Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود واعظی، فرستاده ویژه رییس جمهور به ترکیه، امروز با مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه این کشور ملاقات و مسائل مورد علاقه دو کشور در عرصه های مختلف دو جانبه به ویژه اقتصادی و منطقه ای را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

 در این دیدار چاووش اوغلو ضمن مثبت ارزیابی کردن فرصت انجام  این سفر برای گفت و گو پیرامون توسعه هر چه بیشترهمکاری ها تاکید کرد: تحریم ها و فشارهای متوجه ایران را درست و قابل قبول نمی دانیم  و آن را در هر فرصتی در ملاقات های دوجانبه و عمومی بیان می کنیم و توضیح می دهیم که این اقدامات چقدر صلح را در منطقه مورد تهدید قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: مواضع معتدل و مدبرانه ایران در مسایل مختلف از جمله مربوط به خروج امریکا از برجام را تقدیر می کنیمو معتقدیم همکاری این کشور با اتحادیه اروپا شایان تقدیر است.
چاووش اوغلو گفت:  ما صراحتا اعلام داشته ایم که تحریم های یکجانبه اخیر علیه ایران را اجرا نخواهیم کرد. تحریم های آمریکا علیه دو وزیر کشور ترکیه را نیز بی نتیجه می دانیم و بر این باوریم که مسائل از طریق دیپلماسی قابل حل است. 

چاووش اوغلو ادامه داد: دولت ما جدیدا تشکیل شده است و به زودی وزیر کمیسیون مشترک، تعیین  و مذارکرات در چهارچوب کمیسیون های مشترک دو کشور آغاز می شود. تجار ترکیه علاقه مند به کار و سرمایه گذاری در ایران هستند، باید تشویقات اضافه ای برای جذب بیشتر آنها ارایه شود. 

وی با اشاره به شرایط پیچیده منطقه ای برلزوم تقویت همکاری های دو کشور در این عرصه تاکید کرد و گفت: تقویت روابط ایران و ترکیه، تحکیم ثبات و امنیت منطقه است.  

 واعظی نیز در این دیدار با بیان اینکه خوشبختانه روابط دو کشور از هر لحاظ در حال گسترش است، گفت: روسای دو کشور نقشه راه خوبی برای رسیدن به هدف تجارت ۳۰ میلیارد دلاری ترسیم کرده اند. 

وی همچنین با تقدیر از مواضع شجاعانه  اردوغان و چاووش اوغلو در مورد تحریم های یکجانبه آمریکا افزود: کشورهای اروپایی  و اتحادیه اروپا مصمم به حفظ برجام هستند و پیشنهادهایی در مورد امور بانکی و نفت به ما ارائه داده اند. وضعیت منطقه ای مهم است و خوشحالیم که روند آستانه و سوچی گام به گام به پیش می رود و معتقدیم باید تلاش هایمان را برای حل و فصل مشکلات سوریه افزایش دهیم. 

رئیس دفتر رییس جمهوری ادامه داد: ما با همکاری یکدیگر می توانیم گام های خیلی مهمی برای تامین و تحکیم صلح و ثبات منطقه برداریم. 

وی افزود: از تمایل تجار ترکیه برای تجارت و سرمایه گذاری در ایران استقبال می کنیم و باید تلاش کنیم در هر دو طرف موانع و مشکلات برطرف شود. روانسازی همکاری های بانکی کمک بزرگی به تقویت این همکاری ها تجاری و اقتصادی می کند.

کد خبر 4370426 محمد مهدی ملکی

منبع: مهر

کلیدواژه: برجام ترکیه محمود واعظی مجلس شورای اسلامی ایران حسن روحانی وزارت امور خارجه ایران محمد جواد ظریف ارتش جمهوری اسلامی ایران ایالات متحده آمریکا علی لاریجانی سپاه پاسداران علی ربیعی دونالد ترامپ استیضاح رئیس جمهور اسلامی ایران برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۹۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند

به گزارش قدس آنلاین، این روزنامه همچنین نوشت، وزارت تجارت ترکیه تایید کرد که این کشور همکاری تجاری با رژیم صهیونیستی را به طور کامل تعلیق کرده و افزود، این تصمیم تا زمانیکه کمک‌های بشردوستانه به غزه نرسد، ادامه می‌یابد.

ینی شفق همچنین گزارش کرد، اهدف استراتژی جدید تجاری ترکیه در جایگزینی بازار رژیم صهیونیستی با سایر کشورها مانند مالزی، اندونزی، چین، هند، ویتنام، اکوادور، آفریقای جنوبی، نیجریه، مکزیک، پاراگوئه و پرو است.

مقام‌های ترکیه‌ای یک تحقیق بازاریابی انجام داده و مشتریان بالقوه را مورد بررسی قرار دادند.

روزنامه مذکور همچنین نوشت، ترکیه به دنبال ترغیب ایجاد روابط با کارآفرین‌های ترکیه‌ای در این کشورها برای ساماندهی مشارکت و ارائه کالاهای ملی و همینطور تضمین تغییر مسیر آن دسته از تولید کنندگانی است که به تجارت با «اسرائیل» عادت داشته‌اند و به وسیله رویدادهای تجاری آنها را به سمت بازارهای جدید رهمون کند.

بر اساس آمارهای تجارت خارجی ترکیه، در سال ۲۰۲۳ این کشور کالاهایی به ارزش ۵.۴ میلیارد دلار به سرزمین‌های اشغالی صادر و ۱.۶ میلیارد دلار هم کالای اسرائیلی وارد کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • ادعای دلارزدایی و قرارداد دلاری/کشور‌های اسلامی؛ از نشست‌های نمایشی تا اقدامات عملی/عملیات وعده صادق و تحول در تاریخ غرب آسیا
  • چالهان اوغلو یکی از بهترین‌های جهان است
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • رهبر حزب سعادت ترکیه از سمت خود کناره گیری می‌کند
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • اردوغان: به تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل پایان دادیم
  • تعلیق مبادلات تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • تعلیق تبادل تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی