Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس مجلس، آخرین نشست نمایندگان سران سه قوه درباره موسسات مالی را تشریح کرد.

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود پزشکیان در تشریح آخرین نشست نمایندگان سران سه قوه درباره مشکلات موسسات مالی و اعتباری، گفت: در حال حاضر تقریبا بیش از ۹۹ درصد مشکلات موسسات مالی و اعتباری رفع شده و تنها حدود یک درصد از این مشکلات باقی مانده که در نشست اخیر مشکلات باقیمانده موسسات مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نشست خود با برخی سپرده گذاران موسسات مالی و احمد توکلی رییس هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت، افزود: در این نشست اطلاعاتی درباره موسسات مالی و اعتباری به ویژه ثامن الحجج اخذ شد و در نشست اخیر نمایندگان سران سه قوه گزارش اطلاعات ارائه و در نهایت مقرر شد نشستی درباره اطلاعات دیده بان شفافیت با حضور آقای توکلی و بانک مرکزی برگزار و در جلسه‌ای دو طرفه با شفاف سازی، مشکلات رفع شود.

سپرده گذاران آسیب پذیرتر سریعتر پاسخ داده شدند

وی با بیان اینکه عزم و اراده مسئولان بر رفع مشکلات مردم است، ادامه داد: سعی شده سپرده گذارانی که آسیب پذیرتر هستند سریعتر پاسخ داده شوند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه تعدادی از سپرده گذاران درباره اخذ اطلاعات سپرده یک میلیارد تومانی گلایه‌هایی داشتند، یادآور شد: مقرر شده این افراد به بانک مرکزی معرفی شوند تا در پرداخت سپرده‌های آن‌ها تسهیل شود و هدف از دریافت اطلاعات حساب از سپرده گذاران تنها این موضوع بوده که هر فردی چه زمانی و چه میزان پول سپرده گذاری کرده است.

مقرر شد که برای انجام مزایده اموال عجله نشود

وی با بیان اینکه در این نشست مقرر شد که برای انجام مزایده اموال عجله نشود، افزود: با روند موجود قیمت اموال بالاتر رفته و اگر اموال به فروش برسد پول خط اعتباری بازگشته و پول واقعی به جامعه تزریق می‌شود که با افزایش تورمی که در جامعه رخ داده احتمال دارد بتوان سپرده‌های بالای یک میلیارد تومان را نیز پرداخت کرد، بنابراین باید در این بخش نیز بررسی‌هایی انجام داد.

ولیعصر رباط کریم حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بدهی داشت

پزشکیان با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی و مسئول بانکی این وزارتخانه در نشست اخیر نمایندگان سران سه قوه حضور داشتند، ادامه داد: در این بخش مسائل و مشکلات تعاونی‌های روستایی مورد بررسی قرار گرفت، چراکه حدود ۳ الی ۴ موسسه و تعاونی پولی و اعتباری جهادکشاورزی به نام موسسه تعاونی روستایی که همگی در تهران قرار دارند با مشکلاتی روبه رو شده اند که مقرر شده این مشکلات رفع شود.

وی با اشاره به اینکه تعاونی ولیعصر رباط کریم حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بدهی داشته که ۱۶۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده است، اظهار داشت: موسسه نهال نشان البرز حدود ۴۲ میلیارد تومان بدهی دارد که براساس اطلاعاتی که از سهامداران اخذ شده زمین‌ها و دارایی‌های جدیدی معرفی شده که دارایی‌ها پاسخگوی مطالبات است، لذا مقرر شده بررسی‌های لازم انجام و بدهی سپرده گذاران پرداخت شود.

با پرداخت ۸۰۰ میلیارد تومان ۸۰ درصد مشکلات تعاونی روستایی ایلام رفع می‌شود

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه درباره تعاونی روستایی ایلام نیز مقرر شد که دارایی‌های آن‌ها بررسی و مشکلات آن‌ها رفع شود، افزود: براساس اطلاعات دریافتی اگر ۸۰۰ میلیارد تومان پرداخت شود، ۸۰ درصد مشکلات این تعاونی رفع و ۸۰ درصد سپرده گذاران مطالبات خود را دریافت می‌کنند که مقرر شد این روند اجرایی و برای مابقی اموال استخراج و تعیین تکلیف شود.

وی ادامه داد: همچنین گلیم و گبه کرمانشاه ۴۵ میلیارد پول دارد و دارایی آن‌ها با تورم به حدود ۵۵ میلیارد تومان افزایش یافته که مقرر شده این اموال محاسبه و براساس سرمایه گذاری‌ها از پایین به بالا سپرده‌ها پرداخت شود.

شعبات تعاونی روستایی جمع می‌شوند/یک شعبه به صورت قرض الحسنه کار می‌کند

پزشکیان با بیان اینکه در این نشست تصمیم گرفته شد که تمام شعبات مختلف موسسات تعاونی جمع و تنها مجوز یک شعبه تعاونی براساس قانون داده شود، یادآور شد: این یک شعبه باید به صورت صندوق قرض الحسنه فعالیت کند نه اینکه سود‌های آنچنانی پرداخت و در روند پولی و بانکی کشور دخالت کند و هر روز نقدینگی کشور افزایش یابد.

بانک‌ها بی جهت پولسازی می‌کنند

نایب رییس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه بانک تولید ندارد، اما هر سال با سود‌هایی که پرداخت می‌کند حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد به نقدینگی کشور افزوده می‌شود، تصریح کرد: در بانک‌ها تولید صورت نگرفته و تنها بی جهت پول سازی می‌شود، بنابراین قرار شد تا پایان امسال این تعاونی‌ها تک شعبه‌ای شوند و این یک شعبه نیز تنها باید قرض الحسنه کار کند و حق پرداخت سود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۳۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه گفت: رئیس دستگاه قضا در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به سفر هفته گذشته هیأت عالی قضائی به استان هرمزگان، از فعالیت‌های گسترده‌ای که طی دوره اخیر در راستای ارتقای خدمت‌رسانی در این استان صورت گرفته است، قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه بررسی‌های میدانی نشان می‌دهند که وضعیت بنادر، گمرکات، انبارهای اموال تملیکی و پارکینگ‌ها در استان هرمزگان، نسبت به بازدید پیشین رئیس قوه قضائیه در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ به شکل قابل توجهی بهبود یافته است، گفت: هماهنگی مدیران بخش‌های مختلف در استان هرمزگان توانسته است بسیاری از مشکلات قدیمی این استان در حوزه‌های مختلف را رفع کند.

جهانگیر تصریح کرد: ساماندهی پارکینگ‌ها، مرتب‌سازی انبارها، تخلیه کالاهای رسوبی از بنادر و همچنین تسریع در ترخیص کالاهایی که زمان انقضای آنها نزدیک بوده است، از جمله اقدامات مثبت صورت گرفته طی دوره اخیر در بنادر، گمرکات و اموال تملیکی استان هرمزگان محسوب می‌شوند.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به عدم اتصال سامانه‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی در استان هرمزگان گفت: با توجه به اینکه این عدم اتصال می‌تواند زمینه‌ساز بروز سوءاستفاده‌ها و مشکلاتی باشد، مقرر گردید سازمان بازرسی با همکاری سایر بخش‌های اجرایی، رفع این مشکل را پیگیری کند.

جهانگیر افزود: از سوی دیگر با توجه به صدور برخی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی که تولیدکنندگان، واردکنندگان و سرمایه‌گذاران را با مشکلاتی روبرو می‌کند، در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر گردید دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی، با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط تلاش کنند سازوکاری طراحی شود که صدور بخشنامه‌ها با کارِ کارشناسیِ قبلی باشد و شرایط به گونه‌ای نباشد که خود بخشنامه‌ها، زمینه‌ساز بروز مشکلاتی شوند.

وی با اشاره به کمبود تجهیزات و آزمایشگاه‌ها در بنادر که بعضاً باعث رسوب، ماندگاری و فاسد شدن مقادیر زیادی کالا می‌شود، گفت: در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر شد که سازمان بازرسی در راستای حل مشکل کمبود آزمایشگاه‌ها در بنادر، کوتاه‌سازی زمان استعلامات و کاهش ارجاعات کالاها، جلساتی را با دستگاه‌های ذیربط برگزار کند و نسبت به رفع این مشکل اقدام کند.

جهانگیر در پایان گفت: سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، همه ما باید تلاش کنیم هر حرکتی که بخواهد مانعی بر سر راه این مسیر ایجاد کند را برطرف کنیم؛ امیدواریم با تلاش جهاد گونه دولت و بخش‌های مختلف از جمله قوه قضائیه بیش از پیش شاهد اجرایی شدن این شعار در سال جاری باشیم.

کد خبر 6098473

دیگر خبرها

  • شناسایی رسوب ۲۵ همت در سپرده دستگاه‌ها با حساب واحد خزانه
  • طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد
  • سامانه «۴۵۵۰۰» آماده دریافت گزارش تخلفات انتخاباتی
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه