Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@22:37:23 GMT

عدم تحویل تعدادی از گوشی‌های داخلی؛ علت چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۸۳۱۱۵

به گفته برخی از خریداران گوشی، یکی از شرکت‌ها که به عنوان تولیدکننده گوشی‌های ایرانی شناخته شده است، در تحویل گوشی‌های پیش‌فروش خود از سال گذشته تا امروز بدقولی کرده و خریدارانی که قرار بوده در اردیبهشت‌ماه سال جاری گوشی‌های خود را دریافت کنند، هنوز موفق به این موضوع نشده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از شرکت‌های داخلی که در زمینه تولید گوشی تلفن‌همراه فعالیت دارد، از بهمن‌ماه سال گذشته به پیش‌فروش گوشی‌های خود با نام جنرال لوکس شاهین اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمتی که آن زمان خریداران برای دریافت گوشی پرداخت کردند، یک میلیون تومان و قرار بود اردیبهشت‌ماه سال جاری به خریداران تحویل داده شود، اما این موضوع طبق اظهارات خریداران تا امروز اتفاق نیفتاده است.


بر این اساس در حالی که اولین تاریخ ارسال گوشی‌های مورد نظر اردیبهشت‌ماه و برای گروه دوم اواخر خرداد ذکر شده بود، در اولین اطلاعیه شرکت ارتباط همراه گویا اروند درخصوص ارسال گوشی‌های شاهین پیش‌خریدشده، پس از یک ماه تاخیر برای گروه اول و در تاریخ ۲۷ خردادماه در وب‌سایت این شرکت، نوشته شد که سفارش آن‌ها ظرف روز‌های آغازین تیرماه ارسال خواهد شد.

علت تاخیر: مشکلات نرم‌افزاری و گمرکی

در این اطلاعیه نوشته شده است: «دو علت برای تاخیر پیش‌آمده برای تحویل گوشی شاهین وجود دارد. علت اول بحث نرم‌افزاری شاهین بود. لازم به توضیح است هنگامی که شما قطعات مختلف نظیر دوربین، پردازنده، حافظه و ... را در کنار هم برای یک گوشی جدید تولیدی استفاده می‌کنید، سیستم عامل اندروید نیز باید با تمام این قطعات انطباق لازمه را پیدا کند که این مورد برای بهبود عملکرد نرم‌افزاری از نظر کیفیت نرم‌افزار دوربین، سرعت اجرا و... مدتی به طول انجامید تا بهترین عملکرد را برای گوشی شاهد باشیم. علت دوم تاخیری بابت قطعات بود. بخشی از قطعات طبعا نیاز به واردات داشتند که با مشکلاتی مواجه شده و رسیدن این قطعات با تاخیر مواجه شد.»

در نهایت در این اطلاعیه عنوان شده که «تمامی مشکلات فوق مرتفع شده» و «ارسال شاهین از روز‌های اولیه تیرماه برای همه خریداران شاهین آغاز خواهد شد.».

اما با گذشت دو هفته از انتشار این اطلاعیه و در حالی که روز‌های ابتدایی تیرماه برای ارسال گوشی‌ها ذکر شده بود، این شرکت در اطلاعیه‌ی بعدی خود در ۱۱ تیرماه بار دیگر مشکل عدم ارسال گوشی‌ها را مربوط به نرم‌افزار دوربین و مشکل دیگر را وارد کردن برخی قطعات عنوان کرده که در کشور تولید نمی‌شود و وارداتی است.

در این اطلاعیه هم نوشته شده بود: «برخی از قطعات نهایی این گوشی اردیبهشت‌ماه وارد گمرک کشور شده که متاسفانه از آن زمان در گمرک خوابیده و بروکراسی جدید قوانین گمرکی مانع بزرگی برای ترخیص آن‌ها شده است. با توجه به عدم تحقق زمان‌بندی و امیدواری‌هایی که از گمرک بابت ترخیص قطعات به ما داده شده بود، تاخیرات مهمی در تحویل این محصول را شاهد بودیم. تلاش جدی و مستمری برای ترخیص سری نهایی قطعات در حال انجام است. بلافاصله پس از ترخیص بخش نهایی قطعات، مراحل پایانی تولید ظرف یک هفته تکمیل شده و ارسال سفارشات آغاز خواهد شد. این فرایند حداکثر طی چند هفته آینده انجام خواهد شد.»

اطلاعیه‌ای دیگر، با وعده‌ی آخر مرداد

با وجود این، تیرماه هم در حالی به پایان رسید که این گوشی‌ها به خریداران تحویل داده نشد و شرکت باز هم اطلاعیه‌ی خود را، این بار از طرف مدیرعامل شرکت و البته با تاخیری چند روزه از زمان وعده‌داده شده، در تاریخ پنجم مرداد این‌گونه منتشر کرد: «طی دو ماه اخیر مشکلاتی برای تولید و تحویل گوشی‌های شاهین مورد تعهد را شاهد بودیم. پس از برطرف کردن مشکلات نرم‌افزاری، قطعاتی از گوشی که وارداتی است، همزمان با تغییر قوانین گمرکی و تغییرات اقتصادی و ارزی، برای ترخیص از گمرک با مشکل مواجه شدند. شرکت جی‌ال‌ایکس در این مدت تمام تلاش‌ها و پیگیری‌های لازم را انجام داده است که هرچه سریع‌تر قطعات ترخیص شوند. مشخصا کارخانه بیشترین تلاش را برای حل مشکل داشته و همچنین شرکت در این مسیر علاوه بر تاخیر در خدمت‌رسانی به مشتریان عزیز این محصول، متحمل ضرر‌های مالی و معنوی نیز شده است.

طی دو ماه اخیر سرمایه شرکت در گمرک و بانک متوقف شده و همچنین خط تولید محصول و قطعات موجود در کارخانه و نیز نیروی انسانی شاغل در این خط تولید در این مدت دو ماه اخیر فعالیتی نداشته و همین مواد باعث ناراحتی همراهان همیشگی جی‌ال‌ایکس نیز شده است. اما طی چند روز اخیر با تلاش و پیگیری وزیر محترم ارتباطات مشکلات گمرکی در حال رفع است و مراحل نهایی ترخیص از گمرک انشاءللـه بزودی انجام خواهد شد.

ضمن عرض پوزش مجدد از تاخیر به‌وجودآمده در تحویل گوشی‌های ثبت‌نامی تمام تلاش خود را برای ارسال سریع‌تر سفارشات انجام خواهیم داد. انشاءاللـه تا آخر ماه جاری ارسال انجام خواهد شد و همان‌گونه که پیش از این ذکر شده بود جهت جبران تاخیر هرچند ناچیز، شرکت یک عدد ایرفون بلوتوثی را به عنوان هدیه برای کاربران در نظر گرفته است.»

تماس با مسوولان این شرکت برای دریافت توضیح بیشتر مقدور نبود، اما این‌طور که در آخرین اطلاعیه‌ی شرکت جی‌ال‌ایکس برای تاخیر در تحویل گوشی‌های جنرال لوکس شاهین نوشته شده است، آخر مردادماه پس از سه ماه تاخیر، بالاخره ارسال انجام خواهد شد؛ صرف نظر از اینکه افرادی که اقدام به پیش‌خرید گوشی‌ها کرده و در شرایط کنونی اقتصادی، هزینه‌ای برای خرید گوشی کرده‌اند، با چندین ماه تاخیر هم مواجه شده و بعضا ممکن است ضرری هم متحمل شده باشند، چنین تاخیر‌ها و بدقولی‌هایی در تعهدات، ممکن است نظر کسانی را که با هدف حمایت از تولید داخل اقدام به خرید می‌کنند هم برگرداند و آن‌ها را دلسرد کند. هرچند همچنان این امید وجود دارد که این بار آخرین وعده‌ی شرکت باشد و اطلاعیه‌ی جدیدی برای توجیه تاخیر منتشر نشود.      

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، همان‌طور که می‌دانید در ایران مشتریان بسیار زیادی به‌دنبال خرید گوشی‌های سامسونگ هستند. این برند مدل‌های مختلفی را در بازه‌های قیمتی متفاوت راهی بازار کرده است؛ اما نکته مهمی که دراین‌رابطه وجود دارد، مونتاژ این گوشی‌ها است.

در واقع گوشی‌های سامسونگ در کشورهای مختلفی تولید می‌شوند که این موضوع دلایل مختلف خود را دارد. مونتاژهای چین، ویتنام و هند از رایج‌ترین نمونه‌هایی هستند که در بازار ایران وجود دارند. همراه ما باشید تا در ادامه این مونتاژها را به شما توضیح دهیم.

چرا شرکت سامسونگ محصولات خود را در کشورهای مختلف تولید می‌کند؟

بگذارید در همین ابتدا پاسخ یکی از مهم‌ترین سوالات دررابطه‌با مونتاژهای گوشی سامسونگ را بدهیم. دلیل اینکه شرکت سامسونگ در کشورهای مختلف محصولات خود را تولید می‌کند، تقاضای بسیار زیادی است که برای گوشی‌های آن وجود دارند. در واقع تمامی کشورهای جهان، از اروپا تا آسیا و حتی آمریکا، به‌دنبال خرید محصولات این برند هستند.

به همین دلیل سامسونگ شعب مختلفی برای کارخانه‌های خود در دنیا راه‌اندازی کرده است. کشورهای چین، ویتنام، آلمان، هند، برزیل و اندونزی از مهم‌ترین این کشورها هستند. باید بدانید که تمامی شرکت‌های موجود در این کشورها، تنها وظیفه مونتاژ گوشی‌ها را دارند. تولید قطعات این گوشی تماماً در کره جنوبی یا همان کشور خواستگاه سامسونگ تولید می‌شود.

گوشی سامسونگ ساخت ویتنام

یکی از انواع مونتاژهایی که برای گوشی سامسونگ وجود دارد و شهرت زیادی نیز در بازار ایران دارد، گوشی‌های ساخت ویتنام هستند. در واقع اغلب گوشی‌های این شرکت در ویتنام تولید می‌شوند. دلیل این موضوع پتانسیل بالای ویتنام برای مونتاژ این گوشی و نزدیکی آن به بازارهای آسیایی است.

اگر بخواهیم ارقام دقیق را ارائه دهیم باید بگوییم که در یک سال این کشور حدود ۱۲۰ میلیون گوشی تولید می‌کند. اکثر نمونه‌های موجود در اروپا و آمریکا از ویتنام وارد شده‌اند. هزینه تولید در این کشور پایین بوده و ازنظر نرم‌افزاری تفاوتی با مدل‌های دیگر ندارد.

گوشی‌های سامسونگ ساخته شده در هند

کشور دیگری که وظیفه تولید محصولات شرکت سامسونگ را دارد، کشور هند است. هند نیز پتانسیل بالایی برای تولید گوشی‌های هوشمند داشته و می‌تواند با هزینه بسیار پایین حدود ۱۲۰ میلیون گوشی را در سال تولید کند. اکثر مدل‌های تولیدشده در این کشور برای کشورهای غرب آسیا، اروپا و آفریقا صادر می‌شوند.

شرکت سامسونگ با تأسیس کارخانه خود در هند، هزینه صادر کردن آن‌ها به کشورهای آسیایی را کاهش داده و حتی قیمت محصولات خود در هند را نیز کاهش داده است. باید گفت که مدل‌های تولیدشده در هند نیز ازنظر نرم‌افزاری محدودیت یا تفاوتی نخواهند داشت.

گوشی‌های سامسونگ ساخت چین

کشور دیگری که سامسونگ در آن شعبه داشته و محصولات خود را مونتاژ می‌کند، کشور چین است. چین یکی از قدرتمندترین کشورها ازنظر اقتصاد بوده و دلیل آن نیز نیروی کار فراوان است. هزینه تولید محصولات سامسونگ در کشور چین بسیار پایین بوده و دلیل آن هم فراوانی نیروی کار است.

اما باید به این نکته اشاره کرد که هزینه تولید محصولات سامسونگ در چین کمی از ویتنام بیشتر است. به همین دلیل ممکن است قیمت محصولات تولیدشده در ویتنام ارزان‌تر از مدل‌های چینی باشد. اما ازنظر کیفیت قطعه یا نرم‌افزار تفاوتی میان این مدل‌ها وجود ندارد. در برخی از ریجن‌های تولیدشده در چین، امکانات گوشی مخصوص برای همین کشور بوده و نمی‌توان در کشور ایران از آن استفاده کرد.

آیا گوشی سامسونگ در کره جنوبی نیز ساخته می‌شود؟

سوالی که بسیاری از کاربران دررابطه‌با مونتاژ محصولات سامسونگ پرسیده‌اند این است که آیا این گوشی‌ها در کشور کره جنوبی نیز تولید می‌شوند یا خیر؟ بسیاری از افراد بر این باورند که حجم عظیمی از تولید محصولات سامسونگ در کره جنوبی انجام می‌شود؛ اما هرگز این‌گونه نبوده و تنها ۱۰ درصد از محصولات این شرکت در کره تولید می‌شوند.

در واقع دلیل این موضوع تأمین بازار داخلی کره است. سامسونگ در کره جنوبی قرار گرفته و قطعات تمامی گوشی‌های خود را در همین کشور تولید می‌کند؛ اما مونتاژهای تولید شده در همین کشور بسیار کم بوده و فقط برای تأمین نیازهای کره جنوبی انجام می‌گیرد.

نحوه اطلاع از کشور ساخت گوشی

حال که به‌طور کامل با انواع مونتاژهای گوشی سامسونگ آشنایی پیدا کردیم، بهتر است نحوه فهمیدن کشور تولیدکننده گوشی را نیز پیدا کنیم. این‌گونه است که ارزش خرید و قیمت گوشی برای شما مشخص می‌شود. برای این کار باید سراغ رقم هفتم و هشتم کد IMEI گوشی خود بروید. رقم‌های زیر اطلاعات خاصی را به ما می‌دهند:

۰۵ یا ۵۰: تولید بزریل، آمریکا یا فنلاند ۰۸ یا ۸۰: آلمان یا چین ۰۱، ۱۰، ۷۰ و ۹۱: امارات یا هند ۰۳ یا ۳۰: چین یا کره جنوبی ۰۴ یا ۴۰: چین یا بریتانیا ۸۱: چین ۷۱: مالزی ۱۸: سنگاپور ۱۱: چین یا هند ۰۹: هند ۶۷: آمریکا ۴۱ و ۴۴: بریتانیا ۰۰: کارخانه اصلی کره جنوبی ۱۳: آذربایجان ۰۷ یا ۲۰: آلمان ۷۰ و ۹۱: فنلاند ۰۶ یا ۶۰: هنگ کنگ، چین، مکزیک یا فرانسه کدام مونتاژ سامسونگ برای خرید بهتر است؟

شاید این موضوع نیز برای شما سوال باشد که کدام یک از مونتاژهای گوشی سامسونگ برای خرید بهتر است؟ باید گفت که شرکت سامسونگ بر تمامی این مونتاژها نظارت داشته و از قطعات اصلی استفاده می‌کند. به همین دلیل تفاوتی در کیفیت و مونتاژ آن‌ها وجود ندارد. تنها به اندازه کمی قیمت آن‌ها متفاوت بوده و دلیل آن هم تفاوت اقتصاد و مالیات کشورهای مبدا است.

خرید انواع مونتاژ گوشی سامسونگ

اگر به‌دنبال خرید گوشی سامسونگ در مدل‌های مختلف و مونتاژهای گوناگون هستید، می‌توانید به فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا مراجعه کنید. دیجی‌کالا انواع مونتاژهای این گوشی را در اختیار شما قرار داده و اطلاعات دقیق دررابطه‌با شرایط ساخت آن را نیز توضیح داده است.

جمع‌بندی

سامسونگ یکی از بهترین شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند است. این شرکت محصولات گوناگونی داشته و به‌دلیل تقاضای بسیار زیادی که در بازار دارد، شرکت‌های گوناگونی را در دنیا راه‌اندازی کرده است. این شرکت‌ها در هند، ویتنام، چین و حتی اروپا نیز وجود دارند.

وجود کارخانه‌های مختلف برای تولید این گوشی موجب شده تا مونتاژهای متفاوتی از آن در بازار وجود داشته باشد. مونتاژهای هند، چین و ویتنام مونتاژهای رایجی هستند که در ایران نیز وجود دارند. تفاوتی میان این مدل‌ها وجود نداشته و فقط کمی قیمت آن‌ها باهم فرق دارد. تمامی این مدل‌ها را می‌توانید از دیجی‌کالا بخرید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6090018

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • پرواز مشهد به تهران با ۵۰۰ دقیقه تاخیر انجام شد