Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر دهقان بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌و‌گو با ایکنا درباره کار جدید خود به خبرنگار ایکنا گفت: چند روزی است که فیلمبرداری سریال «تک سواران» آغاز شده و هم اکنون کار در شهرک دفاع مقدس تصویربرداری می‌شود. در این کار قرار است ما بخشی از تاریخ دفاع مقدس را که تا به امروز بازگو نشده را بازگو کنیم.

وی افزود: همیشه وقتی درباره سینما دفاع مقدس سخن می‌گوید، نقد شایع، تکراری بودن برخی موضوعات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من به عنوان بازیگر این ژانر، بارها گفته‌ام که داستان‌های هشت سال جنگ تحمیلی تکراری نمی‌شود به شرطی که این حوزه به خوبی درک و لمس شود. از جمله موضوعات بکر و ناب در این حوزه، ایثار و فداکاری عشایر در ابتدای جنگ است که با جانفشانی خود با دست خالی در مقابل دشمن تا دندان مسلح ایستادگی کردند. در سریال تک سواران شاهد چنین اتفاقی هستیم.

این بازیگر تاکید کرد: متاسفانه در کارهایی که به نوعی به سخت افزار احتیاج دارد ما نیازمند امکانات کافی هستیم، اما متاسفانه این اتفاق رخ نمی‌دهد و ما با کمبودهای مختلفی مواجه هستیم برای همین از مدیران سینما درخواست دارم تا به این حوزه نگاهی جدی‌تر داشته باشند تا در آینده بتوانیم با ساخت کارهای قوی ارزش‌های دفاع مقدس را به شکل بهتری تصویر کنیم.

دهقان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مسعود تکاور کارگردانی تک سواران را بر عهده دارد و افشین صادقی تهیه‌کننده کار است. کامران تفتی، بهمن دان و فریبا متخصص دیگر بازیگرانی هستند که در این مجموعه با آنها همبازی هستم، البته بازیگران بسیار دیگری نیز در این سریال حضور خواهند داشت که به زودی به کار اضافه می‌شوند.

این بازیگر تاکید کرد: فیلمنامه این سریال را نوشین پیرحیاتی نگاشته است و گروه نوجوان مرکز سیما فیلم نگارش سرمایه گذار این کار است. در خلاصه این سریال آمده است:‌‌«صالح: جنگ دو طایفه نیست این جنگ، که قطار فشنگ ببندی و شونه به شونه من اسب بتازونی!‌

سحربانو: کجای قباله عروسی یه زن ایلیاتی نوشته که وقتی دشمن حریم و حرمت زمین و زندگی رو زیرپا می ذاره، مردت رو ‌تنها بذاری؟ نخواه که با رفتنم آبروی زن ایلیاتی هم بره….»‌

دهقان گفت: این سریال 26 قسمت دارد.  این کار در حومه تهران و شبکه دفاع مقدس جلوی دوربین می‌رود.

دیگر عوامل این سرال  عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: هوشنگ غفوری، طراح صحنه: کیوان ذوالفقاری، طراح گریم: کوروش ‌علیزاده، صدابردار: محمد حبیبی، مدیر تولید: داوود شیرعلی، مدیربرنامه ریزی و سرپرست گروه کارگردانی: پیام حنفی.‌

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن قرآن ایکنا هنر فرهنگی عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۱۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!

سید عبدالجواد موسوی در خبرآنلاین نوشت: «بازی را آن کسی می‌برد که رسانه را می‌فهمد و با زیرکی و ظرافت ایدئولوژی اش را تبلیغ می‌کند؛ و تو هنوز فکر می‌کنی با زدن و بستن و ممنوع کردن و توقیف و پلمپ می‌توانی کاری از پیش ببری. بچرخ تا دنیا هم بچرخد و به زودی به تو بفهماند یک من ماست چه قدر کره دارد.»

ای کاش می‌توانستم تعبیر یوسفعلی میرشکاک را درباره ممیزان این روزگار این جا بنویسم. نه این که محافظه کاری کنم، نه. برای من نوشتنش آسان است، اما حوصله شکایت و دادگاه و این حرف‌ها را ندارم و در ضمن نمی‌خواهم دوستان خبرآنلاین را به زحمت بیندازم. البته فکر می‌کنم خیلی هایتان شنیده اید، اما اگر کسی نشنیده و دوست دارد بشنود به مصاحبه ایشان با حسین دهباشی مراجعه بفرماید.

بله، درست حدس زدید کسی که در این روزگار بر روی سریالی مهر ممنوعیت بزند مصداق همان چیز‌هایی است که میرشکاک گفت. آن هم سریالی که خیلی‌ها دیده اند. بسیاری از رسانه‌های ایرانی درباره آن نوشته اند و به تیتر یکِ چندین و چند روزنامه اصلاح طلب و اصولگرا تبدیل شده.

سریالی که اگر هم کسی ندیده باشد حتما با این حرف‌های خنده آورنده ترغیب می‌شود که ببیند. سریالی که یافتن آن قطعا از یافتن سریال‌های داخلی راحت‌تر است. سریالی که از همه سریال‌هایی که ما ساخته ایم چند سر و گردن بالاتر است.

سریالی که البته آشکارا به تحریف تاریخ پرداخته. از همه جالب‌تر این که کشوری که خودش از حیث نظری و تئوریک پایگاه داعش محسوب می‌شود این سریال را ساخته و هنرمندانه رگ و ریشه داعش را به ایرانی‌ها ربط داده. حالا شما برو با داعش در سوریه و عراق بجنگ.

بازی را آن کسی می‌برد که رسانه را می‌فهمد و با زیرکی و ظرافت ایدئولوژی اش را تبلیغ می‌کند؛ و تو هنوز فکر می‌کنی با زدن و بستن و ممنوع کردن و توقیف و پلمپ می‌توانی کاری از پیش ببری. بچرخ تا دنیا هم بچرخد و به زودی به تو بفهماند یک من ماست چه قدر کره دارد. هرچند تو اگر خردک عقل و فهمی داشتی باید خیلی زودتر از این‌ها می‌فهمیدی که نفهمیدی. حقا که یوسفعلی درست گفت.

همین سریال خوش‌ساخت مغرضانه و تحریف‌گر، امسال ماه رمضان به مراتب از سریال‌های فاخر و نیمه فاخر تلویزیون شما بیشتر دیده شد. گواهش هم این که الان هیچکس فیلم‌ها و سریال‌های مناسبتی و غیرمناسبتی شما را در همین ماه رمضانی که گذشت به خاطر نمی‌آورد، اما هرجا که می‌روی بحث سریال حشاشین داغ است؛ و باز بد نیست حضراتِ عشقِ ممنوعیت بدانند که این سریال با همه عیب و ایرادهایش چه شور و شوقی را در مخاطب ایرانی برانگیخته تا از حسن صباح و اسماعیلیان و سلجوقیان بیشتر بداند.

سری به کتاب‌فروشی‌ها بزنید و بپرسید در این ایام چه مقدار مردم به آن‌ها مراجعه کرده اند و کتاب‌هایی در این موضوعات خواسته اند.

شما از کلمه شبهه می‌هراسید چرا که فکر می‌کنید شبهه افکنی یعنی برباد دادن چیزی که شما آن را مطلق و بی عیب می‌دانید، اما خیر و برکاتی که در شبهه افکنی است را نمی‌توانید درک کنید. نمی‌توانید، چون همه عمر مطلق اندیش بوده اید و خود را مبرا از هر عیب و ایرادی دانسته اید. گمان برده اید حق به تمامی در اختیار شماست و هرکه، چون شما نیندیشد راه ضلالت و گمراهی را می‌پیماید.

درست به همین دلیل حق پنداری است که نه تنها نتوانسته اید برای تبلیغ آن چه مدعی آن هستید کاری از پیش ببرید بلکه هرگاه خواسته اید به زعم خود باطلی را معدوم نمایید شده اید مبلغ تمام قد آن.

الان هم فکر می‌کنید با تحکم و ممنوع اعلام کردن سریال حشاشین کار این سریال ضاله تمام است و ضربه محکمی بر پیکر استعمار وارد آورده اید. طیب الله. بتازید و بر گرده دریا تازیانه فرود آورید که زمین و زمان تحت سیطره شماست تا کور شود هرآن که نتوان دید.

چه تکاپوی رقت انگیزی است باد را بندی زمین کردن

یا به سودای کشتن خورشید اسب میدان جنگ زین کردن

حکم کردن به خاک تا نرود هرگز از ملک خویشتن بیرون

آتش و آب را به دستوری راهی سرزمین چین کردن

بر هوا بخیه و به سندان مشت می‌زنند و به خویش می‌بالند

گویی از روز اول خلقت بوده تقدیرشان چنین کردن

عقل و تدبیر اکتسابی نیست، گرگ هرگز پلنگ می‌نشود

گرچه در اوج صخره بنشیند طعمه ماه را کمین کردن

دیگر خبرها

  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • ضعف شدید در حوزه روایت‌گری انقلاب اسلامی
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم