Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در دیدار سفیر اتریش با شهردار منطقه۲۲ مطرح شد؛ اشتفان شولتس (سفیر کشور اتریش) جایگاه مدیریت شهری و علمی منطقه۲۲ را گسترده دانست و بیان کرد: امکانات زیست محیطی و فضای سبز منطقه۲۲ از افتخارات شهر تهران است.

اشتفان شولتس با تاکید بر اینکه گردشگری با کیفیت و منطبق با محیط‌زیست، تضمین‌کننده ایجاد اشتغال است، تصریح کرد: کشور اتریش برای یک همکاری ساختاری و هدف‌‌مند با شهرداری منطقه۲۲، در حوزه‌های مختلف آمادگی کامل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر کشور اتریش با بیان اینکه کشور اتریش با تکیه بر نیروی انسانی و محیط زیست به این جایگاه جهانی رسیده است گفت: به دنیال این هستیم که گردشگری بر مبنای محیط زیست و فضای سبز در کشورمان ایجاد کنیم. در این راستا در ۳۰سال گذشته ۴۰ دریاچه بزرگ را در کشورمان پاکیزه کرده‌ایم و از کیفیت آب شرب برخوردار شده‌اند.

 وی در ادامه با اشاره به ایجاد نیروگاه خورشیدی در شهر رفسنجان با حضور متخصصان اتریشی گفت: آمادگی هرگونه همکاری را در راستای انتقال تجربیاتمان در موضوع محیط زیست و انرژی‌های تجدید پذیر داریم.

 در ادامه بازدید میدانی از میدان اتریش انجام شد و سفیر کشور اتریش در طی این بازدید عنوان کرد: با وجود پتانسیل‌های دیده شده در منطقه و بخصوص در میدان اتریش می‌توانیم کنسرت‌های کلاسیک مشترک ایران و اتریش را برای شهروندان در این میدان برگزار کنیم.

علی نوذرپور (شهردار منطقه۲۲) در این دیدار گفت: منطقه۲۲ تهران به دلیل دارا بودن فضای سبز، نزدیکی به ارتفاعات البرز و هوای سبک و خنک از موقعیت مناسبی برای بهره‌برداری از تکنولوژی‌های نوین محیط زیست برخوردار است.

 وی با بیان شباهت‌های فضای سبز و محیط زیستی منطقه۲۲ با کشور اتریش اظهار داشت: این منطقه در بحث انرژی‌های تجدید‌پذیر و محیط زیست به عنوان منطقه پیشتاز و پایلوت در تهران انتخاب شده است و از تجربیات کشور اتریش در این موضوعات استفاده خواهیم کرد.

علی نوذرپور با استقبال از طرح‌ها و ایده‌های نوین کارشناسان اتریشی در منطقه گفت: منطقه ۲۲ پذیرای ایده‌های تکنولوژی‌های نوین با رویکرد محیط زیستی است و اجرای پارک‌های ایمنی و اکوپارک با این رویکرد در حال انجام است.

 وی در ادامه با اشاره به باز طراحی میدان اتریش اعلام کرد: کمیسیون طراحی شهری منطقه با رویکرد توسعه پایدار به باز طراحی محیطی میدان اتریش پرداخته و به دنبال تقویت تعاملات اجتماعی و سرزندگی شهروندان در این میدان است.

میدان اتریش در سال ۱۳۸۳ براساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران از میدان گلها به نام "اتریش" تغییر نام پیدا کرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۵۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز در دومین روز از هفته زمین پاک، با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری در خصوص محیط زیست افزود: حضرت آقا تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

گفتنی است، جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز همزمان با دومین روز از هفته ملی زمین پاک با حضور، موسوی شهردار منطقه ١١، حلیا سادات حسینی مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار، شادی مالکی سرپرست سازمان مدیریت تاکسیرانی شهر تهران و جمعی از مدیران شهری به میزبانی منطقه ١١ در بوستان رازی برگزار شد.

کد خبر 6087377 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • زباله‌های پلاستیکی نفس ایلام را بند آورده اند
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها