Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شيراز- ايرنا- نماينده مردم آباده، بوانات و خرم بيد فارس در مجلس شوراي اسلامي گفت:امروز بايد بيشتر از گذشته به مديريت بانوان در حوزه هاي اجرايي توجه شود.

به گزارش ايرنا رحيم زارع شنبه در جمع مردم صغاد شهرستان آباده افزود: امروز بانوان به عنوان سرمايه هاي اجتماعي در جامعه مطرح هستند و در سطح بين المللي بانوان ايراني نماد و پرچمدار زن عزتمند ايراني هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي همچنين توجه به حوزه فرهنگ و هنر در صغاد را امري واجب دانست و افزود: برگزاري جشنواره بومي- محلي مي تواند به رونق اقتصادي اين شهر کمک کند و لازم است تمام ادارات در برگزاري جشنواره انگور سهيم شوند.
دومين جشنواره بومي محلي شهر صغاد به همراه جشن انگور 15-16 شهريور 97 در شهر صغاد برگزار مي شود.
زارع بر لزوم دو بانده شدن محور آباده - صغاد تاکيد کرد و گفت: با توجه به افزايش تصادفات و تردد بالا در اين جاده لازم است که هر چه سريعتر نسبت به دوبانده شده آن اقدام شود.
نماينده مردم آباده، بوانات و خرم بيد در مجلس شوراي اسلامي از اين ديدار در جمع اعضاي شوراي شهر سورمق آباده حضور يافت.
زارع با بيان اينکه آينده روشني در انتظار شهر سورمق است، اظهار کرد: شهر سورمق به لحاظ قرار گرفتن بر سر چهارراه اصلي اصفهان – شيراز و ياسوج – يزد و همچنين به لحاظ وجود خاک حاصلخيز و دارا بودن مردمي ولايي، متعهد و کوشا در آينده، پيشرفت چشمگيري را خواهد داشت.
وي با اشاره به مشکلات خشکسالي و کمبود آب در اين منطقه افزود: امروز در شرايط خشکسالي و مشکلات ناشي از آن بايستي به سمت توسعه صنعت گردشگري و صنايع دستي رفت و خوشبختانه اين ظرفيت در شهر سورمق وجود دارد.
زارع مدرسه خيّر ساز مرحوم مهندس جابر حسني در حشتميه و تالار چند منظوره (سالن کنفرانس، سمينار و مراسم) را با سرمايه يک و نيم ميليارد تومان در شهرستان خرم بيد افتتاح کرد.
شهرستان هاي آباده ، بوانات و خرم بيد در شمال استان فارس واقع شده اند.
9864 / 1876
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۳۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «اسب قاتلین» ۲ اجرایی شد
  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • تاکید فرماندار ارومیه بر هم‌افزایی با دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی