Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیانوش جهانبخش نماینده مردم هرمزگان در شورای عالی استان‌ها در هشتمین اجلاس این شورا که امروز(پنجشنبه) برگزار شد، با تاکید بر اینکه مردم تقاضایی جز عمل به قانون و قرار گرفتن متخصصان صالح در رأس امورات ندارند، اظهار داشت: افراد صالح ظاهر و باطنشان یکی است و در صدد فریب مردم و گمراهی آن‌ها نیستند.

عضو شورای عالی استان‌ها با تاکید بر اینکه ایران متعلق به همه ایرانیان است، گفت: نباید بخشی از مردم تشنه آب باشند و دغدغه نان داشته باشند و برخی دیگر تشنه چپاول، شهوت و قدرت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مردم ایران در برابر هیچ ابر قدرتی سر خم نخواهند کرد، گفت: باید برای عرق شرم و گردن کج شده پدران در برابر فرزندانشان فکری اساسی کرد.

جهانبخش با بیان اینکه چهره هرمزگان آن چیزی نیست که در برخی فیلم‌ها نمایش داده می‌شود، تصریح کرد: هرمزگان تبعید‌گاه نیست، بلکه پایتخت مهمان‌نوازی ایران است و مردم آن قاچاقچی و شرور نیستند.

نماینده مردم هرمزگان در شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: قاچاقچیان، نکبت‌زاده و رانت‌خوارانی هستند که در مرکز به صورت سازمان یافته به پیکر کشورمان ضربه مهلک اقتصادی وارد می‌کنند.

عضو شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه شغل مردم هرمزگان در طول قرن‌ها داد و ستد و صیادی از دریا بوده است، تصریح کرد: وقت آن است که تعریفی دوباره از قاچاق در هرمزگان و سایر مرزها داشته باشیم تا مردم هرمزگان همچون گذشته به کسب روزی حلال از دریا ادامه دهند و نکبت‌زاده‌ها رسم آقازادگی را از فرزندان شهدا بیاموزند.

نادیده گرفته شدن سهم هرمزگان از سوی مسئولان

جهانبخش با اشاره به وجود هزار منصب کلیدی چون معاون رئیس جمهور و وزیر گفت: هیچگاه سهم هرمزگان و استان‌های محدود که محکوم به عقب‌ماندگی هستند، دیده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در استان هرمزگان هیچ تناسبی بین مراکز درمانی، تخت‌های بیمارستانی‌، کلاس‌های درس و اماکن ورزشی با جمعیت استان وجود ندارد، گفت: در بخش ورزشی با وجود استعدادهای فراوانی که در سطح لیگ‌های برتر کشور دیده می‌شوند، فقط دو باشگاه شهرداری بندرعباس و آذرخش وجود دارند.

عضو شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: مگر گناه کردیم که در استان ثروتمند و برخوردار از موهبت الهی به دنیا آمده‌ایم که متاسفانه با شمشیر تبعیض و تفسیر سلیقه‌ای قانون گردن ما را می‌زنند.

هرمزگان دارنده بالاترین آمار خودکشی کشور است

جهانبخش با تاکید بر اینکه شایسته نیست مردم در مهمترین استان اقتصادی کشور با فقر زندگی کنند، گفت: آمار خودکشی در بین جوانان هرمزگان در بالاترین سطح کشور است که دلیل عمده آن بیکاری است.

وی با اشاره به ساحل 900 کیلومتری و جزایر هرمزگان گفت:‌ در بخش گردشگری هیچ زیرساخت و برنامه و اعتباری در نظر گرفته نشده است.

عضو شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه هرمزگان به اندازه 11 استان کشور درآمد دارد، گفت: توجه به توسعه آن می‌تواند افزایش ثروت ملی و توسعه کشور را به دنبال داشته باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قانون ایران مردم ایران پایتخت قاچاق معاون رئیس جمهور شهرداری خودکشی فقر بیکاری گردشگری استان کشور ثروت هرمزگان جهانبخش نماینده هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۵۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد

شهرام دبیری، رئیس شورای عالی استان‌ها امروز در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، گفت: برگزاری این جلسه گام بلندی در جهت ارتقای تعاملات شورا‌ها و سازمان محیط زیست است.

وی افزود: دنیا در حال توسعه است که اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد. از این رو، توسعه پایدار باید مدنظر باشد. ضمن تلاش برای رفع نیاز‌های جامعه، مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسل‌های آینده نرسد.

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: امروزه تعریف باسواد نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده است، زمانی فردی خواندن و نوشتن بلد بود باسواد بود، اما امروزه اینطور نیست. چند سال پیش در تعریف سواد ١٢ مهارت تعریف شده بود که یکی از مهمترین آنها محیط‌زیست است چند سال بعد پا را فراتر گذاشتند و بحث عملیاتی شدن به تعریف باسواد اضافه شد یعنی هر کسی باید از آموخته‌های خود استفاده کرده تا تغییری ایجاد کند حالا آیا سیستم آموزشی ما با این تعریف همخوانی دارد؟

دبیری تأکید کرد: مجموعه شورا‌های کشور و شورای عالی استان‌ها با بیش از ۱۲۶ هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارد. شوراها، نارسایی‌های جامعه را شناسایی می‌کنند و در ارتباط مستقیم با مردم هستند.

وی اضافه کرد: باید تغییرات اساسی اتفاق بیفتد به ویژه در زمینه محیط زیست، باید مسایل محیط زیستی از کودکی آموزش داده شود، چون در سن بزرگسالی تاثیری ندارد. فرهنگ سازی باید در رفتار نمود پیدا کند تا تاثیرگذار باشد. آموزش و پرورش، شورا‌ها و سازمان محیط زیست می‌توانند قدم‌های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: کار‌ها و اقدامات باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه‌های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کار‌های اجرایی صورت گیرد، در بسیاری از کشور‌ها مردم باید برای کیسه‌های پلاستیکی پول بدهند، چون هدفشان کاهش مصرف پلاستیک است در کشور ما هم باید همین گونه باشد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی‌های پاک ظرفیت خوبی دارد و می‌توان با برنامه‌ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می‌شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می‌شود، شهرداری‌ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودرو‌ها و آلایندگی آنها نیز، گفت: در برخی شهر‌ها تعداد خودرو‌ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهر‌ها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می‌تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می‌توانیم به سازمان حفاظت محیط‌زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم، همچنین می‌توانیم از شرکت‌های دانش‌بنیان کمک بگیریم.

وی درباره اهمیت ملموس بودن اقدامات گفت: دریاچه ارومیه یکی از مطالبات مردم است که می‌خواهند بدانند چه اقداماتی در آنجا انجام شده است بنابراین مسئولان سازمان محیط‌زیست باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • حضور فعال ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • نمایشگاه‌های استانی کتاب در ایران هم مهمان ویژه از دیگر کشور‌ها داشته باشند
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • عکس| مهمان ویژه تمرین امروز استقلال چه کسی بود؟
  • سنندج ،پایتخت دف جهان
  • یکی از بزرگترین خیابان‌ های پایتخت پاکستان به نام «ایران» مزین شد
  • یکی از بزرگ‌ترین خیابان‌های پایتخت پاکستان به نام «ایران» نام‌گذاری شد
  • توپ ورود تاکسی های برقی به پایتخت در زمین کدام دستگاه است؟