Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@22:46:55 GMT

جزییات تصرف زمین‌های اطراف کاخ سعدآباد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۷۵۶۰۱

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی جزییات تصرف 40 ساله زمین‌های اطراف کاخ سعدآباد و تعیین تکلیف هزار کانیتر قاچاق در کمرگات را تشریح کرد.

کاظم پالیزدار در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، ‌اظهار کرد: ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با همراهی دستگاه‌های فعال در زمینه اقتصاد و به ویژه قاچاق توانسته مقادیر زیادی از تخلف و فساد‌های اقتصادی را کشف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به آخرین کشفیات این ستاد،‌ تصریح کرد: عمده پرونده‌های بررسی شده مربوط به فیروزکوه، شهرک سیرجان و استان البرز است که برخورد لازم با آنها شد.
دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در مورد یکی از پرونده‌های حجیم اخیر این ستاد،‌ گفت: یکی از پرونده‌های حجیم که این ستاد و همچنین نیروی انتظامی، سازمان میراث فرهنگی و سپاه را به خود مشغول کرده،‌ مربوط به تصرف اراضی شمال غرب کاخ سعدآباد است که این ساختمان در اختیار افرادی بود که حاضر به تخلیه آن نبودند.

پالیزدار افزود: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بر روی این پرونده حجیم چند سال تمرکز کرد و اکنون توانسته بخشی از این املاک را از تصرف این افراد متخلف خارج کند؛ البته کشمکش‌هایی بر روی چند ساختمان دیگر هنوز باقی مانده است و پیش‌بینی می‌شود تا چند روز آینده تکلیف آنها مشخص و با هماهنگی مراجع قضایی از اختیار آنها خارج شود.
وی اضافه کرد: افراد متصرف حدود 30-40 سال، ساختمان‌های مربوط به شمال غرب کاخ سعدآباد را تصرف کرده بودند که با هماهنگی مراجع قضایی و دادستانی بازپرسی ویژه‌ای برای این پرونده تشکیل و در نهایت این ساختمان‌ها استرداد شد.
دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی اضافه کرد: بعضی از این ساختمان‌ها قطعاتی 100 تا 500 متری هستند که به افراد مختلفی فروخته شده و این موضوع موجب پیچیده‌تر شدن رسیدگی به پرونده شده است.
پالیزدار گفت: اکنون ساختمان‌های بازستانده شده در اختیار میراث فرهنگی و سپاه قرار دارد.
وی در مورد پرونده‌های قاچاق، اظهار کرد: حدود 10هزار کانتینر کالا در انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و همچنین در گمرک رسوب کرده بود که تکلیف این حجم از اقلام چندی پیش مشخص شد.
دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ادامه داد: برای تعیین تکلیف این کانتینرها هماهنگی‌هایی با سازمان تعزیرات حکومتی، گمرک ایران، سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و همچنین استانداری هرمزگان انجام شد. بیشتر این کالاها در گمرکات هرمزگان بود که مقامات استانی نهایت همکاری را برای به سرانجام رسیدن و بررسی این کانتینرها داشتند.
پالیزدار مطرح کرد: این کانتینرها که سال‌های زیادی بلاتکلیف در دستگاه‌های مربوطه باقی مانده بود، شناسایی و در نهایت امور ترخیص و تحویل آنها به نحو احسن انجام شد.

وی بیان کرد: صاحبان این کانتینرها بنا به دلایل نامشخصی برای تحویل کانتینرهای مذکور پیگیری‌ نمی‌کردند و این موضوع موجب شده بود تا فضای زیادی در انبارهای گمرکات ایران و یا سازمان اموال تملیکی اشغال شود.
دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، افزود: برخی از کالاها که منشا و نحوه واردات آنها مشکوک و یا نامعلوم بود در اختیار دستگاه‌های مرجع قرار گرفت.
پالیزدار گفت: بخشی از کالاهای قاچاقی که دستگاه‌های قضایی و نظارتی حکم‌های لازم برای تعیین سرنوشت آنها ( انهدام، عرضه در خارج کشور، فروش داخلی ) صادر نکرده بودند هم تعیین تکلیف شد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۵۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واقعیت فرونشست زمین در دریاچه مهارلو از دریچه دوربین مهر؛

دریافت 15 MB

به گزارش خبرنگار مهر، چند روز اخیر فیلمی در فضای مجازی در حال انتشار است که در آن فردی با اشاره به چاله و گودالی عظیم که در حال بلعیدن آب است ادعا می‌کند به علت برداشت بی رویه آب‌های زیرمینی، دریاچه مهارلو در حال فرونشست است و آب‌ها را در دل خود فرو می‌برد.

خبرنگار مهر به این دلیل که فیلم مربوطه فاقد زمان مشخصی است به محدوده مورد نظر رفت تا از صحت و سقم این خبر مطلع شود.

با وجود پیگیری‌های تیم اعزامی مهر، اثری از مشاهدات موجود در فیلم یافت نشد و به نظر می‌رسد این فیلم مربوط به گذشته باشد اما فروچاله‌هایی مشابه این فیلم که در آن حجم اندکی آب در حال ورود به گودال و فروچاله‌هایی است در اطراف روستای گشنکان (بهاران) بین سروستان و کفترک و در محدوده دریاچه مهارلو مشاهده شد.

بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این فروچاله و گودال‌هایی از این دست در اطراف مهارلو از گذشته تا به امروز وجود داشته اما منشأ دقیق آنها مشخص نیست و نیازمند بررسی کارشناسی سازمان‌ها و نهادهای ذیربط به ویژه محیط زیست و سازمان آب منطقه‌ای است.

پیگیری خبرنگار مهر تا حصول واقعیت امر همچنان ادامه دارد.

دریاچه نمک یا مهارلو که به نام دریاچه صورتی نیز مشهور است در ۲۰ کیلومتری جنوب شرق شیراز و بین این کلان‌شهر و سروستان قرار دارد.

کد خبر 6097373

دیگر خبرها

  • انفجار و تخریب دو منزل مسکونی در ملایر بر اثر نشت گاز
  • ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی استان اردبیل رفع تصرف شد
  • پرونده مرگ بلاگر زن معروف در سوپر ساختمان شهر مشهد | صورت او ترکید!
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • واقعیت فرونشست زمین در دریاچه مهارلو از دریچه دوربین مهر؛
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش