Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@14:48:15 GMT

شکایت مردم، پالادیوم را به قوه قضائیه کشاند

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۸۳۲۴۶

شکایت مردم، پالادیوم را به قوه قضائیه کشاند

به گزارش پارس نیوز، محمد سالاری (عضو شورای شهر تهران و رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران) با اشاره به اینکه پرونده مجموعه تجاری پالادیوم در قوه قضائیه در حال بررسی است، گفت: پرونده این مجموعه به کمیسیون ماده 100 ارسال شده است. اعضای این کمیسیون برای آنکه بتواند نظر دقیق‌تری بدهند از شهردار منطقه خواستند به سوالاتی که توسط آن‌ها مطرح شده، پاسخ دهند تا بتوانند ابعاد مساله را تبیین کنند و با گرفتن یک تصمیم درست جلوی بروز مشکل را بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقه نیز پاسخ داده است هرچند این پاسخ به نظر قانع‌کننده نبوده اما منتظر نظر نهایی کمیسیون ماده 100 هستیم
وی در پاسخ به این سوال که اگر پرونده در کمیسیون ماده 100 است چرا دادستانی به آن ورود کرده است، افزود: تعدادی از ساکنین خانه‌های مجاور پالادیوم به قوه قضائیه در خصوص مشکلات ترافیکی که پالادیوم برایشان ایجاد کرده، شکایت کرده‌اند. در پی شکایت ساکنین، قوه قضائیه با دادستانی جلسه‌ای تشکیل داد که در این جلسه از من برای حضور و اظهارنظر دعوت شد. در این جلسه شهردار منطقه یک و معاون معماری و شهرسازی منطقه و معاون نظارت شورای شهر نیز حضور داشتند.

وی با بیان اینکه در این نشست ابعاد مختلف تخلفات پالادیوم مورد بررسی قرار گرفت، افزود: نمایندگان قوه قضائیه این تخلفات و موارد را یادداشت کردند، البته موضع قوه قضائیه کلی  و جامع است. علاوه بر آن قصد دارد به موضوع مجتمع تجاری پالادیوم  ورود کند. از آنجا که پروژه‌های این چنینی در سطح شهر در حال افزایش هستند، قوه قضائیه تصمیم دارد روی تخلفات آنها تمرکز کند.

سالاری با بیان اینکه پروژ‌ه‌های بزرگ دارای تبعات متعدد اجتماعی، فیزیکی و فرهنگی هستند و قوه قضائیه قصد ورود به آنها را دارد، افزود: آنها در حال رصد کردن چالش‌هایی هستند که این گونه ساختمان‌ها برای شهروندان ایجاد می‌کنند. ما باید از حضور آنها استقبال کنیم. متاسفانه در سطح تهران شاهد شکل‌گیری مجموعه‌های متعددی همچون پالادیوم هستیم. هر چند وجود چنین مجموعه‌هایی به صورت کلی خالی از اشکال است و می‌توانند خدمات و نیازهای مردم را تامین کنند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران ادامه داد: مساله اساسی این است که این مجتمع‌ها بدون درنظر گرفتن پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی جاگذاری شده و ساخته شده‌اند. در حقیقت پیش از آنکه مطالعات مربوط به این ساختمان‌ها توسط کارشناسان انجام شود، اقدام به جای‌گذاری و ساخت آن می‌کنند، بدون آنکه کاربری‌های مورد نیاز مردم در آن محل مورد بررسی قرار گیرد. وقتی بدون انجام مطالعات کافی اقدام به ساخت این گونه مجتمع‌ها می‌کنند، برای ساکنین اطراف آن مشکلات جدی ایجاد کرده و از آنجا که اصول رعایت نمی‌شود، این مساله تبدیل به یک مساله عمومی شده و قوه قضائیه ورود کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که شکایت مردم از مجتمع پالادیوم به چه علت بوده است، افزود: این مجتمع تجاری در یک منطقه مسکونی احداث شده است و پروژه‌ای با این وسعت موجب جذب حجم بالای مسافر شده است. در نتیجه مردم هر روز به شدت درگیر مشکلات ترافیکی هستند و کیفیت زندگی را در این منطقه به شدت تحت تاثیر قرار داده است. مشکلاتی از این قبیل موجب شده که مردم و ساکنین منطقه شکایت خود را مطرح کنند.

پلِ پالادیوم، دید بصری ساختمان‌های اطراف را کور کرده است
وی با اشاره به اینکه این مجتمع اقدام به احداث یک پل برای اتصال دو ساختمان به یکدیگر کرده و بخشی از این پل از روی سقف یک ساختمان مسکونی رد شده است، افزود: یکی از اعضای دیوان عدالت اداری در یکی از جلسات در خصوص تخلفات این پل به من توضیحاتی ارائه داد. از آنجا که ارتفاع این پل بسیار بالاست موجب شده که به ساختمان‌های اطراف اشراف پیدا کرده و روی املاک مجاور سایه‌‌اندازی کند. این پل دید بصری ساختمان‌های اطراف را کور کرده و برای آنها اختلال ایجاد کرده، به همین دلیل ساختمان‌های اطراف به دیوان عدالت اداری به خاطر این پل شکایت کرده‌اند.

سالاری در پاسخ به این سوال که در راستای رویکرد جدید قوه قضائیه در خصوص اینگونه پروژه‌ها، این دستگاه نظارتی به پرونده تخلف کدام یک از پروژه‌ها  ورود کرده است، افزود: در آن جلسه پرونده دیگری را مطرح کردیم، البته موضوع این جلسه کلی بود و قرار شد این سلسله جلسات ادامه پیدا کند. در آن جلسه تاکید کردیم که اگر پروژه مزبور به بهره‌برداری برسد، مشکلات ناشی از بهره‌برداری آن بسیار بیشتر از پالادیوم خواهد بود.

 تخلفات مجتمع تجاری بزرگِ غرب تهران، ساختمانی است
وی در خصوص مجتمع تجاری بزرگی که در غرب تهران قرار دارد و گفته می‌شود دارای تخلفات متعددی است، افزود: پهنه‌بندی این پروژه مغایرتی با طرح تفصیلی ندارد اشکالاتی که در آن مطرح شده است به خاطر تخلفاتی بوده که نسبت به پروانه صادر شده انجام داده است، یعنی دارای تخلفات ساختمانی است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: شورای شهر تهران معماری شورای شهر قوه قضائیه مشکلات معاون شهر تهران اجتماعی و فرهنگی شورای شهر قوه قضائیه شکایت پارس مردم پارس نیوز پالادیوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۳۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل ۵۰ ساله ساکنان جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مشکل ۵۰ ساله اسناد مالکیت مردم قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان حل شد و اهالی قشم سندهای خود را از دست حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گرفتند.

از حدود ۵۰ سال پیش، صدور اسنادی موسوم به رفسنجان سبب شده بود دعاوی حقوقی متعددی در جزیره قشم ایجاد شود و افراد حقیقی متعددی مدعی مالکیت زمین‌های مردم و اهالی این جزیره و حتی ساختمان‌های دولتی شوند. اکنون با سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان، ساکنان این جزیره در آب‌های نیلگون خلیج فارس، سندهای مالکیت خود را از دست محسنی اژه‌ای گرفتند.

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، اظهار کرد: چالش اسناد رفسنجان یکی از مشکلات مهم در جزیره قشم بود که براساس آن، از حدود ۵۰ سال پیش، ۷۱۴۲ فقره سند موسوم به اسناد رفسنجان بدون تعیین محدوده دقیق تحویل افراد شده بود که این موضوع هم مشکلاتی را برای مردم به‌وجود آورده و هم موانعی را در پیشبرد عمران و آبادانی این جزیره ایجاد کرده بود.

وی بیان کرد: محدوده اسناد موسوم به رفسنجان تعریف نشده بود و به همین دلیل در سال‌های متمادی تعارض‌های متعددی به‌وجود آمده و پرونده‌های زیادی تشکیل شده بود که این موضوع موجب کاهش ثبات مالکیت در جزیره قشم شده بود. بر این اساس، دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک، دستگاه‌های اجرایی متولی و منطقه آزاد قشم به موضوع تعیین تکلیف اسناد رفسنجان جزیره قشم ورود کرد و به یُمن سفر رئیس قوه قضائیه، شاهد گره‌گشایی از این مشکل ۵۰ ساله مردم قشم و تحویل اسناد اهالی این جزیره توسط محسنی اژه‌ای بودیم.

او یادآوری کرد: پیش از این، با ورود دستگاه قضایی، منطقه آزاد و دستگاه‌های اجرایی به این موضوع، بودجه‌های لازم در این رابطه پیش‌بینی شده بود و به موازات آن، تعدادی از شرکت‌های خصوصی پای کار آمدند و عملیات نقشه‌برداری و تعیین محدوده دقیق اراضی موضوع این اسناد انجام شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: مردم قشم پیش از این به‌دلیل مشخص نبودن تعداد و محدوده اسناد موسوم به رفسنجان دچار مشکلات زیادی بودند و صاحبان آن‌ها به‌دلیل همین مشکلات نمی‌توانستند از آن‌ها استفاده کنند که با پیگیری موضوع توسط دستگاه قضایی، تعداد و محدوده دقیق این اسناد مشخص شد.

وی تأکید کرد: با سفر محسنی اژه‌ای و تعیین تکلیف اسناد رفسنجان، علاوه بر اینکه یک چالش مهم حقوقی از پیش روی مردم قشم برداشته شد، این موضوع موجب افزایش ثبات مالکیت در این جزیره نیز شد و با ایجاد ارزش افزوده، منافع متعددی برای مالکان این اسناد به همراه داشت.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با تأکید بر اینکه با تعیین تکلیف اسناد رفسنجان از لحاظ مساحت و مختصات هیچ تغییری در این اسناد ایجاد نشده است، افزود: با این اقدام ضمن تعیین محدوده اراضی، بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای به همان میزانی که در اسناد موسوم به رفسنجان قید شده است، اسناد تک برگ برای مردم صادر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • حل مشکل ۵۰ ساله ساکنان جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • بیش از ۳۰ ساختمان در آتش‌سوزی شفت سوختند
  • رسیدگی به پرونده‌های قضایی باحضور رئیس دیوان عدالت اداری کشور
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • ویدیو/ ندانستن «چت جی‌پی‌تی» را به دادگاه کشاند