Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: عده‌ای از تخریب گران آینده موهومی از ایران ترسیم کرده بودند که گفت‌وگوی رییس‌جمهور با مردم این تصویر را از بین برد.

علی صوفی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به گفت‌وگوی تلویزیونی رییس‌جمهور با مردم، اظهار کرد: گفت‌وگوی مستقیم رییس‌جمهور با مردم در آرامش مردم تاثیر بسزایی دارد، باعث می‌شود که مردم ببینند که مسئولین بر اوضاع مسلط هستند و از شرایط موجود تحلیل واقع‌بینانه‌ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با گفت‌وگوی مستقیم چهره‌هایی همچون رییس‌جمهور با مردم التهاباتی که در جامعه وجود دارد و آینده موهومی که ترسیم شده بود، کاهش یافته و از بین می‌رود. رییس‌جمهور با گفت‌وگوی مستقیم با مردم توانستند آینده‌ای که عده‌ای برای التهابات ایران پیش‌بینی می‌کردند را از بین ببرند.

صوفی خاطرنشان کرد: عده‌ای کشور را در آستانه جنگ و فروپاشی تصور کرده بودند؛ در چنین شرایطی که از لحاظ اقتصادی و معیشتی هم مردم دچار مشکل هستند و التهابات متعددی از رانت‌خواری و فساد مردم را متشنج کرده است آقای رییس‌جمهور رودرروی مردم قرار گرفتند و از واقعیت‌ها گفتند.

وی یادآور شد: صحبت با مردم برای رییس‌جمهور یک فرصت بود که ایشان به خوبی از آن استفاده کردند. ایشان با برنامه‌هایی که اعلام کردند به نوعی به مردم اطمینان دادند که اوضاع کنترل می‌شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به تنش ایجاد شده توسط آمریکا برای ایران نیز گفت: صحبت‌های آقای روحانی در مورد آمریکا و موضع‌گیری ایشان بسیار منطقی بود و ارزیابی من از سیاست‌های ایشان در حوزه سیاست خارجی مثبت است.

وی سپس با اشاره به فرصت حضور رییس‌جمهور در مجلس برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان، گفت: با اینکه مشخص است که دعوت از رییس‌جمهور برای پاسخگویی به سوال نمایندگان در شرایط فعلی یک حرکت سیاسی است اما ایشان باید این شرایط را به عنوان یک فرصت تلقی کنند. همانطور که خودشان در گفت‌وگوی تلویزیونی مطرح کردند که به خاطر ملاحظاتی نمی‌توانستند برخی چیزها را بگویند اما در مجلس به راحتی حرف‌هایی که پیش از این عنوان نمی‌شد را می‌توانند بزنند حضور ایشان در مجلس به مثابه یک فرصت برای بیان مشکلات است.

صوفی در همین رابطه گفت: رییس‌جمهور در فرصت ایجاد شده برای گفت‌وگو با نمایندگان می‌توانند به نقش مخربی که عده‌ای در ایجاد فضای فعلی بر عهده داشتند اشاره کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام سوال از رییس جمهور علی صوفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۲۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی خواستار رفع مشکلات جنوب غرب تهران شد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز پنجشنبه در راستای سفرهای استانی و در اولین برنامه از سلسله بازدیدها از محلات تهران و پیگیری مشکلات مردم، پس از بازدید از بخش‌هایی از مناطق ۱۷ و ۱۸ در جنوب غرب پایتخت، در جلسه پیگیری موضوعات ویژه این دو منطقه در مسجد ابوذر، واقع در محله فلاح حضور یافت و پس از شنیدن گزارش مسائل و مشکلات اولویت‌دار مردم این مناطق، دستوراتی جهت تسریع در رفع این مشکلات صادر کرد.

بیشتر بخوانید: رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا پیام مهمی را به جهان داد

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، وزاری بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، استاندار، شهردار و رئیس شورای شهر تهران نیز حضور داشتند، ابتدا موضوع کمبود فضاهای بهداشتی و درمانی و همچنین توسعه و تجهیز چهار بیمارستان موجود در این مناطق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیسی پس از شنیدن گزارشات معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار تهران، مقرر کرد موضوع تامین مالی فاز۱ طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد در اسرع وقت از سوی وزارت بهداشت تامین و این بیمارستان تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

همچنین جهت تامین زمین مورد نیاز برای توسعه بیمارستان ضیائیان مقرر شد شهردار تهران طی جلسه‌ای با وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، موضوع استفاده از زمین‌های متعلق به این وزارتخانه را بررسی و پس از احصا راهکار، نتیجه را جهت تصویب به دولت ارائه کنند.

همچنین با دستور رئیس جمهور در این جلسه مقرر شد مشکل تجهیز بیمارستان‌های این دو منطقه با همکاری وزارت بهداشت و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین این حوزه در اسرع وقت مرتفع شود.

مشکل کمبود سرانه آموزشی در مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران از دیگر موضوعات ویژه و اولویت‌دار این مناطق بود که در این جلسه در حضور رئیس جمهور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت با دستور رئیس جمهور و ناظر به نیاز مبرم مردم این مناطق به فضاهای آموزشی مقرر شد در مرحله اول در هر منطقه ۳ الی ۵ مدرسه به فوریت احداث شود.

همچنین بنا به تاکید رئیس جمهور و در راستای ایجاد نشاط اجتماعی بیشتر، به ویژه در میان نسل جوان مقرر شد در هر یک از این مناطق دو مجموعه ورزشی احداث شود. دکتر رئیسی از وزیر آموزش و پرورش نیز خواست به منظور اجرای عدالت آموزشی برای کاهش هر چه بیشتر مدارس دو شیفته در این مناطق در اسرع وقت برنامه‌ریزی و اقدام کند.

سومین موضوع ویژه و اولویت‌دار مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران نیز موضوع بافت فرسوده در این مناطق بود که رئیس جمهور پس از شنیدن گزارش معاون اجرایی، وزیر راه و شهرسازی، شهردار و استاندار تهران، با تاکید بر اهمیت نقش مشارکت مردمی در حل این مشکل، از مسئولان مربوطه خواست با بررسی راهکارهای قانونی، بسته تشویقی شامل مجموعه‌ای از مشوق‌ها و تسهیلات حمایتی دولت برای بازسازی بافت فرسوده توسط مردم را تهیه و تدوین و در این مناطق به شکل عمومی اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228438 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • هم‌افزایی با دهیاران و شورای روستا راه‌حل غلبه بر مشکلات 
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • دستورات رئیس جمهور برای رفع مشکلات مردم جنوب غرب تهران
  • رئیسی خواستار رفع مشکلات جنوب غرب تهران شد
  • رئیس جمهور: مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • کاهش نرخ بی‌کاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند