Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرضا با بیان اینکه هفت هزار و ۵۰۰ بهره بردار در بخش کشاورزی و باغبانی شهرستان شهرضا فعال هستند، گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی و تهیه کودهای شیمیایی استاندارد، محصولات با کیفیت برداشت شود.

به گزارش خبرنگار یمنا از شهرستا شهرضا، رضا باقری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با هدف افزایش بهره‌وری از منابع آب و راندمان آبیاری، طرح  آبیاری قطره‌ای در منطقه "مهیار" در سطح ۳۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ هکتار از مزارع این منطقه اجرا شد.

وی با بیان اینکه بیش از چهار هزار هکتار از مزارع شهرستان مجهز به سیسم آبیاری تحت فشار است، تصریح کرد: این طرح با هزینه‌ای بالغ بر چهار هزار و ۸۲۹ میلیون ریال اجرا شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرضا همچنین از اجرای طرح دیگری برای آبیاری قطره‌ای در منطقه "وشاره" این شهرستان خبر داد و افزود:این طرح نیز در سطحی معادل ۱.۵ هکتار و با اختصاص اعتباری بالغ بر ۱۳۵ میلیون ریال اجرا شد.

باقری با اشاره به اجرای طرح‌هایی برای کاهش اثرات خشکسالی و جلوگیری از خشک شدن باغات در مناطق روستایی این شهرستان، خاطرنشان کرد: چهار هزار و ۶۰۰ متر لوله پلی اتیلن به باغداران و کشاورزان روستاهای "هوک"،"پنجگان"، "هونجان"، "دهک" و "اسفرجان" تحویل داده شده است.

وی با اشاره به طرح‌های حمایتی برای تأمین نفت گاز کشاورزان و دامداران منطقه، اظهار کرد: از ابتدای امسال ۷۸۹ هزار و ۴۵۰ لیتر نفت گاز بین مرغداران، صنایع کشاورزی، دامداران و ادوات کشاورزی توزیع شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرضا همچنین با بیان اینکه  متوسط تولید محصول طالبی در هر هکتار از مزارع این شهرستان ۴۰ تن است، اظهار کرد: امسال هشت هزار تن از این محصول از مزارع شهرستان برداشت می‌شود که علاوه بر شهرهای استان اصفهان به سایر مناطق کشور نظیر چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه وبویر احمد و تهران نیز ارسال می شود.

باقری از تجهیز تمامی مزارع کشت صیفی در این شهرستان به سیستم‌های آبیاری تحت فشار خبر داد و افزود: از مجموع ۱۷  هزار هکتار زمین زراعی شهرضا، چهار هزار و ۷۰۰ هکتار به کشت پاییزه و دو هزار و ۳۰۰ هکتار به کشت بهاره اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه هفت هزار و ۵۰۰ بهره بردار در بخش کشاورزی و باغبانی شهرستان شهرضا فعال هستند، گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی و تهیه کودهای شیمیایی استاندارد، محصولات با کیفیت برداشت شود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: باغبانی جهاد کشاورزی شهرضا گاز رایگان مرغداری اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت:از این میزان ۸۳ میلیارد ریال برای بهره برداری از ۳۵ طرح احیا و مرمت قنوات، ۹ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال به منظور اجرای طرح‌های انتقال آب با لوله در منطقه عمرانی و «مارکوهک» با حجم چهار هزار و ۴۵۳ متر و ۲ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال برای احداث ۲ کانال بتنی در روستا‌های «قوِژد و بیمرغ» با حجم عملیات ۸۰۰ متر تخصیص پیدا کرد.

اسماعیل قربانی افزود:  افزون بر سه میلیارد ریال اعتبار برای احداث سامانه آبگیر باران و کاشت نهال سماق در زمین‌های کشاورزی شیبدار با مساحت ۱۲ و نیم هکتار در شهرستان گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون تخصیص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: طرح افزایش تولید جو آبی و تولید گندم با محوریت ارقام جدید و توسعه مکانیزاسیون این محصولات در سطح سه هزار و ۵۳۵ هکتار، اجرای طرح افزایش تولید حبوبات و علوفه نظیر سورگم (ذرت خوشه ای)، چغندر علوفه‌ای و ارزن دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون بوده است.

وی پیگیری و جذب سه هزار تن کود یارانه‌ای شامل کود اوره، فسفاته، پتاسه، اجرای طرح کشف حفاظتی در سطح ۶۴۰ هکتار اراضی زیر کشت گندم و جو، توزیع در مجموع ۱۵۸ تن بذر اصلاح شده جو، گندم، پنبه و سورگوم بین کشاورزان و توزیع و ترویج ۱۵ تن بذر تریتیکاله به عنوان یک منبع تغذیه دام با عملکرد و سازگاری مناسب را از دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد در این مدت برشمرد.

قربانی گفت: با هدف افزایش عملکرد تولید، طرح توسعه مزارع آرمانی زعفران، باغ‌های گل محمدی، گیاهان دارویی، باغات کم آب طلب و در اراضی شیب دار، گلخانه‌های آلوئه ورا و سبزی و صیفی جات در مجموع در سطح ۴۵۰ هکتار زمین‌های زیر کشت گناباد در سال ۱۴۰۲ اجرا شد.

وی گفت: ۱۰۵ هکتار از باغ‌های پسته گناباد در سال گذشته مشمول طرح اصلاح و هرس و باردهی قرار گرفتند.

 

دیگر خبرها

  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • کشت نیشکر در صومعه‌سرا آغاز شد