Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش  سرویس خبری بسیج علمی از استان بوشهر، رئیس اداره منابع سرباز معاونت نیروی انسانی سپاه در این جلسه گفت: 25 مهارت از طرف سپاه استان بوشهر به عنوان مهارت ­های مورد نیاز جهت برگزاری دوره­ های مهارت­ آموزی ویژه کارکنان وظیفه به ما اعلام شده است که ما بر همین اساس هماهنگی­ های لازم را با سازمان آموزش فنّی و حرفه ­ای کشور انجام داده و از طرف این سازمان نیز هماهنگی­ های لازم با اداره کل آموزش فنّی و حرفه­ ای استان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید رضا توکلی افزود: علاوه بر این 25 مهارت، اگر در رده ­ای بستر اجرایی برای آموزش مهارت ­هایی وجود دارد که آن مهارت­ ها در ردیف مهارت ­های سازمان آموزش فنّی و حرفه ­ای قرار ندارند رده­ های سپاه می ­توانند این مهارت ­ها را به سربازان بیاموزند و سپس این مهارت ­ها را به اداره کل آموزش فنّی و حرفه ­ای استان و یا سازمان آموزش فنّی و حرفه ­ای کشور داده تا استانداردسازی لازم در این مهارت ­ها صورت گرفته و در ردیف مهارت های این سازمان قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: با هماهنگی ­های به عمل آمده توسط قرارگاه مهارت ­آموزی کشور با سازمان آموزش فنّی و حرفه ­ای کشور، سپاه هر جا بتواند حدّاقل 9 نفر از سربازان را در یک مهارت ثبت نام کند سازمان فنّی و حرفه ­ای برای آن ­ها کلاس برگزار می ­کند در صورتی که استاندارد تعداد افراد شرکت کننده در هر کلاس بیش­تر از این تعداد است.

رئیس اداره منابع سرباز سپاه تصمیم ­گیری درباره مکان برگزاری دوره ­های مهارت ­آموزی سربازان را استانی عنوان و خاطرنشان کرد: توجیه سربازان درباره دوره ­های مهارت ­آموزی و دسته ­بندی آن ­ها در دو مسیر آموزشی یعنی کسانی که فاقد مهارت هستند و کسانی که یک مهارت آورده داشته یا یک مهارتی را در مجموعه سپاه کسب کرده و قرار است در آزمون ادواری شرکت کنند از جمله مهم­ ترین مسئولیّت ­های رده ­های مختلف سپاه در زمینه برگزاری دوره ­های مهارت­ آموزی سربازان است.

توکلی تأکید کرد: فرمانده قرارگاه مهارت ­آموزی کارکنان وظیفه سپاه استان با هماهنگی اداره کل فنّی و حرفه ­ای استان بر خلاف سال گذشته که آزمون ادواری به صورت سراسری در یک تاریخ تعیین شده برگزار شد، می تواند تاریخ آزمون ادواری را به دلخواه تعیین کنند.

وی اذعان کرد: سپاه اوّلین سازمانی است که در هر رده، یک فرد مستقل را برای پیگیری مهارت ­آموزی کارکنان وظیفه در نظر گرفته است و در این زمینه با دستورالعمل مهارت ­آموزی، مهارت­ های مشخص شده، دستورالعمل لازم برای ثبت نام و سامانه ثبت نام در سامانه جامع آشنا بوده و به صورت کامل بر اساس آن فعالیّت می ­کند.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) نیز در خصوص برگزاری دوره ­های مهارت­ آموزی ویژه کارکنان وظیفه سپاه امام صادق (ع) گفت: با عقد تفاهم ­نامه ­ای که با اداره کلّ آموزش فنی و حرفه ­ای استان انجام شد توانستیم کلاس های مهارت ­آموزی را در سطح ستاد، تیپ امام صادق (ع) و نواحی برگزار کنیم.

رزمجو تصریح کرد: در سال 96 توانستیم 2.5 برابر حجم ابلاغی به آموزش ­های مهارتی سربازان در دوره ­های مهارت ­آموزی بپردازیم که در سال جاری نیز این دوره ­ها در 15 رشته مختلف شروع شده و برگزاری آن ­ها همچنان ادامه دارد.

احمد دولابی فرمانده تیپ تفنگداران حضرت امیر (ع) منطقه دوّم نیروی دریایی سپاه که در این جلسه به عنوان نماینده منطقه دوّم ندسا حضور داشت نیز در این جلسه گفت: اولویّت­ بندی منطقه دوّم ندسا در برگزاری دوره ­های مهارت ­آموزی کارکنان وظیفه با گرایش ­های دریایی مانند غواصی، مکانیک دریایی، برق دریایی و ... است که تاکنون دوره ­های متعددی در این زمینه برگزار شده و جلسات متعددی نیز در این زمینه با فنی و حرفه ­ای برگزار شده است.

این جلسه با حضور عبدالمجید دوراهکی مدیر کل آموزش فنّی و حرفه­ ای استان بوشهر برگزار شد.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۷۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرستان‌های جوار صنعت در کردستان راه‌اندازی شود

استاندار کردستان گفت: توسعه هنرستان‌های در جوار صنعت برای توانمندسازی و مهارت‌آموزی دانش آموزان، راهکار درمان بیکاری و توسعه کارآفرینی در جامعه امروزی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی استانداری کردستان، اسماعیل زارعی امروز _پنجشنبه سی‌ام فروردین_ در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان کردستان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین بخش‌های وزارت آموزش و پرورش مربوط به مرکز سنجش و پایش کیفیت بوده که با داشتن تضمین کیفیت در تعالی نظام آموزشی کشور اثرگذار است.

وی با اشاره به اقدامات گسترده دولت سیزدهم در نظام آموزش و پرورش، افزود: در راستای تحقق اهداف سازمانی وزارت آموزش و پرورش، برنامه و فعالیت‌های بسیار گسترده‌ای در این وزارتخانه صورت گرفته اما به صورت محدود تبیین شده است و این اقدامات شاخص و ارزشمند نیازمند یک تعهد و همت و اراده فوق العاده‌ای بود که در دولت سیزدهم در حوزه نظام آموزش و پرورش تحقق پیدا کرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ در بخش آزمون مدارس دانش آموزی اقدامات خوبی صورت گرفته است، ادامه داد: در سال گذشته محقق شدن مرحله اول بخش آزمون، بسیار پسندیده بود و امسال نیز بخش بزرگ‌تر آن مربوط به پایه‌های اول و دوم عملیاتی و اجرا می‌شود.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: توفیق شرکت در آزمون، مستلزم این است که تمهیدات لازم برای برگزاری مطمئن و امنیت و سلامت آزمون‌ها در هر سه پایه به‌کار گرفته شود و این مطالبه به حق دانش آموزان است که حدالمقدور در فضایی امن و در کمال آرامش آزمون برگزار شود.

وی با تاکید بر اینکه مدارس و هنرستان‌های مجاور صنعت در استان تشکیل شود، تصریح کرد: در راستای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در دو سال گذشته اقدامات خوبی در سطح استان صورت گرفته اما یکی از راهکارهای اساسی برای رفع بیکاری تشکیل هنرستان‌های مجاور صنعت است که مهارت آموزی را محور اشتغال قرار داده و دغدغه مدرک گرایی و بیکاری جوانان را مرتفع و کارآفرینی و اشتغالزایی را به ارمغان بیاورد.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه ضرورت مهارت آموزی با جدیت در برنامه‌های دولت قرار گرفته است، گفت: با کسب مهارت آموزی و رهایی از مدرک گرایی، پیوند بین آموزش و پرورش و اشتغال ایجاد شده و مسئله کنکور که تنها راه رسیدن به سعادت تلقی می‌شود، اصلاح خواهد شد.

زارعی‌کوشا بر لزوم تکریم معلمان بازنشسته و پیشکسوتان این عرصه در روز معلم تاکید کرد و افزود: در بزرگداشت روز معلم، جدا از فرآیندها و تقدیر از معلمان در حال خدمت، پیشکسوتان و معلمان بازنشسته که محور پیشرفت جامعه بوده‌اند در سطح شهرستان‌ها مورد تقدیر قرار گیرند.

تجهیز ۱۰۵ میلیارد ریالی حوزه‌های برگزاری آزمون در کردستان طی سال گذشته

هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: به دنبال آن هستیم تا با کیفیت‌بخشی به جلسات شورای آموزش و پرورش، زمینه بهره‌برداری حداکثری از مصوبات آن را فراهم آوریم.

وی انجام فعالیت‌های باکیفیت استان در زمینه تمهید مقدمات و فراهم آوردن امکانات برای برگزاری سالم و ایمن آزمون‌ها را یادآور شد و گفت: در سال گذشته بالغ بر ۱۰۵ میلیارد ریال جهت تجهیز حوزه‌های آزمون در کردستان از جمله راکت‌های موبایل‌یاب، سیگنال‌یاب و رایانه هزینه شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان افزود: عزم عمومی و پای‌کار آمدن دستگاه‌های دیگر می‌تواند روند ارتقا سلامت برگزاری آزمون‌ها را تقویت کند.

هاشم ناظمی‌جلال ورود فرمانداران شهرستان‌ها برای تأمین نیازهای حوزه‌های امتحانی را یکی از نقاط عطف برگزاری آزمون‌ها در سال گذشته دانست و با بیان اینکه تأمین کاغذ در سال جدید یکی از چالش‌های پیش‌روی آزمون‌ها است، تاکید کرد: ادامه کمک فرمانداران می‌تواند دغدغه‌های مسئولان و دانش‌آموزان را حل کند.

کد خبر 745700

دیگر خبرها

  • هنرستان‌های جوار صنعت در کردستان راه‌اندازی شود
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه در ندامتگاه فردیس راه اندازی شد
  • فرآیند مهارت‌آموزی در مهدیشهر با عنایت اعتباری دولت سیزدهم تکمیل می‌شود
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • مهارت آموزی سربازان وظیفه اصفهان در پادگان نظامی
  • مهارت آموزی سربازان وظیفه اصفهان در پادگان نظامی + فیلم
  • آغاز طرح ملی مهارت آموزی رشته‌های ورزشی در مدارس شهرستان گناوه
  • دانش آموزان صدر نشین مهارت آموزی در خراسان جنوبی