Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده معین اقتصادی شهر منوجان گفت:قلعه تاریخی منوجان یکی از قلعه های با اهمیت و با ارزش حوزه میراث فرهنگی جنوب استان کرمان است که بر پایه و به گمان پژوهش های صورت گرفته باستان شناسی، سابقه شکل گیری آن به سده چهارم هجری قمری می رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان؛اولین مکان مورد توجه در این تور بازدید از قلعه منوجان  واقع در جنوبی ترین منطقه کرمان بود که توسط معین اقتصادی این منطقه شرکت گهر زمین گل گهر می باشد که طرح  مرمت و بازسازی این قلعه باستانی را بر عهده گرفته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیمور منصوری نماینده معین اقتصادی شهر منوجان در جمع خبرنگاران گفت:پروژه مرمت اجرا و ساماندهی و با اهداف خوانا سازی خطوط معماری برج و باروها و معماری استقرارهای داخلی حصار نزدیک به یک سال است که آغاز شده و این اقدامات شروعی بزرگ برای احیای این قلعه مهم تاریخی است.


وی خاطرنشان کرد: قلعه تاریخی منوجان یکی از قلعه های با اهمیت و با ارزش حوزه میراث فرهنگی جنوب استان کرمان است که بر پایه و به گمان پژوهش های صورت گرفته باستان شناسی، سابقه شکل گیری آن به سده چهارم هجری قمری می رسد.


تیموری ادامه داد: این قلعه مهم با ارزش تاریخی که در سده چهارم بنا شده است بنا به موقعیت جغرافیایی آن یعنی قرار داشتن در مسیر راه تجاری بندر هرمز به جیرفت در سده چهارم از موقعیت و جایگاه فوق العاده ای برخوردار بوده و در دوره‌هایی همچون دوره سلجوقی، سده هفتم، سده هشتم تا دوره صفویه  همچنان پابرجا بوده و از  قلعه های و خاص آن دوران بوده و مورد استفاده قرار می‌گرفته است.


وی در پایان خاطرنشان کرد:با احیای این قلعه مهم با اهمیت تاریخی،  شهرستان  منوجان که در مسیر جیرفت – هرمزگان قراردارد، به یکی از کانون های مهم گردشگری در منطقه تبدیل خواهد شد ، قطعا رشد چشم گیر اقتصاد گردشگری از فواید احیای این قلعه مهم و تاریخی خواهد بود، گردشگران داخلی و خارجی می توانند از میراث تاریخی جنوب کرمان خصوصا قلعه تاریخی منوجان جان بازدید کرده لذا این امر در رونق گردشگری و اقتصاد این منطقه نقش تاثیرگذاری خواهد داشت که شرکت گهر زمین بر این امر تاکید دارد .

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقا سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان‌شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

فتح‌زاده تصریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش‌پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه می باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه‌ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه‌ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه، به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

این مسؤول اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقا سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

کد خبر 6093369

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی
  • بازگشت قطارهای تندرو به خط ۵ مترو
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت