Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهندس عفتی، در بازدید از دفتر مفاخر و مشاهیر شهرستان ری با بیان این مطلب افزود: دفتر مفاخر و مشاهیر شهرستان ری می تواند مانند یک دانشگاه باشد و با جمع آوری اطلاعات و آثار منحصر به فرد در مورد تاریخ شهرستان ری به عنوان یک منبع و مرجع بزرگ و مستند مورد استفاده پژوهشگران و محققان قرار بگیرد. ما باید از این ظرفیت ها استفاده کنیم و دانش آموزان مدارس به صورت گروهی از این مرکز بازدید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شعری که در سالن دفتر مفاخر و مشاهیر شهرستان ری نصب شده بود:« مبادا که شوی جدا ز حسین به هوای گندم ری» گفت: اراضی ری بسیار حاصلخیز است و از گذشته های دور مورد طمع خیلی از سلاطین و افراد معروف در طول تاریخ بوده است؛ گندم ری سابقه ای دیرینه دارد؛ قنات بود که گندم هم بود و رونق کشاورزی در این شهر تاریخی به واسطه وجود قنات ها و وفور آب بود اما امروز با دفن زباله شهر تهران در این منطقه، آلودگی خاک و هوا و سایر آسیب ها این شهرستان با وجود سابقه دیرینه تاریخی جایگاه خود را از دست داده است.

وی با اشاره به اینکه تاریخ ما گذشته ماست و باید از آن حفاظت کنیم، تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی باید کشاورزی این منطقه را به عنوان برند معرفی کند. همچنین شهرداری ها، بخشداری ها و دهیاری ها کمک کنند تا مرکز ری شناسی و مفاخر و مشاهیر شهرستان ری در شان این منطقه تاریخی ساخته شود. این مرکز باید گسترده و وسیع باشد تا تمامی آثار و تاریخ هشت هزار ساله شهرستان در آن گردآوری شود. باید تالار بزرگ گفتگو در این مرکز ساخته شود تا هنرمندان و مسئولان در این سالن حضور پیدا کنند و جوانان با آنها به گفتگو و تبادل نظر بپردازند.  

مهندس عفتی گفت: ما در شهرداری کهریزک آمادگی داریم از این مرکز حمایت کنیم چرا که این کار یک پتانسیل فرهنگی غنی و دارای نکات مثبتی است که می تواند در جذب توریست و در آمد ارزی به اقتصاد کشور کمک کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه کهریزک یعنی شهر قنات، خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز دیگر حتی یک قنات هم در این شهر وجود ندارد و آلودگی های متعدد زیست محیطی کشاورزی این منطقه را به ورطه نابودی کشانده است.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ حجت الاسلام علی اصغر ثنایی به مناسبت شانزدهم اردیبهشت سالروز تاسیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به فرمان امام خمینی در سال ۱۳۵۸ با تشریح فعالیت‌های این مجموعه گفت: فعالیت‌های تبلیغی این مجموعه، عرصه‌های فرهنگی تبلیغی، آموزش، پژوهش، هنر و رسانه را شامل می‌شود. 
وی افزود: دفتر تبلیغات اسلامی در موضوعات جدید و مورد نیاز جامعه همچون سبک زندگی، اخلاق و خانواده، فضای مجازی، هنر و فرقه‌های انحرافی اقدامات مناسبی داشته است.

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • امدادرسانی ١٠ خانوار عشایر گرفتار در بارندگی‌های اخیر شهرستان دنا
  • تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین