرداد در شهر قزوین برگزار شد، گفت: حدود ۲ دهه از آخرین برگزاری جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد پیش از دوازدهمین دوره آن که سال گذشته برگزار شد می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه‌اندازی مجدد تئاتر بچه‌های مسجد شور و شعفی بی‌مانند به من می‌دهد. چرا که من نیز از همین جشنواره فعالیت‌های تئاتری و هنری خود را آغاز کردم.

زارعی افزود: جشنواره «تئاتر بچه‌های مسجد» فعالیت‌های دوباره خود را با نگرشی نو و ساختاری حساب‌شده‌تر از قبل آغاز و برای جریان سازی در تئاتر کلان کشور آماده شده است. «تئاتر بچه‌های مسجد» هنرمندان سرشناس و توانمندی را به جامعه تئاتر، تلویزیون و سینما معرفی کرده است. هنرمندانی از جمله حسین پارسایی، میلاد اکبر نژاد، حسین فدایی حسین و بسیاری از دیگر هنرمندان مطرح امروز تئاتر کشور فعالیت هنری خود را از «تئاتر بچه‌های مسجد» آغاز کردند.

وی اظهار کرد: فرج الله سلحشور یک هنرمند مسجدی بود که فعالیت‌های هنری خود را از مساجد آغاز کرد. مرحوم سلحشور تا جایی پیش‌روی کرد که یکی از پر بیننده‌ترین سریال‌های جهان اسلام یعنی «حضرت یوسف» را ساخت. ایشان که در مسجد الجواد اولین گام‌های هنری خود را برداشت در نهایت به چهره‌ای بین‌المللی تبدیل شد. سلحشور نمونه‌ای از یک هنرمند مسجدی است که نشان داده می‌شود در مسجد کار هنری کرد، در مسجد رشد یافت و به مدارج بالای هنری و شهرت رسید.

زارعی در ادامه سخنان خود بیان کرد: سید حسین فدایی‌حسین، کوروش سلیمانی و علی سلیمانی داوران سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» نیز فعالیت‌های هنری خودشان را از مسجد آغاز کردند. هنرمندان بسیاری مسجد را آغازگر فعالیت‌های هنری خود می‌دانند و در ادامه پی‌گیر تحصیلات دانشگاهی مرتبط با رشته هنری خود شدند. سپس به تلویزیون و سینما راه پیدا کردند. امروزه شاهد حضور موفق و موثر این هنرمندان در سطوح مختلف اجرایی و مدیریتی در تئاتر کشور هستیم.

مدیر مرکز هنرهی نمایشی حوزه هنری در پایان گفت: آغاز دوباره «تئاتر بچه‌های مسجد» با ساختاری اصولی و اهدافی والا و بلند مدت به سوی رشد و توسعه تئاتر در سطح تمامی اقشار جامعه حرکت می‌کند.

علی هوشمند رییس حوزه هنری استان قزوین و دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» ضمن قدردانی از همه مدیرانی که در برگزاری این جشنواره همکاری داشته‌اند گفت: جشنواره سیزدهم تئاتر بچه‌های مسجد با حضور ١٢ گروه از ١١ استان در قزوین که شهر شهید بابایی، شهید ابوترابی، شهید لشکری، شهدای مدافع حرم برگزار می‌شود.

هوشمند ادامه داد: قزوین سال پر رونق فرهنگی هنری را پشت سر می‌گذارد. چرا که علاوه بر برگزاری جشنواره سراسری تئاتر «بچه‌های مسجد»، بزودی گنگره ٣۰۰۰ شهید استان قزوین برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه ­های مسجد» ادامه داد: جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد یکی از ارزشمندترین فعالیت‌های تئاتر کشور است. این جشنواره دارای عظمتی معنوی است. همین عظمت موجب شد تا ما تصمیم به برگزاری آیین گشایش این جشنواره در گلزار شهدای قزوین را بگیریم.

هوشمند در پایان سخنان خود روز خبرنگار را به همه اهالی رسانه شادباش گفت و ادامه داد: آیین گشایش «سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد» همزمان با روز خبرنگار و سالگرد شهید بابایی برگزار شد. این روز را به خبرنگاران تبریک و به خانواده شهید بابایی تبریک و تسلیت می‌گویم.

این مراسم با اهدا گل و عطرآگین کردن مزار شهدای هشت سال دفاع مقدس قزوین و شهدای مدافع حرم این استان با حضور هنرمندان و مدیران برگزاری جشنواره به پایان رسید.

گفتنی است؛ سیزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» ۱۶ تا ۱۹ مرداد در قزوین برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تئاتر هنرهای نمایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۳۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هشدار دیگر درباره «سنگلج» و شروع «جادوی شهرزاد»

هشدار یک مدیر هنری درباره وضعیت خطرناک تماشاخانه سنگلج و آغاز اجرای نمایش «جاودی شهرزاد» در این سالن، از تازه‌ترین خبرهای این تماشاخانه قدیمی است.

اسرافیل فرج اللهی، مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی ایران با حضور در تماشاخانه سنگلج و دیدن نمایش «شاماران» به کارگردانی ساسان شکوریان، از حمایت گروه‌های شهرستانی، گیشه تئاتر و تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه گفت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تماشاخانه سنگلج، در حاشیه اجرای پایانی نمایش «شاماران»، اسرافیل فرج اللهی، مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی کشور با ابراز نگرانی از وضعیت تماشاخانه سنگلج و تخریب ساختمان مجاور گفت: امروز که من در سنگلج حضور پیدا کردم، متوجه شدم داخل سالن با وجود اجراهای باکیفیت و استقبال تماشاگران حال خوبی دارد ولی متأسفانه بیرون ساختمان حال خوبی ندارد. تماشاخانه سنگلج یکی از قدیمی‌ترین سالن‌های تئاتر کشور است که از سال‌های دور آثار فاخر و اترزشمندی در آن اجرا شده است. این ساختمان که قدیمی‌ترین سالن دایر تئاتر است، هرلحظه ممکن است با تخریب غیراصولی ساختمان مجاور دچار آسیب غیرقابل جبران شود.

او ادامه داد: این مشکل چند وقتی است که گریبان این تماشاخانه کهن را گرفته است و رفع آن مطالبه جدی همه هنرمندان است. ما از وزارت میراث فرهنگی می‌خواهیم به این موضوع، ورود کند، از شهرداری توقع داریم حمایت کند تا این تماشاخانه که مهد نمایش ایرانی است، محافظت و ایمن‌سازی شده و سالم به دست نسل بعدی برسد.

فرج ‌اللهی در ادامه با ابراز خوشحالی از این که در سال جدید، هم‌زمان چند اثر از هنرمندان شهرستانی‌ در تهران روی صحنه رفته است، گفت: شعار انجمن هنرهای نمایشی همواره این بوده که تئاتر فقط تئاتر تهران نیست به همین منظور، امسال هم حوزه حمایتی اجرای نمایش را با همین دیدگاه شروع کردیم و حتی یکی از دلایل راه‌اندازی سامانه گیشه تئاتر هم حمایت از تئاتر استان‌ها بود. با راه اندازی این سایت، همه هنرمندان سراسر کشور می‌توانند روی این سامانه بلیت فروشی داشته باشند.

«جادوی شهرزاد» به سنگلج رسید

نمایش آیینی سنتی «جادوی شهرزاد» به کارگردانی احمد دهقان از یکشنبه ۹ اردیبهشت اجرای خود را در تماشاخانه سنگلج آغاز می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تماشاخانه سنگلج، «جادوی شهرزاد» نوشته شهناز روستایی یکی از قصه‌های هزار و یک شب است که به شیوه نمایش های ایرانی اجرا می شود.

بر اساس اعلام این تماشاخانه مراسم شب چراغ این نمایش با حضور ناصر ممدوح در ساعت  ۱۷ و سی دقیقه فردا، یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

در این اثر نمایشی رعنا زرگرزاده ، آرتمیس دشتی ، نازنین دیدهور ،زهرا عسگری ، رضا حکمی ، عباس سلطانی ، شاهو فلاحی ، علی مختاری ، شیدا شلالوند ، بهزاد حاجی حسنی ایفای نقش می کنند.

در گروه موسیقی زنده این نمایش نوازندگانی همچون رضا روستا ، علی جباری ، بهزاد حاجی حسنی حضور دارند.

دستیار کارگردان ریحانه مقدم، طراح گریم سمیرا دارلودا، طراح نور حسن محمدی فرانی، طراح صحنه و لباس زینب سعیدی کوشا، طراح پوستر و بروشور روژین افشارزاده، مدیر روابط عمومی عاطفه چترروز و مدیر تبلیغات محمدامین قهرمانی از دیگر همکاران این نمایش هستند.

فروش بلیت نمایش «جادوی شهرزاد» به کارگردانی احمد دهقان را سایت گیشه تئاتر بر عهده دارد و علاقه مندان به نمایش های شاد و موزیکال ایرانی-سنتی می توانند از طریق لینک https://gishehtheater.ir/Theater/Jadooye-shahrzad نسبت به خرید بلیت های پنج روز اول این نمایش اقدام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • یک هشدار دیگر درباره «سنگلج» و شروع «جادوی شهرزاد»
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست