Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- جت‌الاسلام والمسلمین موحدی راد دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان از کشف ۲ هزار و ۶۰۰ تن برنج خارجی احتکار شده در زاهدان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی راد دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از کشف ۲ هزار و ۶۰۰ تن برنج خارجی احتکار شده در زاهدان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح این مطلب گفت: ۱۰ تن از این مقدار برنج خارجی کشف شده به لحاظ نگهداری در شرایط نامساعد فاسد شده است و در این راستا دستور معدوم سازی صادر شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی راد با بیان اینکه هنوز مشخص نیست که این کالا در چه زمانی و چگونه وارد کشور شده است تصریح کرد: چنانچه صاحب کالا در وارد کردن این میزان برنج از ارز دولتی استفاده کرده باشد اتهام وی تحت عنوان احتکار و سواستفاده از ارز دولتی رسیدگی خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان وبلوچستان از عزم جدی قوه‌قضاییه در برخورد با محتکران خبر داد و گفت: بحث قاچاق بودن برنج فعلا محرز نشده و این موضوع تحت بررسی است، در صورت احراز این جرم وفق قانون و بدون کوچکترین اغماض با متخلفین برخورد می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی راد خاطر نشان کرد: صاحب کالا وفق قانون باید ماهانه گزارش انبار کالا را به اداره صنعت معدن تجارت استان ارائه می‌داده که این اقدام صورت نگرفته است که تحت تعقیب قضایی قرار گرفت.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از اقدام به موقع بازرسان سازمان تعزیرات حکومتی در این پرونده گفت: با توجه به اهمیت موضوع بررسی این پرونده در دستور کار سازمان تعزیرات حکومتی استان قرار دارد و در هر موردی جرم محرز شود پرونده برای رسیدگی به دادسرا ارجاع خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان وبلوچستان در پایان اظهار کرد:پرونده جهت بررسی و تکمیل تحقیقات در دستگاه قضایی و سازمان تعزیرات حکومتی استان مطرح رسیدگی است.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: موحدی راد دادستان زاهدان سیستان و بلوچستان احتکارکنندگان کالا برنج قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۹۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان

به دنبال سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی به منطقه مرزی افغانستان و ایران، نشست مشترک اقتصادی مقامات دو کشور در ولسوالی مرزی "زهک" ایران برگزار شد.

در این نشست که با هدف تقویت روابط تجاری، فعال‌سازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان ایران، بررسی مسیر اجرای خط آهن بین دو کشور و غیره با حضور والی سیستان و بلوچستان ایران به عنوان رئیس هیأت ایرانی و سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به عنوان رئیس هیأت افغانستانی در سالن اجتماعات ولسوالی زهک برگزار شد بر روی مفاد تفاهم نامه پیشنهادی توافق شد.

همچنین مقرر شد با تشکیل کمیته ای متشکل از مسئولان مرتبط دو کشور مباحث مطرح شده به صورت فنی و کارشناسی شده در جلسات بعدی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گیرد.

والی سیستان و بلوچستان ایران در این نشست گفت: اقتصاد افغانستان برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و هر آنچه اقتصاد افغانستان قوی شود، گویی اقتصاد جمهوری اسلامی قوی شده است، بنابراین در کنار هم از موهبت های الهی که خداوند متعال در اختیار ما قرار داده بهره می‌بریم.

محمد کرمی با اشاره به اینکه پیرو سفر معاون اقتصادی رئيس الوزرا طالبان به جمهوری اسلامی ایران توافقات خوبی انجام شده است، عنوان کرد: در راستای اجرایی شدن این توافقات جلسات و پیگیری های خوبی انجام شده که باید دو کشور از توان یکدیگر برای پیشبرد اهدافشان بهره بگیرند.

وی با بیان اینکه توافقات خوبی در خصوص ترانزیت و راه آهن برای انتقال بار به دلیل اهمیت موضوع تجارت انجام گرفته است، گفت: در خصوص تسهیل تجارت، حقوق گمرکی باید توافقاتی داشته باشیم که به راحتی تجارت شکل بگیرد تا هر دو کشور از ظرفیت‌هایی که مرز دارد بهره مند شوند.

والی سیستان و بلوچستان افزود: تشکیل شرکت های مشترک و سرمایه گذاری های مشترک می‌تواند کمک کند تا دو کشور از ظرفیت‌های یکدیگر بهره بگیرند.

وی افزود: در سفرهای قبلی نیز توافقاتی صورت گرفته و بخشی از آن نیز انجام شده که نیاز است روند تجارت برای دو طرف تسهیل شود.

وی با بیان اینکه توسعه بخش ترمینال ها بسیار مهم است، عنوان کرد: باید به شکلی عمل کنیم که ترانزیت راحت انجام شود تا بتوان از ظرفیت مرز به بهترین نحو استفاده کرد.

مولوی نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت برای پی گیری توافقات اقتصادی و تجاری صورت گرفته با کشور ایران و همچنین تسهیل بیش از پیش تجارت بین دو کشور، روز چهارشنبه در رأس هیأتی از مرز زمینی ولایت نیمروز وارد ولایت سیستان و بلوچستان ایران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ورود دادستان کلاله به موضوع مفقودی «یسنا»
  • بازدید دادستان کل کشور از دادسرای عمومی و انقلاب بندرعباس
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • ۱۵ متهم تحت تعقیب در خرمشهر بازداشت شدند
  • کشف انبار احتکار برنج در خراسان جنوبی
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • متهم جرائم اقتصادی در کرمانشاه دستگیر شد