Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@07:45:14 GMT

وزیرجهادکشاورزی: تراکم کشت در کشور باید افزایش یابد

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۸۷۰۹۰

وزیرجهادکشاورزی: تراکم کشت در کشور باید افزایش یابد

ساری- ایرنا- وزیرجهادکشاورزی گفت :به منظورحفظ بستر تولید وبهره برداری بالا دربخش کشاورزی، چاره ای به جز افزایش تراکم کشت از یک به 2کشت نداریم.

به گزارش خبرنگارایرنا، محمود حجتی روز شنبه در جمع اعضای هیات مدیره مرکز تجارت و پایانه صادرات برنج مازندران در آمل گفت: اکنون نباید در استانهای مازندران وگیلان که دارای خاک حاصلخیز ومنابع آبی مناسبی نسبت به دیگر استانهای کشور است، به یک کشت محصول اقدام شود ، در کشور تایلند که در تولید برنج نیز صادرات خوبی دارد، چهار تا حتی اخیرا پنج کشت هم در طول سال انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، توسعه آب بندانها و لایروبی آنها را برای افزایش تراکم کشت حائزاهمیت خواند وادامه داد: به دنبال خشکسالی های اخیر در کشور، دولت برای حفظ بستر کشاورزی وتامین منابع آبی کشاورزی ، لایروبی اب بندانها پس از برداشت محصول را شروع کرده است.
** به دنبال کاهش هزینه ها هستیم
وزیرجهادکشاورزی با بیان اینکه دولت به دنبال کاهش هزینه های بخش تولید کشاورزی در کشور است، گفت: یکی ازراهکارهای وزارت جهادکشاورزی برنامه های ترویجی برای تغییرالگوهای کشت وحتی توسعه تراکم کشت در برخی استانها است.
حجتی، با بیان اینکه توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی باحمایت دولت در بخش تجهیز، تامین آب، کشت وبرداشت کشاورزی در سال های اخیر رشد خوبی داشته است، گفت: به صورت ویژه دراین سال ها مکانیزاسیون بخش کشت وبرداشت محصولات کشاورزی ازجمله توزیع دستگاه های نشاکار و کمباین های مخصوص برداشت برنج افزایش داشته است.
** با تغییرکاربری، نسل آینده سرایدار ویلاها نشوند
وزیر جهادکشاورزی با اشاره به اینکه تغییرکاربری زمین تنها درمازندران نیست واین مشکل در کل کشور است، گفت: اینکه اکنون به دلایلی کشاورز عنوان می کند که تولید حمایت نمی شود واقدام به تغییرکاربری وفروش زمین انجام می دهد، موضوع نگران کننده ای است.
حجتی افزود: وقتی شالیزارها تبدیل به ویلا شود، نسل آینده و فرزندان این استان نمی توانند بستر کشاورزی نسل های قدیمی را شاهد باشند وباید سرایه دار ویلای میهمان های ناخوانده شوند.
وی با بیان اینکه دولت درسال های اخیر با پرداخت تسهیلات سعی زیادی داشته تا کشاورز را متقاعد به حفظ بستر کشاورزی کند، گفت: با برند سازی و توجه به کیفیت محصولات می توانیم در امر تولیدات کشاورزی حرفی برای گفتن داشته باشیم واین اقدام درحال انجام است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در بازدیدوزیرجهادکشاورزی از مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران در شهرستان آمل، جمعی از مدیران استانی و شهرستانی حضور داشتند.
مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران در زمینی به مساحت بیش از 170 هزار مترمربع در حال ساخت است که 50 هزار مترمربع آن انبار برنج و 6 هزار متر مربع نیز واحدهای تجاری و خدماتی و سالن معاملات و پنجره واحد برای صادرات است.
تاکنون بیش از 800میلیارد ریال توسط بیش از 430 سهامدار برای فازنخست این مرکز هزینه شده است.
با بهره برداری از فاز نخست این پایانه سالانه برای حدود 350 هزار تن برنج و در فاز نهایی تا 700 هزار تن برنج تولیدی مازندران ظرفیت نگهداری، خرید ، فروش و صادرات ایجاد می شود.
ساماندهی بازار فروش و عرضه برنج ، برند سازی و اطمینان خاطر برای مصرف کننده جهت خرید برنج سالم و بدون ناخالصی و نیز جلوگیری از واردات برنج و ظرفیت برای صادرات این محصول از دیگر اهداف مهم ساخت مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادراتی برنج ایران در مازندران است.
ک/7327/1899

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست

نماینده کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس بیان کرد: تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است. - اخبار سیاسی -

مهدی عسگری نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مشکلات و مسائل موجود در کلانشهرها ، گفت: ریشه‌ی بسیاری از مشکلات کلانشهرها، تراکم جمعیت در یک جغرافیای محدود است

روندی که درصورت تداوم، چالش‌های مزمن اجتماعی، زیست محیطی، بهداشتی و فرهنگی را تشدید و تاب‌آوری را متلاشی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه یافته‌های متعدد و تجربه در کشورهای مختلف نشان می‌دهد که کدام سبک زندگی و کدام الگوی مسکن و شهرسازی سازگاری بیشتری با آرامش آدمی دارد، گفت: تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد با افزایش طبقات آپارتمان‌ها، آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری افزایش می‌یابد!حتی آزمایش‌های انجام شده بر روی موش‌ها نیز نشان می‌دهد که تراکم جمعیت (باوجود تأمین تمام نیازهای دیگر) به پرخاشگری، اصطکاک، افزایش مرگ و میر و نهایتا فروپاشی کامل جمعیت می‌انجامد.

نماینده کرج و فردیس در مجلس با بیان اینکه سندرم تراکم بلای جان کلانشهرها است،گفت: تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است، که با وجود مصوبه اخیر مجلس در برنامه هفتم، (افزایش 25درصدی مساحت سکونتگاهی کشور) تکلیفی است که باید با نظارت مجلس و اهتمام دولت، با جدیت دنبال شود.

عسگری در همین راستا اضافه کرد: این پیشنهاد که در کمیته احیاء اراضی آماده و به تصویب مجلس رسید، بستر قانونی برای توزیع متوازن جمعیت در کشور، مبتنی بر آمایش سرزمین و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه را فراهم کرده است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود