Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، سید مجتبی موسویان مدیرکل دفتر آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به سهم چین از تجارت با ایران اظهار کرد: چین شریک اول تجاری ایران در کالا‌های نفتی و غیرنفتی است و ۲۱ درصد صادرات غیرنفتی ایران به چین صورت می‌گیرد و در مقابل ۲۴ درصد واردات از چین به کشور ما انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مدیرکل دفتر آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به ارزش تجارت ایران و چین، تصریح کرد: در سال ۲۰۱۴ میزان تجارت ایران و چین به ۵۷ میلیارد دلار رسید و سال گذشته به دلیل پایین آمدن قیمت نفت به ۳۷ میلیارد دلار کاهش پیدا کرد که سهم ایران و چین به ترتیب ۱۰ و ۱۳ میلیارد دلار است و بخش دیگر آن مربوط یه صادرات نفت است.
 
وی با اشاره به کیفیت کالای وارداتی از چین، گفت: حجم واردات محصولات بی‌کیفیت از چین کمتر از ۲ درصد است که بخشی عمده آن از طریق قاچاق از مبادی رسمی و غیر رسمی وارد کشور می‌شود.
 
موسویان با اشاره به خرید کالای بی‌کیفیت از سوی برخی بازرگانان ایرانی اظهار کرد: چین برای تولید کالا ۱۳ استاندار دارد که بنا به درخواست خریدار آن را تنظیم می‌کند و برخی از تجار ایرانی با در نظر گرفتن قدرت خرید مردم و کسب سود بیشتر نسبت به خرید محصول اقدام می‌کنند.
 
مدیرکل دفتر آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به روابط تجاری آمریکا و چین، افزود: با وجود سخت‌گیری و استاندار‌های بالای آمریکا، تراز تجاری میان دو کشور به نفع چین است و آورده‌ای ۳۷۰ میلیارد دلاری برای این کشور به همراه داشته که این موضوع نشان از کیفیت بالای کالای چینی است.
 
وی با بیان اینکه بسیاری از برند‌های بزرگ در چین تولید می‌شود، اذعان کرد: نیروی کار ارزان و استفاده حداکثری از مواد اولیه هزینه‌های تولید را در این کشور نسبت به اروپا کاهش داده است، به همین دلیل بسیاری از برند‌های کفش، پوشاک خودروسازی در چین مونتاژ می‌شوند.
 
موسویان در پایان با اشاره اثرات منفی قاچاق کالا به کشور گفت: قاچاق کالا باعث لطمه به اشتغال، صنعت، خروج ارز از کشور و کاهش درآمد‌های دولتی ناشی از ترخیص کالا را به همراه دارد و باید با نظارت و قوانین موجود با این موضوع برخورد شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دفتر آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت ایران چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۳۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران در نشست مشترک با سرمایه گذار چینی در ساری گفت: یک شرکت چینی ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تهیه ماشین آلات کشاورزی و راه اندازی خط تولید این تجهیزات با هدف افزایش مکانیزاسیون کشاورزی در مازندران سرمایه گذاری خواهد کرد    سید عباس حسینی افزود: این شرکت در گام نخست برخی از قطعات و تجهیزات کشاورزی را از چین وارد می‌کندشد و در گام‌های بعدی خط تولید تجهیزات کشاورزی در مازندران راه اندازی خواهد شد   او با بیان این این سرمایه گذاری در راستای تفاهم نامه ۲۵ ساله ایران و چین انجام می‌شود، ادامه داد: ۵۲۰ تن کالا به ارزش ۱۶۷ هزار دلار پارسال از مازندران به چین صادر شده و بیش از هفت هزار تن کالا به ارزش ۲۲.۵ میلیون دلار از کشور چین وارد کرده است. مدیرکل امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: همکاری مازندران و شرکت‌های چینی چند بعدی است و تبادل گردشگر بین مازندران و برخی از استان‌های چین نیز در دستور کار قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام