Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حسینی‌مقدم مدیرکل دفتر آموزش فنی و حرفه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره استفاده از ظرفیت غیردولتی برای توسعه هنرستان‌ها اظهار کرد: با توجه به سه ساله شدن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کار دانش، همچنین کمبود نیروی انسانی در این حوزه جلساتی را با سازمان مشارکت‌های مردمی و مدارس غیردولتی برگزار کردیم و قرار بر این شد تا تأمین بخشی از نیروها از طریق طرح خرید خدمات آموزشی صورت گیرد؛ همچنین سیاست‌های تشویقی برای موسسان هنرستان های غیردولتی در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هزینه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای بالاست، استقبال کمتری نسب به راه‌اندازی هنرستان‌های غیردولتی شاهد هستیم، به ویژه در بخش صنعت و خدمات که تجهیزات قابل توجهی را نیاز داریم اما با وجود این، رشته‌های با هزینه کمتر همچون گرافیک و کامپیوتر را به سمت هنرستان‌های غیردولتی سوق می‌دهیم.

اما و اگرهای اجرای طرح سمپاد مهارتی

حسینی‌مقدم همچنین به طرحی مبنی بر وجود سمپاد مهارتی اشاره کرد و گفت: از مدیران سمپاد نظرسنجی داشتیم تا طرح سمپاد مهارتی را در مدارس تیزهوشان اجرایی کنیم، هرچند اصراری نداریم تا این موضوع امسال به مرحله اجرا برسد، چرا که ابتدا باید بررسی‌های لازم را در این حوزه انجام دهیم.

مدیرکل دفتر آموزش فنی و حرفه‌ای آموزش و پرورش گفت: با توجه به رغبتی که برخی دانش آموزان سمپادی برای ورود به هنرستان‌ها دارند، فکر اولیه سمپاد مهارتی ایجاد شده است تا دانش‌آموزان سمپادی که تمایل دارند در همان فضا آموزش‌های مهارتی را دنبال کنند امکان تحصیل برایشان فراهم شود.

وی گفت: به عنوان مثال سال گذشته در یکی از مدارس سمپاد زنجان از 100 دانش آموز 30 نفر تمایل به تغییر رشته و ورود به رشته‌های مهارتی داشتند، اما تمایل آنها بر این بود تا در همان مدرسه سمپاد و با این برند به تحصیل در رشته مهارتی بپردازند. همچنین شرایط مشابهی را در برخی هنرستان‌های دیگر شاهد بودیم؛ برهمین اساس تصمیم گرفتیم تا به صورت آزمایشی برنامه‌ای برای ورود آموزشهای مهارتی به سمپاد وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه اجرایی شدن این برنامه نیازمند توسعه زیرساخت‌هاست و نیازسنجی برای رشته‌ها و نوع پذیرش است، اظهار کرد: تاکنون تجربه اداره هنرستان‌های نمونه دولتی را داشتیم، اما درباره مدارس سمپاد تجربه‌ای وجود نداشته است بنابراین باید کارهای پژوهشی و امکان سنجی بیشتری را انجام دهیم تا در حوزه سمپاد مهارتی شتابزده عمل نکرده باشیم.

مدیرکل دفتر آموزش فنی و حرفه‌ای آموزش و پرورش گفت: هنرجویانی که در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند عملکرد قابل قبولی در حوزه دانش آموزی داشتند و از 30 دانش‌آموز برگزیده خوارزمی 7 دانش آموز هنرآموز هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای بودند بنابراین ورود آموزش‌های مهارتی به مدارس سمپاد باعث تضعیف نظام آموزش این مدارس نخواهد شد، بلکه کمک می‌کند تا دانش آموزانی که بیشتر نگاه طراحی به موضوعات دارند، بطور عملی هم وارد عرصه شده و دستاوردهایی را داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمورش و پرورش اخبار مدارس اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان امروز در نشست شورای اداری استان که با حضور رئیس قوه قضائیه برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزدهم و با حضور آقای دوستی به عنوان استاندار هرمزگان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کاری ایشان، حوزه آموزش و پرورش بود که با همت ایشان شاهد اتفاقات درخشانی از جمله افتتاح ۱۵۰۰ کلاس درس، راه اندازی ۲۹ هنرستان مجاور صنایع و نیز تأمین شمار بالایی از معلمان مورد نیاز برای استان فراتر از سهمیه‌های معمول باشیم.

وی به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر توسعه حرفه آموزی میان دانش آموزان اشاره و گفت: متوسط سهم دانش آموزان در هنرستان‌های کشور ۴۰ درصد است که این میزان در هرمزگان ۵۲ درصد است که این مهم در سایه ایجاد هنرستان‌های مجاور صنایع در این دولت اتفاق افتاد.

قویدل از راه اندازی هنرستان انرژی اتمی در استان نیز خبر داد و گفت: از مهرماه شاهد پذیرش دانش آموز در این هنرستان خواهیم بود. همچنین در زمینه تأمین نیروی انسانی برای جزایر و بشاگرد نیز مجوز خاصی برای آزمون استخدامی ۳۰۰ نفری صادر شده و سهمیه دانش فرهنگیان استان نیز دو برابر شده که اتفاق بسیار مهمی در زمینه رفع مشکلات آموزش و پرورش استان هرمزگان است.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از راه اندازی منطقه بیست و سوم آموزش و پرورش هرمزگان در منطقه لیردف در راستای عدالت آموزش یاد کرد و گفت: در ۲.۵ ساله اخیر شاهد بودیم در کنکور ۱۴۰۲ شمار رتبه‌های زیر ۱۰۰ استان دو برابر شده و رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ نیز ۲۰ درصد رشد داشته‌ ایم و میزان قبولی‌های در رشته‌های پزشکی نیز افزایش ۶۲ درصدی را داشته‌ایم.

توسعه وسایل کمک آموزشی در سطح مدارس استان، توسعه فضاهای اردوگاهی، میزبانی از جشنواره‌های ملی، مولد سازی به منظور تأمین منافع برای پروژه‌های معطل مانده، ایجاد مدرسه خاص برای کودکان بازمانده از تحصیل و کودکان کار، ایجاد ۲۱ مرکز مشاوره، اخذ ۴۰۰ سند مدارس و واحدهای آموزشی و کسب رتبه اول در ارزیابی تخصصی ادارات کل سراسر کشور نیز از جمله نکات مطرح شده از سوی قویدل در جلسه شورای اداری هرمزگان در حضور رئیس قوه قضائیه بود.

کد خبر 6095346

دیگر خبرها

  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری