Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- فیلم کوتاه «تاریکی» به کارگردانی سعید جعفریان و تهیه کنندگی رامبد جوان پس از حضور در بخش مسابقه فیلم کوتاه جشنواره کن 2018 در اتفاقی کم سابقه موفق به حضور در بخش مسابقه چهل و دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم تورنتو شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی فیلم کوتاه «تاریکی»، جشنواره فیلم تورنتو به عنوان یکی از جشنواره های درجه A بین المللی مهمترین رویداد سینمایی آمریکای شمالی به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«تاریکی» با حضور در بخش مسابقه این دوره جشنواره تورنتو موفق به ثبت افتخاری کم سابقه در عرصه بین المللی شده و برای دومین بار در بحش اصلی یک جشنواره تراز اول جهانی حضور خواهد داشت.
جشنواره بین المللی فیلم تورنتو که با عنوان تیف نیز شناخته می شود، به جشنواره جشنواره ها معروف است و همه ساله با گرد هم آوردن مهمترین فیلم های سینمایی، مستند و کوتاه جهان توجه بسیاری از اهالی سینمای جهان را به خود جلب می کند.
این جشنواره همچنین در کنار این ویژگی خود با معرفی چهره های جدید به سینما با توجه به جایگاه خود در آمریکای شمالی نقش بسیار موثری در معرفی سینماگران سراسر جهان در آمریکا دارد.
در حاشیه این جشنواره بزرگترین بازار فیلم آمریکای شمالی نیز برگزار می شود و همه ساله بیش از 5 هزار کمپانی در بازار فیلم این جشنواره حضور پیدا می کنند.
این جشنواره همچنین به عنوان بزرگترین جشنواره جهان از لحاظ جذب مخاطب به شمار می رود و سالانه حدود 480 هزار مخاطب دارد.
بخش های جنبی متفاوت این جشنواره از جمله کارگاه ها، دوره های آموزشی با بازارهای فیلم آن تقریبا در تمام طول سال فعال است و این رویداد سینمایی را به گسترده ترین رویداد سینمای جهان بدل می کند. از همین رو جشنواره فیلم تورنتو در کنار جشنواره کن دو رویداد بزرگ و مهم سینمایی جهان به شمار می روند.
حضور در بخش مسابقه دو جشنواره درجه A بین المللی اعتبار کم سابقه ای است که علی عسگری با فیلم کوتاه «بیشتر از دو ساعت» و حضور در بخش مسابقه جشنواره کن و ساندنس تنها فیلمساز ایرانی است که پیش از این موفق به ثبت آن در کارنامه خود شده است.
دیگر عوامل فیلم کوتاه «تاریکی» عبارتند از: کارگردان: سعید جعفریان، تهیه‌کننده: رامبد جوان، فیلم‌نامه: فاطمه عبدلی و سعید جعفریان، مدیر فیلم‌برداری: مسعود امینی تیرانی، بازیگران: مهسا علافر و بانیپال شومون، طراح صحنه و لباس: فاطمه عبدلی، تدوین: عماد خدابخش، مدیر تولید: امیر جمشیدی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: حسن کلاهی، دستیار کارگردان: طاها قدسی، طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان، صدابردار: مهران بهروزی‌نیا، گریم: پدرام زرگر، اصلاح رنگ و نور: محسن خیرآبادی، طراح نشان‌نوشته و پوستر: بهزاد متبحری، عکاس: علی بیات
تیف 2018 از تاریخ 6 تا 16 سپتامبر در شهر تورنتوی کانادا برگزار خواهد شد.
فراهنگ**9012**1584

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي سينما تورنتو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما، الهام زارع زاده اصفهانی دبیر اجرایی نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر درباره فراخوان این جایزه صحبت کرد.

سوال: از این جشنواره و ساختاری بگویید.
زارع زاده اصفهانی: ساختار جشنواره، رقابتی و ترویجی است که بخش رقابتی آن که با اعلام فراخوان، نشست خبری و رونمایی از پوستر (اعلان) برگزار شد.

سوال: محورهای این جشنواره چیست؟
زارع زاده: این جایزه در پنج بخش رمان، داستان کوتاه، داستان کوتاه کوتاه و طرح داستان برگزار می شود و چون در اولین دوره آن هستیم، همه گروه های سنی با هر موضوعی می توانند در آن شرکت کنند.

سوال: این جایزه در سطح ملی برگزار می شود یا در سطح بین المللی؟
زارع زاده: در اولین دوره در سطح ملی برگزار می شود.

سوال: ارزیابی آثار ارسالی به چه صورتی انجام می شود؟
زارع زاده: با توجه به اینکه موضع جایزه داستان و بازآفرینی به صورت آزاد است، آثار دریافتی دسته بندی می شوند، سپس با انتخاب داوران ارزیابی خواهند شد.

سوال: در حال حاضر وضعیت داستان و قصه نویسی در کشور چگونه است؟
زارع زاده: نیازمان به داستان روزانه و روزمره است. از گفتگوهای عادی گرفته تا استفاده از فضای مجازی، تلویزیون، نمایش، فیلم، سریال، پویا نمایی و بازی ها که همگی دارای داستانی است و به تازگی کسب و کارهایمان هم برای خود داستانی دارند.

دیگر خبرها

  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • رقابت ساره جوانمردی با ستارگان مطرح پاراتیراندازی جهان
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • جایزه جشنواره ایتالیایی برای «در سایه سرو»
  • «در سایه سرو» جایزه جشنواره فیلم ایتالیا را از آن خود کرد
  • حضور دانش‌آموز عکاس ایرانی در جشنواره‌ای در روسیه
  • «انعکاس شیطان» آماده نمایش شد/ حضور «پیام خصوصی» در کانادا
  • «لان» به هشتمین فستیوال فیلم‌های وحشت پان می رود
  • نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد
  • آمادگی میزبانی برای رویداد خوشنویسی جهان اسلام/ خبر خوب آقای مدیر