Web Analytics Made Easy - Statcounter

استانبول که تا حدود دو ماه قبل امکان خرید بلیت رفت و برگشت با هزینه‌ای حدود یک میلیون تومان نیز وجود داشت، در حال حاضر ارزان‌ترین بلیت رفت و برگشت در این مسیر بالاتر از دو میلیون تومان است. آفتاب‌‌نیوز : بانک مرکزی پس از فعال کردن جدیدترین بسته ارزی خود به سازمان هواپیمایی کشوری و ایرلاین‌ها اعلام کرد که از این پس باید ارز مورد نیاز خود را از سامانه سنا دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی که مبنای ارزی آنها را تغییر می‌دهد.
به گزارش آفتاب‎نیوز؛ بر اساس برآوردهای صورت گرفته از سوی ایرلاین‌های مختلف داخلی، شرکت‌های هواپیمایی حدود ۶۰ درصد از هزینه‌های خود را با ارزهای خارجی پرداخت می‌کنند از این رو بخش قابل توجهی از منابع مالی مورد نیاز این شرکت‌ها ارزهای خارجی است.
در طول هفته‌های گذشته دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمای خبر از آن داده بود که ارز مورد نیاز شرکت‌ها پرداخت نشده است و همین موضوع برایشان مشکلاتی به وجود آورده است.
چند هفته پس از این اتفاق با هماهنگی صورت گرفته میان بانک مرکزی و سازمان هواپیمایی کشوری از این پس مبنای قیمت ارز شرکت‌های هواپیمایی بر اساس سامانه سنا خواهد بود و در این چهارچوب احتمالا هزینه خرید دلار برای شرکت‌ها از ۴۲۰۰ تومان تا حدود ۹۰۰۰ تومان افزایش پیدا می‌کند از این رو به محض آنکه سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد مبنای ارز ایرلاین‌ها تغییر کرده است، قیمت پروازهای خارجی به طور قابل توجهی افزایش یافت و حتی این روند در ساعات ابتدایی آغاز به کار هفته جاری نیز ادامه یافته است.
بررسی‌های خبرنگار ایسنا نشان می‌دهد در حال حاضر هزینه رفت و آمد به مسیرهای پرتردد بین المللی در منطقه به شکل قابل توجهی افزایش یافته و عملا هزینه سفر و هر یک از این شهرها با توجه به افزایش نرخ بلیت چند برابر شده است.
در مسیری مانند تهران- استانبول که تا حدود دو ماه قبل امکان خرید بلیت رفت و برگشت با هزینه‌ای حدود یک میلیون تومان نیز وجود داشت، در حال حاضر ارزان‌ترین بلیت رفت و برگشت در این مسیر بالاتر از دو میلیون تومان است و ظرفیت پروازهای ارزان باقی مانده نیز بسیار محدود شده است.
در مسیر تهران- تفلیس ارزان‌ترین قیمت بلیت پروازهای رفت و برگشت به سه میلیون تومان رسیده و در مسیر تهران – مسکو نیز تنها یک مسیر رفت و برگشت با قیمتی حدود دو میلیون تومان در مرز باقی مانده است.
آنچه در این بین بیشترین اهمیت را دارد، جولان شرکت‌ هواپیمایی خارجی در بازار آشفته بلیت‌های ایران است در شرایطی که هنوز بسیاری از ایرلاین‌های داخلی نرخ بلیت پروازهای خود را با شیب نسبتا ملایمی افزایش داده‌اند و هنوز در تمامی مسیرها ارزان‌ترین بلیت را عرضه می‌کنند، اما شرکت‌های هواپیمایی خارجی قیمت‌های خود را به شکلی نجومی بالا برده‌اند.
برای مثال شرکت هواپیمای ترکیش ایرلاینز که در خطوط مختلف بین المللی منطقه ای ایران فعالیت می‌کند، هزینه سفرهای تهران- استانبول، تهران- تفلیس را به بالای ۵ میلیون تومان و در بسیاری از پروازهایش به بالای ۸ میلیون تومان افزایش داده است. این شرکت در مسیرهایی که مسافران را به شکل غیر مستقیم جابه‌جا می‌کند نیز افزایش قیمت قابل توجهی را ارائه کرده است.
با توجه به متغیر بودن نرخ ارز در بازار فعلی احتمالا شرکت‌های هواپیمایی نیز در روزهای مختلف قیمت‌های متفاوتی برای پروازهایشان ارائه می‌کنند که در این بین هم برنامه‌ریزی برای شرکت‌های داخلی دشوار می‌شود و هم مسافران نمی‌توانند برای سفرهای خود یک برنامه‌ریزی دقیق داشته باشند.
منبع: ایسنا  کد خبر: ۵۳۹۲۷۰ تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بلیط گران شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۶۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چابهار از افزایش ۲۵ درصدی مصرف ای‌تی‌کی(سوخت مخصوص هواپیما) در نوروز سالجاری در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲ در منطقه چابهار خبر داد.

حسین شمسایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از ۲۵ اسفند ماه ۱۴۰۲ تا ۱۸ فروردین ماه سالجاری بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار لیتر ای‌تی‌کی به ناوگان هواپیمایی منطقه اختصاص یافت.

وی تعداد پروازهای انجام شده طی بازه زمانی یاده شده را ۱۹۰ پرواز عنوان کرد و افزود: با توجه به تعداد پروازهای انجام شده در مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۳۸ درصدی را در تعداد پروازها شاهد بوده‌ایم.

معاون شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چابهار با اشاره به افزایش ورود مسافران نوروزی به منطقه در سالجاری، خاطرنشان کرد: منطقه چابهار با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی مقصد گردشگری مردم بومی و سایر گردشگران کشور در ایام مختلف سال است.

وی به آمادگی کامل این شرکت جهت ارائه خدمات به مردم اشاره کرد و افزود: رضایت‌مندی مردم و مقامات محلی از نحوه ارائه خدمات به مسافران نوروزی نشان‌دهنده تلاش‌ همکاران ما در این ایام است که با به کارگیری تمام توان در انجام این مهم از هیچ کوششی فروگذار نکرده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • آوازخوانی صادق بوقی در هواپیما تهران به استانبول!
  • لغو پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟