Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دومین نشست تجاری B۲B ایران در کشور گرجستان با هدف برقراری ارتباط تجاری بین شرکتهای دانش بنیان ایرانی و گرجی با حضور نماینده  ۵۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور به همراه هیات ایرانی، برگزار شد که در همین راستا شرکت‌های دانش بنیان ایرانی و گرجی در نخستین روز این نشست با هم به گفت و گو و پرسش و پاسخ پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حاشیه سفر هیات ایرانی به گرجستان، علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی با همراهی رئیس تکنو پارک و رئیس آژانس نوآوری گرجستان از استارتاپ های مستقر در پارک به همراه شرکت‌های دانش بنیان ایرانی بازدید کردند.

تکنو پارک گرجستان در سال ۲۰۱۶ از  آغاز به کار کرده و  در حال حاضر بیش از ۲۰۰ استارتاپ در تمامی حوزه‌های علمی و فناوری در این پارک حضور دارند. این مکان یک فضای آزاد برای کسب و کار در گرجستان بشمار می رود.

در حاشیه سفر هیات ایرانی، معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی با چرکز بشویلی قائم مقام وزیر اقتصاد و توسعه پایدار-آژانس سرمایه گذاری، خیدورلی رییس آژانس نوآوری و فناوری،  خارانیشویلی معاون وزیر آموزش، علوم، فرهنگ و ورزش گرجستان ملاقات کرد که در این ملاقات به مباحث مربوط به نحوه تعامل شرکت های دانش بنیان ایرانی جهت همکاری با شرکت ها و استارتاپ های گرجی بحث و تبادل نظر پرداخته و توافقات لازم صورت گرفت. همچنین در نشست دو جانبه‌ای با رییس آژانس سرمایه‌گذاری این کشور حضور یافت.

علیرضا دلیری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی گفت: ظرفیت‌های مشترکی میان کشورهای ایران و گرجستان وجود دارد. حضور شرکت‌های دانش بنیان در این نشست‌ها نیز به منظور تکمیل ظرفیت‌های مشترک خواهد بود. بنابراین امیدواریم بستر فعالیت سرمایه گذاری بهتری فراهم شود.

وی  ادامه داد: بیشتر پازل‌های فناوری در ایران شکل گرفته و به فعالیت استارتاپ‌ها سرعت داده شده است. با توجه به این رشد و ظرفیت بالای نیروی انسانی در ایران، امکان تعامل در حوزه استارتاپ‌ها و تعامل با کشورهای همسایه در این زمینه بالا به نظر می‌رسد. حضور شرکت‌های پیشران در فناوری‌های نوین می‌تواند این بستر را تقویت کند.

دلیری افزود: شرکت های ایرانی امروز از تکنوپارک کشور گرجستان بازدید کردند. در جلساتی که با مدیران این پارک داشتند بستر فعالیت و همکاری را مناسب دیدند، اما سوالاتی ایجاد شد که در تعامل با کشور گرجستان باید حل شود.

 شرکت هایی که به گرجستان سفر کرده اند، شرکت هایی هستند که بستر صادراتی دارند. دیدگاه صادرات کالایی آنها این است که امکان همکاری مشترک با شرکت های گرجستانی را خواهند داشت.

کد خبر 4370556 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان گرجستان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری تحقیقات علمی ناسا امنیت اطلاعات فناوری نانو فناوری فضایی محمد جواد آذری جهرمی اینترنت ایالات متحده آمریکا هکرها موبایل تلفن همراه مخابرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جز محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جز فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانو افزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جز آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 6097114 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان