Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس جمهور با مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه این کشور ملاقات و مسائل مورد علاقه دو کشور در عرصه‌های مختلف دو جانبه به ویژه اقتصادی و منطقه‌ای را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو محمود واعظی فرستاده ویژه رییس جمهور کشورمان به ترکیه با مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه این کشور ملاقات و مسائل مورد علاقه دو کشور در عرصه‌های مختلف دو جانبه به ویژه اقتصادی و منطقه‌ای را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در این دیدار با بیان اینکه خوشبختانه روابط دو کشور از هر لحاظ در حال گسترش است، گفت: روسای جمهوری دو کشور نقشه راه خوبی برای رسیدن به هدف تجارت ۳۰ میلیارد دلاری ترسیم کرده اند.

واعظی همچنین با تقدیر از مواضع شجاعانه اردوغان و چاووش اوغلو در مورد تحریم‌های یکجانبه آمریکا افزود: کشور‌های اروپایی و اتحادیه اروپا مصمم به حفظ برجام هستند، و پیشنهاد‌هایی در مورد امور بانکی و نفت به ما ارایه داده اند. وضعیت منطقه‌ای مهم است و خوشحالیم که روند آستانه و سوچی گام به گام به پیش می‌رود و معتقدیم باید تلاش هایمان را برای حل و فصل مشکلات سوریه افزایش دهیم.

واعظی ادامه داد: ما با همکاری یکدیگر می‌توانیم گام‌های خیلی مهمی برای تامین و تحکیم صلح و ثبات منطقه برداریم.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: از علاقه تجار ترکیه برای تجارت و سرمایه گذاری در ایران استقبال می‌کنیم و باید تلاش کنیم در هر دو طرف موانع و مشکلات برطرف شود. روان سازی همکاری‌های بانکی کمک بزرگی به تقویت این همکاری‌ها تجاری و اقتصادی می‌کند.

همچنین در این دیدار چاووش اوغلو نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن فرصت انجام این سفر برای گفتگو پیرامون توسعه هر چه بیشترهمکاری‌ها تاکید کرد: تحریم‌ها و فشار‌های متوجه ایران را درست و قابل قبول نمی‌دانیم و آن را در هر فرصتی در ملاقات‌های دوجانبه و عمومی بیان می‌کنیم و توضیح می‌دهیم که این اقدامات چقدر صلح را در منطقه مورد تهدید قرار می‌دهد.

وزیر خارجه ترکیه افزود: مواضع معتدل و مدبرانه ایران در مسایل مختلف از جمله مربوط به خروج امریکا از برجام را تقدیر می‌کنیم و معتقدیم همکاری این کشور با اتحادیه اروپا شایان تقدیر است.

چاووش اوغلو گفت: ما صراحتا اعلام داشته ایم که تحریم‌های یکجانبه اخیر علیه ایران را اجرا نخواهیم کرد. تحریم‌های آمریکا علیه دو وزیر کشور ترکیه را نیز بی نتیجه می‌دانیم و بر این باوریم که مسائل از طریق دیپلماسی قابل حل است.

وی ادامه داد: دولت ما جدیدا تشکیل شده است و به زودی وزیر کمیسیون مشترک، تعیین و مذارکرات در چهارچوب کمیسیون‌های مشترک دو کشور آغاز می‌شود. تجار ترکیه علاقه‌مند به کار و سرمایه گذاری در ایران هستند، باید تشویقات اضافه‌ای برای جذب بیشتر آن‌ها ارایه شود.

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به شرایط پیچیده منطقه‌ای برلزوم تقویت همکاری‌های دو کشور در این عرصه تاکید کرد و گفت: تقویت روابط ایران و ترکیه، تحکیم ثبات و امنیت منطقه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اتحادیه اروپا امور بانکی و نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنرانی ضد اروپایی نخست وزیر مجارستان

نخست وزیر مجارستان در یک رویداد انتخاباتی حزب فیدز حمله همه جانبه‌ای علیه اتحادیه اروپا به راه انداخته و تاکید کرد که بروکسل باید اشغال شود و رهبری آن باید کنار برود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، حزب فیدز مجارستان یک رویداد انتخاباتی در بوداپست را به استثنای حضور رسانه های مستقل سازماندهی کرده است. در آنجا، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان یک حمله همه جانبه را علیه اتحادیه اروپا به راه انداخت. وی علیه دیگر کشورهای اتحادیه اروپا انتقاد کرده و تصویری تاریک از آینده اروپا ترسیم کرد.

"ویکتور اوربان"، نخست وزیر مجارستان، در آغاز مبارزات انتخاباتی حزبش در اروپا، خواستار تغییر وضعیت نگهبانی ونظارتی در اروپا شد. وی در یک مراسم حزب فیدز در بوداپست، پایتخت این کشور علیه اتحادیه اروپا سخنرانی کرد و از جمله، نگرش اکثر کشورهای اتحادیه اروپا را نسبت به جنگ در اوکراین مورد هدف قرار داد.

وی در مورد دیگر رهبران اتحادیه اروپا گفت: «آنها این جنگ را جنگ خودشان می‌دانند و طوری می‌جنگند که انگار جنگ خودشان است.» او گفت: «رهبری در بروکسل باید برود. آنها سزاوار یک فرصت دیگر نیستند. باید تغییری در بروکسل ایجاد شود.»

در آستانه انتخابات پارلمان اروپا در ژوئن، نخست وزیر مجارستان با چالش های جدی در داخل و خارج از کشور مواجه است. وی در کشور خود با استعفای سیاستمداران برجسته مرتبط با رسوایی و اقتصادی دست و پنجه نرم می کند و همچنین شرایط اقتصادی دشواری دارد زیرا اتحادیه اروپا میلیاردها بودجه برای مجارستان را مسدود کرده است. دلیل آن نگرانی بروکسل در مورد حاکمیت قانون و فساد در این کشور عنوان شده است.

این رویداد مبارزات انتخاباتی در بوداپست تنها حدود 45 دقیقه به طول انجامید و رسانه های مستقل حذف شدند. سخنرانی اوربان، که یک سوم زمان را به خود اختصاص داد، عمدتاً حول محور موضوعاتی بود که او سال‌ها بر آنها تمرکز کرده است و آن از جمله رد مهاجرت و این تز است که اتحادیه اروپا در تلاش است اراده خود را بر کشور مجارستان تحمیل کند. او با تشویق حضار گفت: «ما باید بروکسل را اشغال کنیم، بوروکرات های بروکسل را کنار بزنیم و امور را به دست خود بگیریم.

اوربان که 14 سال بر کشورش حکومت کرده است، از دولت هایی انتقاد کرد که برای دفاع از اوکراین در برابر روسیه پول یا سلاح می دهند. مجارستان چنین حمایتی را رد کرده و همچنین علیه تحریم های اتحادیه اروپا با هدف مجازات روسیه به خاطر اقداماتش در اوکراین موضع گرفته است. اوربان کشورهایی را که از اوکراین حمایت می کنند، طرفدار جنگ توصیف کرده است و سعی دارد دولت خود را تنها کشوری در اتحادیه اروپا توصیف کند که طرفدار صلح است. با این حال، بسیاری از منتقدان او را متهم به پیشبرد منافع روسیه از طریق گسترش قراردادهای انرژی با مسکو و به تعویق انداختن بسته های کمکی به اوکراین کرده اند.

اوربان در پایان سخنان خود از "مانیفست انتخاباتی" حزب خود که احیای مجدد نیروهای راست در اتحادیه اروپا را پیش بینی می کند رونمایی کرد. در این بیانیه آمده است که اگر رهبری کنونی اتحادیه اروپا بر سر کار بماند، «اروپا وارد جنگ خواهد شد، امواج مهاجرت کشورهای اروپایی را نابود خواهد کرد و تبلیغات جنسیتی آینده فرزندان ما را ویران خواهد کرد». انتخابات اتحادیه اروپا از 6 تا 9 ژوئن برگزار می شود.

اختلاف در اتحادیه اروپا برای سیاست مالی مشترک اروپاییبازی مجدد اتحادیه اروپا با مهره سوخته تحریم‌ها علیه ایران

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • واکنش امیرعبداللهیان به تصمیم اتحادیه اروپا درباره ایران
  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا باید رژیم اسرائیل را تحریم کند
  • اتحادیه اروپا باید رژیم اسراییل را تحریم کند
  • وزیر دفاع فرانسه: ایران یک چالش امنیتی برای اروپا است
  • سخنرانی ضد اروپایی نخست وزیر مجارستان
  • هشدار ترکیه درباره خطر گسترش بحران در غرب آسیا
  • دیدار وزرای امور خارجه ترکیه و مصر