Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر کریمی، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه برگزاری مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، گفت: از آنجا که قرآن سرمایه ارزشمند معنوی است، اجرای طرح تعالیم قرآنی در جامعه می‌تواند به ارتقای معنویت، ایمان و باور دینی مردم کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری مسابقات قرآن؛ زمینه‌ساز توسعه فرهنگ قرآنی
عضو فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قطعاً برگزاری مسابقات قرآن در رشته‌های مختلف از جمله درک مفاهیم، حفظ و قرائت در رده‌های مختلف سنی بین خواهران و برادران در سطوح گوناگون به توسعه فرهنگ قرآنی و آشنایی نسل جوان و آحاد مردم با مفاهیم قرآن کمک می‌کند.
کریمی بیان کرد: با توجه به شرایطی که جامعه دارد هرچه در بسط فرهنگ و تعالیم قرآنی تلاش شود باز هم فضا برای خدمت و فعالیت بیشتر وجود دارد. تمام دستگاه‌های فرهنگی و قرآنی با تشکیل کارگروه‌های قرآنی و فرهنگی برنامه‌های جذاب و مورد علاقه نوجوانان را ارائه دهند.

جمهوری اسلامی ایران؛ قطب قرآنی جهان
وی ادامه داد: تلاش دستگاه‌های فرهنگی و قرآنی از جمله اداره کل اوقاف و امور خیریه با محوریت برگزاری مسابقات قرآن در سطح ملی و بین‌المللی قابل تقدیر است. فعالیت‌های قرآنی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب شکل گرفته است و جمهوری اسلامی ایران را طی دهه‌های پیروزی انقلاب به یکی از قطب‌های قرآنی دنیا تبدیل کرده است.
منتخب مردم اراک در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: به برکت انقلاب و نظام توانستیم جمع کثیری از مردم را با فرهنگ قرآنی آشنا کرده و جمعیت گسترده حافظان و قاریان ممتاز بین‌المللی که ثمره انقلاب اسلامی است را به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی به جهان معرفی کنیم.
وی افزود: امروز کشور به قطب فرهنگ قرآنی تبدیل شده است و به تبع آن استان‌ها از این نعمت بهره‌مند هستند، استان مرکزی هم با توجه به ریشه و باور عمیق دینی مردم از این نظر وضعیت خوب و ممتازی دارد، اما برای استان امام(ره) این کافی نیست باید برنامه‌ها قوی‌تر از گذشته انجام شود.

لزوم توسعه فعالیت‌های قرآنی در روستاها
عضو فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤل ضرورت توسعه فعالیت‌های قرآنی در روستاهای کم‌برخوردار بیان کرد: یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه در وهله اول آشنایی آحاد مردم با قرائت ساده و بدون اشتباه قرآن است، افرادی که سواد کافی دارند علاوه بر فراگیری ساده روخوانی باید با ترجمه و فهم درست قرآن نیز آشنا شوند. انتظار می‌رود با توسعه فعالیت‌های قرآنی در مناطق روستایی سطح مقدماتی آموزش قرآن تثبیت شود.
وی به تشریح لزوم فعالیت‌های قرآنی در مناطق حاشیه‌نشین و آسیب‌پذیر پرداخت و گفت: تجربه ثابت کرده است هرجا که فعالیت قرآنی و توسعه فرهنگ قرآنی وجود دارد آنجا کمتر شاهد آسیب‌پذیری خانواده و نسل جوان هستیم، خانواده‌هایی که با قرآن ارتباط دارند از آسیب‌ها مصون هستند.
کریمی اظهار کرد: یکی از راهکارهای مصون کردن و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی توسعه فرهنگ قرآنی است، اشاعه فرهنگ قرآنی سکینه و آرامشی به زندگی مردم داده و باور نهادینه‌شده‌ای را برای خانواده و نسل جوان رقم می‌زند تا با اتکا به قرآن زندگی خوبی را برای خود و جامعه ترسیم کنند.

کمیسیون قرآن و عترت مجلس؛ حامی فعالیت‌های قرآنی
وی اظهار کرد: علاوه بر کمیسیون تخصصی فرهنگی و آموزش مجلس که به مباحث قرآنی می‌پردازند، فراکسیون قرآن نیز در مجلس فعالیت دارد که بنده عضو این فراکسیون هستم، فراکسیون با برگزاری و پیگیری جلساتی منظم سعی بر اثرگذاری برنامه‌های قرآنی در جامعه داشته و حامی فعالیت‌های قرآنی و توسعه فعالیت قرآنی است.
منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در خانه ملت در پایان گفت: برگزاری مسابقات سراسری قرآن اوقاف به میزبانی استان مرکزی اتفاق بزرگ و مطلوبی است که همگی از آن حمایت می‌کنیم، این مسابقات فرصت بسیار خوبی است تا از قاریان مطرح ملی و بین‌المللی در مساجد مهم، مدارس و دانشگاه‌ها دعوت به عمل آید، حضور قاریان مطرح در ایجاد موج نشاط و شور قرآنی در استان بسیار حائز اهمیت است. باید از این فرصت برای توسعه مباحث قرآنی حداکثر استفاده را ببریم تا فعالیت گسترده‌تری را نسبت به گذشته شاهد باشیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی میزبانی اراک میزبانی استان مرکزی علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۱۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند!

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دیدار با کاروان قاریان اعزامی به حج تمتع گفت:‌ افرادی که سال ۸۵ برای حج سپرده‌گذاری کرده‌اند همچنان در صف هستند و برخی از آنها حدود ۳۰ سال در نوبت حج خواهند ماند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب در دیدارِ قاریان اعزامی به حج ۱۴۰۳ با اشاره به اینکه برخی از زائران ثبت‌نامی تا زمان اعزام به حج حدود ۳۰ سال در نوبت خواهند بود، میانگین سنی ۳۵ سال برای قاریان حج امسال را یادآور شد و افزود: افرادی که در سال ۸۵ برای حج سپرده‌گذاری کرده‌اند همچنان در صف هستند و برخی از آنها چشمشان به کعبه نمی‌افتد و از دنیا می‌روند، ولی شما که با قرآن معامله کرده‌اید برای این سفر انتخاب شده‌اید.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه این سفر برای بسیاری از افراد دست نیافتنی است، خطاب به قاریان اعزامی به حج گفت: قدردان حضور در سرزمین وحی باشید و از فرصت‌ها استفاده کنید.

او سپس در تبیین نکات و موارد ضروری و اثر گذار در گردهمایی بزرگ مسلمانان، اظهار کرد: با گذشت سالیان، شرایط تغییر یافته و حج امروز نسبت به دوره‌های پیشین با تغییراتی همراه بوده است. یکی از این موارد هم حضور «کاروان قرآنی نور» است که منسجم، هدف‌گذاری شده و ویژه و میزبان معنوی ضیوف الرحمن است.

نواب بیان کرد: حضور در کاروان قرانی نور و خادم قرآن بودن سخت است، ولی حفظ این عنوان با توجه به اینکه در بین مردم چهره می‌شوید سخت‌تر و شرایط برای شما متفاوت خواهد بود.

او همچنین درباره چگونگی بهره‌مندی بیشتر از فضای حج، مسئولیت‌ها و وظایفی که این قاریان در سفر حج به عهده دارند، حضور در گردهمایی‌ها و ارتباط با زائران پیش از اعزام به این سفر توصیه‌هایی داشت و در ادامه تاکید کرد: وقت‌تان را به شکلی مدیریت کنید که بیشترین استفاده را از آن ببرید و صدا و حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید. خدا هم به این کار بزرگ برکت خواهد داد.

سرپرست حجاح ایرانی همچنین گفت: اگر در جایی زائری به کمک نیاز داشت این کار را انجام دهید، چونکه بر اساس آیات قرآن، جبران خدمت با ثواب نیست بلکه با خدمت مشابه از جانب مخدوم و خداست. خدا رحمت کند حاج آقا ابوترابی را، او در عین حال که یک خادم بود به دیگران هم کمک می‌کرد حتی دست شکنجه‌گر خود را در اسارت گرفت و با خود هم‌مسیر کرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه اعزام کاروان‌های حج تمتع از ۲۴ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و پایان این حضور در دهه اول ماه محرم خواهد بود، از قاریان خواست که برای موسم حج برنامه‌ریزی کنند تا حضوری کاربردی و تاثیرگذار داشته باشند.

محمدتقی میرزاجانی، رئیس دبیرخانه کمیته اعزام این گروه از قاریان گفت: اعضاء این کاروان از برخی استان‌های کشور هستند و تعدادی برای نخستین بار به حج اعزام می‌شوند. این نخبگان قرانی پس از آزمون‌ها و ارزیابی‌های متعدد انتخاب شده‌اند و در مدینه و مکه، قرائت قرآن و اجرای تواشیح خواهند داشت.

او اضافه کرد: متوسط سنی این قاریان در حج امسال، ۳۵ سال است و در این کاروان، سه قاری حافظ کل قرآن، قاری برجسته و گروه تواشیح وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند!
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود