Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته بالاخره بعد از چندین ما کش‌وقوس وزیر یکی از بزرگ‌ترین وزارتخانه‌های کشور توسط نمایندگان مجلس مجبور به ترک پست خود شد، جدای از حواشی که این موضوع در مجلس و خارج از مجلس ایجاد کرد، باعث گردید تا زوایای دیگری از اداره دولت و مجلس آشکار شود.

بسیاری از نمایندگان مجلس بر این اعتقاد هستند که وزارت کار و رفاه وزارت خانه بزرگی است و اداره آن از عهده یک وزیر خارج است و باید تفکیک در آن هرچه زودتر صورت گیرد، اما درعین‌حال نیز نمایندگان به لایحه‌هایی که برای تفکیک وزارت خانه ها از سوی دولت ارسال شد رای منفی دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رفتار نمایندگان حکایت از دوصدایی بین نمایندگان مجلس داشت، اما این درحالی است که یکی از نمایندگان مجلس پرده از ابعاد تازه‌ای از این موضوع برداشته و در گفت‌وگوی خود با تابناک به برخی اختلاف‌نظرها در دولت اشاره کرد.

رسول خضری در گفت‌وگو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: به‌شخصه اعتقاددارم که بیشتر از هر زمان دیگری دولت و مجلس نیاز به یک‌صدایی دارند و مردم هم همین انتظار را از این‌ها دارند و همدلی و همراهی و تک‌صدایی تنها راه برون‌رفت از این وضعیت است.

این نماینده مجلس گفت: اینکه طرفین توپ را به زمین یکدیگر می‌اندازند و تقصیرها را متوجه یکدیگر می‌کنند تنها باعث دل‌زدگی و خشم مردم می‌شود، مردم انتظار دارند که مردانه دولت و مجلس اشتباه‌های خودشان را قبول کنند و درصدد رفع آن‌ها باشند نه اینکه با حاشیه‌سازی مسائل اصلی را کنار بگذارند.

این نماینده مجلس گفت: مسئله مهم دیگری که وجود دارد این است که ساختار درست نیست و شما اگر ده وزیر دیگری هم به وزارت کار منصوب کنید کاری از پیش نخواهد رفت، در این وضعیت حتی اگر مرحوم مصدق را هم زنده کنیم هم نمی‌تواند کاری انجام دهد.

وی گفت: روحانی که زنده است، هرکدام از این وزارتخانه‌ها، چه اقتصاد، یا تعاون و یا راه و شهرسازی را خود مسئولت قبول کند نمی‌تواند بیشتر از این و بهتر این عمل کند، چون ساختارهای ما ایراد دارد، در زمان احمدی‌نژاد چندین وزارت خانه که هیچ ارتباطی به هم ندارند با یکدیگر ادغام شدند.

این نماینده مجلس گفت: وزارت کار رفاه اجتماعی به‌تنهایی شش وزارت خانه است و چند وزیر برای اداره این مجموعه کم است، بنابراین از توان فکری و عملیاتی یک فرد خارج است که بتواند آن را اداره کند،پس نا باید به دنبال تغییر ساختار و سیاست‌گذاری‌ها باشیم

این نماینده گفت: مجلس به نظر من اشتباه بزرگی کرد و باید به لایحه تفکیک وزارتخانه‌ها رأی می‌داد، اما نکته‌ای دراین‌بین وجود دارد، درواقع همان زمان که دولت لایحه برای تفکیک برای وزارتخانه‌ها می‌فرستاد وزیر همان وزارت خانه با این موضوع به‌شدت مخالفت می‌کرد.

خضری گفت: ازیک‌طرف دولت لایحه می‌فرستاد و از طرف دیگر خود وزرا لابی می‌کردند که در مجلس رأی نیاورد، ما این وسط واقعاً نمی‌دانستیم که چه‌کار باید کرد. این دوگانگی و دوصدایی در دولت باعث شده که مجلس هم نتواند به تصمیم درست برسد. یکی دیگر از ایرادات این لایحه هم این بود که کار کارشناسی خاصی بر روی این لوایح صورت نگرفته بود.

وی گفت: یک‌زمانی صنعت کشو دو وزیر داشت و درواقع وزیر صنایع سنگین و سبک جدا بود، اما الآن صنعت با معدن و با تجارت تلفیق کرده‌ایم، این هیچ جای دنیا سابقه ندارد.

وی گفت: وزارت رفاه در تمام دنیا مستقل است و کار به نگاهداری نمی‌کند، وظیفه این وزارت تنها رسیدگی به رفاهی‌ات مردم است، اما در ایران تنها 54 درصد از کل گردش مالی کشور در اختیار این وزارت خانه است و این وزارت خانه به‌تنهایی هم آسمان هم زمین و هم دریا را دارد نمی‌تواند توسط یک وزیر اداره شود.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۹۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: دست لابی‌های پنهان را در مجلس یازدهم بستیم

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «در مجلس یازدهم دست لابی‌های پنهان را بستیم»، گفت: بعد از ۴۵ سال تمام جداول بودجه در صحن علنی مجلس بررسی شد.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در مطلبی در صفحه شخصی خود در ایکس (توییتر سابق) نوشت:

«ملت عزیز ایران، این تحول را جدی بگیرید! 

‏تمام جداول ریز و درشت بودجه، پس از ۴۵ سال، از پشت درهای بسته خارج شد و شفاف به صحن علنی مجلس آمد. معتقدیم ریال به ریال بودجه کشور حق‌الناس و متعلق به عموم مردم است. در مجلس یازدهم، دست لابی‌های پنهان را بستیم.»

امسال برای اولین بار مجلس جدوال بودجه ۱۴۰۳ را در صحن علنی بررسی کرد. پیش از این و در سال‌های گذشته و مجالس قبلی، تنها احکام و سقف منابع و مصارف لوایح بودجه در صحن مجلس مورد رسیدگی قرار می‌گرفت.

بررسی جداول در مجلس نیز براساس اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی صورت گرفت؛ بدین شکل که ابتدا مجلس بخش اول لایحه بودجه مربوط به احکام و منابع و مصارف را بررسی و تصویب می‌کند و بعد از تصویب بخش اول و ابلاغ به دولت، نوبت به بررسی بخش دوم مربوط به جداول می‌رسد.

بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در اسفندماه ۱۴۰۲ برای اجرا به دولت ابلاغ شد؛ امروز بررسی بخش دوم لایحه بودجه به پایان رسید و برای اعمال نظر به شورای نگهبان ارسال می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • قالیباف: دست لابی‌های پنهان را در مجلس یازدهم بستیم
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه