Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@06:20:37 GMT

مبارزه با مفاسد اقتصادی نیازمند کمک رسانه هاست

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۶۸۰۷۵

مبارزه با مفاسد اقتصادی نیازمند کمک رسانه هاست

ساری - ایرنا - معاون ‌سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران علت بسیاری از مشکلات جامعه را کم توجهی به کارکرد نهادهای مدنی بویژه رسانه‌ها دانست و گفت : مبارزه با مفاسد اقتصادی به عنوان مطالبه جدی امروز مردم نیازمند کمک رسانه ها و خبرنگاران است .

به گزارش خبرنگار ایرنا ، احمد حسین زادگان روز پنجشنبه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار با حضور بر سر مزار شهدای شهرستان میاندرود و ' جابر معافی' سرپرست فقید خبرگزاری فارس در استان مازندران ، افزود : به طور یقین اصحاب رسانه‌ با رسالتی که دارند ، مانع بی عدالتی ، تبعیض ، فسادهای مالی و رانت در کشور می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به عقب ماندگی یک دهه اخیر رسانه های کشور به دلیل کم توجهی به مشکلات قانونی و مدنی آنان اشاره کرد و بیان داشت: توجه به رسالت واقعی اصحاب رسانه و خبرنگار منجر به توسعه اقتصادی و سیاسی جامعه می‌شود.
معاون استاندار مازندران با تاکید بر این که رسانه ها همواره در مشارکت سیاسی احزاب و گروهها نقش اساسی دارند ، گفت : به رغم چنین کارکرد اساسی اما بیشتر رسانه‌های استان با مشکلات مالی و معیشتی مواجه هستند ولی آنان شرافتمندانه با رسالت خود از حقوق مردم و جایگاه حرفه ای رسانه خود دفاع می کنند.
حسین زادگان در عین حال به اهمیت آموزش‌های تخصصی و اجتماعی در حوزه رسانه اشاره کرد و گفت : خبرنگار موفق باید بر موضوعات روز جامعه اشرافیت داشته باشد و تشکل‌های صنفی مرتبط مانند خانه مطبوعات باید در افزایش سطح آموزش رسانه‌ها اقدام کنند.
معاون استاندار مازندران با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی و مرحوم جابر معافی سرپرست فقید خبرگزاری فارس در مازندران، گفت: خبرنگاران شهید و متعهد همچون این 2 نفر نمادی از اخلاق برای رسانه‌ها هستند .
6990/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي خبرنگار 97 مبارزه با فساد مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۸۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به افزایش دمای بهاره مبارزه با آفات مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات مازندران ضروری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی با اشاره به افزایش جمعیت مگس میوه مدیترانه‌ای گفت: با توجه به شروع فصل گرما مدیریت این آفت در باغات مرکبات و سیاه ریشه ضرورت دارد.

وی افزود: برای جلوگیری از طغیان  این آفت در ماه‌های آینده روش‌های مبارزه باید در باغات اجرا شود.

 بیگی گفت: با افزایش جمعیت و شکار مگس میوه مدیترانه‌ای در ایستگاه‌های ردیابی باغات سیاه ریشه و مرکبات برداشت سریع تمام میوه‌های رسیده باقیمانده روی درخت نارنج و پرتقال والنسیا در باغات، فضای سبز شهری و روستایی، خانه ویلا، مجتمع‌های تفریحی ساحلی باید انجام شود.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران به برداشت به موقع تمام میوه‌های رسیده فصل بهار شامل شلیل، هلو، آلوچه، آلو و ازگیل ژاپنی اشاره کرد و یادآور شد: برای جلوگیری از گسترش آلودگی به ارقام متوسط و دیررس هسته دار و دانه دار از روش‌های مدیریت و مبارزه با  آفت استفاده می‌شود.

بیگی گفت: باغداران مدیریت بهداشت کف باغ را انجام دهند و با حذف  علف‌های هرز باغ و حاشیه باغات با جمع آوری و دفن میوه ریخته شده پای درختان در عمق 50 سانتیمتری خاک برای کاهش آلودگی اقدام کنند.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتل، سراتراپ، سراتینکس به تعداد 20 الی 30 عدد تله در هر هکتار در مرحله اول را مهم و ضروری دانست و افزود: این تله‌ها در باغات سیاه ریشه یا باغات مختلط مرکبات و سیاه ریشه و در باغاتی که سابقه آلودگی را دارند باید انجام شود و  با هماهنگی و مشاوره با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی از بین بردن جمعیت اول فصل آفت مگس مدیترانه‌ای انجام شود.

بیگی طعمه پاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات را یکی دیگر از راهکارها برای مقابله با مگس میوه اعلام و عنوان کرد: حشره کش مالاتیون بصورت طعمه مسموم روی تنه و برگ و شاخه و علف‌های هرز زیر درختان بر اساس دستورالعمل و طبق مشاوره کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی اجرا شود و مشاهده شکار روزانه 2 الی 3 عدد مگس در روز در یک تله نصب شده از روش‌های مدیریتی و کنترل آفت مگس میوه مدیترانه‌ای است.

وی گفت: باغداران برای کسب اطلاعات  بیشتر به کارشناسان حفظ نباتات در مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • گسترش دانش، مبارزه سیاسی و سامان دادن به تشکیلات
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی؛ زنده یاد سید اسماعیل نصرالهی
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)