Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 علی باقرزاده درباره سوادآموزی عشایر اظهار کرد: سازمان نهضت سوادآموزی با بخش‌های مختلفی همکاری دارد که زندانیان، مددکاران کمیته امداد و کشاورزان از این جمله هستند که معمولا دستگاه‌های ذیربط آمار جامعه تحت پوشش خود را در اختیار ما قرار می‌دهند.

وی افزود: هیئت وزیران سال 95 مصوبه‌ای داشت و ما موظف شدیم در طول برنامه ششم توسعه، 558 هزار نفر در گروه سنی 10 تا 49 سال را باسواد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال 95 حدود 215 هزارنفر از روستاییان و عشایر و سال گذشته 190 تا 200 هزار نفر از روستاییان و عشایر  را تحت پوشش بردیم. از آنجا که اطلاعات اسمی عشایر از سوی سازمان عشایر در اختیار ما قرار نگرفته، آمار سوادآموزی عشایر با روستائیان ادغام شده است.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه این سازمان مسئول تامین محتوای آموزشی، نیروی انسانی و منابع مالی برای آموزش عشایر است گفت: این گروه در اولویت برنامه‌های سواد آموزی ما بوده است. بسیار مهم است که سازمان‌های مربوط از جمله سازمان عشایری اطلاعات اسمی بی‌سوادان را به ما بدهند، زیرا شناسایی امری پیچیده و زمانبر است. اگر اسامی را داشته باشیم به نوعی پیمانکار سازمان عشایر می‌شویم و بی‌سوادان را در محل زندگی‌شان آموزش می‌دهیم.

باقرزاده افزود: در عشایر سوادآموزی فرد به فرد و گروهی در چادرها و محل اقامت عشایر انجام می‌شود و رویکرد ما این است که از تحصیلکرده‌های خود عشایر برای آموزش استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، کرمعلی قندالی، رئیس سازمان امور عشایر وزارت جهاد کشاورزی نیز با بیان اینکه دارا بودن ساختار ایلی و عشیره‌ای، زندگی مبتنی بر عشایر و اتکای معاش بر دامداری سه شاخصه عشایر هستند گفت: سرشماری عشایر هر 10سال یکبار انجام می‌شود. بر اساس آخرین سرشماری عشایر کوچنده در سال 1387 ، 213 هزار خانوار عشایری با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 200 هزار نفر داریم که دارای 23 میلیون دام هستند و 59 درصد سطح کشور شامل قلمرو عشایر می‌شود که مساحتی حدود 38 میلیون هکتار از اراضی را در بر می‌گیرد.

وی در پاسخ به درخواست رئیس سازمان نهضت سوادآموزی مبنی بر قرارگرفتن اطلاعات اسمی بی‌سوادان عشایر در اختیار نهضت سوادآموزی گفت: سامانه جامع عشایر طراحی شده و در حال بارگذاری است و بخشی مربوط به سواد دارد. این سامانه امسال تکمیل می‌شود و اطلاعات آن را در اختیار سازمان نهضت سواد آموزی قرار می‌دهیم.

رئیس سازمان امور عشایر درباره ارتقای سطح دانشی عشایر گفت: نگاه عامی به مقوله آموزش داریم. در سال 93 در شورای عشایر سه طرح مصوب شد که یکی از آنها ارتقای دانش عشایر بود که در سال 95 به تصویب هیئت وزیران رسید و به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شد و هم شامل سواد رسمی است و هم مباحث مهارتی که بر عهده وزارت رفاه و وزارت کشاورزی است. اجرای این طرح از ابتدای سال 96 شروع شده است.

قندالی که در یک برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، با بیان اینکه پراکندگی عشایر بسیار زیاد است و باید آموزش و پرورش عشایری به جد تقویت شود، درباره ضرورت اعمال سهمیه کنکور برای دانش آموزان عشایر گفت: این سهمیه قبلا وجود داشته‌ که حدود 10 سال پیش حذف و به جامعه عشایری ظلم شد. با این وجود همین ها که قبول می‌شوند نشان دادند استعداد بالایی دارند. باید مجلس، آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند تا این امکان برای برگشت سهمیه عشایر فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: بی سوادی سوادآموزی عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۶۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌وفیلم

طبق اطلاعات موجود از گذشته توماج صالحی، او در خانواده‌ای به دنیا آمده که اغلب عضو سازمان تروریستی منافقین بوده‌اند.  

سرویس سیاست مشرق - اخیراً وکلای توماج صالحی، رپر اغتشاشات ۱۴۰۱، در فضای مجازی اعلام کردند که حکم اعدام این خواننده صادر شده است. مرکز رسانه قوه قضاییه در تشریح این موضوع اعلام کرد براساس حکم صادره از سوی دادگاه، به دلیل اظهار ندامت و پشیمانی و همکاری توماج صالحی، دادگاه وی را مستحق تخفیف دانسته بود؛ به همین جهت در صورت فرجام‌خواهی احتمالی متهم و وکلای او و در صورت تائید حکم اعدام در دیوان عالی کشور، موضوع تخفیف مجازات در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی خواهد شد.

توماج صالحی اولین بار در شهریور ۱۴۰۰ بازداشت شده بود. او پس از فوت مهسا امینی، نیز فعال شد و لیدری آشوب‌ها را برعهده گرفت. توماج صالحی در حالی خود را در اصفهان پنهان کرده بود در تاریخ ۸ آبان ۱۴۰۱ در استان چهارمحال و بختیاری بازداشت شد.

توماج صالحی در مدت زمان بازداشت اول خود پس از اغتشاشات ۱۴۰۱، با نیروهای امنیتی همکاری‌ کرد و اعترافات مؤثری از او به دست آمد. او در ۲۷ آبان ۱۴۰۲، با قید وثیقه از زندان دستگرد اصفهان آزاد شد. صالحی بلافاصله پس از آزادی ویدیویی از خود منتشر کرد و منکر اعتراف و همکاری در زندان شد. این رپر در ادامه اظهارات خود علیه زندان‌های ایران سیاهنمایی کرد و مدعی شکنجه در بازداشتگاه شد.

پافشاری توماج صالحی بر اظهارات مغرضانه سبب شد تا نهم آذر ۱۴۰۲ برای دومین بار بازداشت شود.

حواشی اخیر حکم اعدام توماج صالحی سبب شده تا کاربران به بررسی سوابق وی بپردازند، کاربران این روزها پس از ادعای صدور حکم اعدام توماج صالحی، گذشته و سابقه خانوادگی او را مرور کردند. طبق اطلاعات موجود از گذشته توماج صالحی، او در خانواده‌ای به دنیا آمده که اغلب عضو سازمان منافقین بوده‌اند.

فعالیت‌های اقبال اقبالی، دایی توماج در دو سال اخیر، شواهد زیادی مبنی بر عضویت خود و اقوام نزدیکش در سازمان منافقین برجای گذاشته است. اقبالی در مصاحبه‌های گذشته خود مدعی شده خانواده توماج صالحی سابقه ضدانقلاب از گذشته دارد. طبق ادعای دایی توماج صالحی، افسر اقبالی، مادر توماج صالحی پس از انقلاب به دلیل حمایت و ارتباط با خانواده زندانیان سیاسی بازداشت شده بوده است، منظور او از خانواده زندانیان سیاسی، اعضای منافقین است.

توماج صالحی فرزند افسر اقبالی و چنگیز صالحی است. پدر توماج همسر دوم افسر اقبالی بود. اقبالی پیش از این با یکی از اعضای سازمان منافقین ازدواج کرده بود که به جرم محاربه با نظام اعدام شده است. اقبالی بعدها با پدر توماج ازدواج تشکیلاتی می‌کند. این بیانگر این است که چنگیز صالحی، پدر توماج هم از اعضای منافقین بوده است.

اقبال اقبالی، دایی توماج، خود و برادرانش، هوشنگ و فرشید صالحی نیز عضو سازمان منافقین بودند. اقبال اقبالی، از اعضای ارشد سازمان منافقین در کمپ اشرف عراق بود تا مدت اخیر هم در آلبانی فعالیت می‌کرد.

علاوه بر این‌ها، شواهدی از عضویت خاله توماج صالحی در سازمان منافقین نیز وجود دارد. در گذشته اقبال اقبالی، تصویری از حضور مهرانگیز اقبالی، خاله توماج صالحی، در کنار شمس الدین امیر شاه کرمی از مسئولین منافقین و با لباس‌های خاص این سازمان منتشر کرده بود. پس از انقلاب شمس‌الدین امیرشاه‌کرمی اعدام و فرشید اقبالی هم تو درگیری‌ها کشته می‌شود.

این ارتباطات و عضویت خانواده و اقوام توماج صالحی در سازمان منافقین، سبب شده تا اسلوب و محتوای شعرسرایی این خواننده تاثیر بسزایی از سبک مبارزاتی سازمان تروریستی منافقین بگیرد.

گذشته از محتوای اشعار، او بلافاصله پس از شکل‌گیری اغتشاشات، لیدری آشوبگران را بر عهده گرفت و در فضای مجازی هم حمایت شد. صالحی تا قبل از بازداشت، آشوبگران را دعوت به خرابکاری اماکن حساس و آسیب به ماموران انتظامی و امنیتی می‌کرد.

طبق اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه، بر اساس حکم صادره از سوی دادگاه به دلیل اظهار ندامت و پشیمانی و همکاری توماج صالحی، دادگاه وی را مستحق تخفیف دانسته به همین جهت در صورت فرجام خواهی احتمالی متهم و وکلای او و در صورت تایید حکم اعدام در دیوان عالی کشور، موضوع تخفیف مجازات در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • افزایش۱۵۳ مدرسه و ۳۰۰ فضای ورزشی در شهرستان‌های استان تهران
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • طرز تهیه آبگوشت زغالی به روش روستائیان هندی (فیلم)
  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌وفیلم
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته