Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@15:04:54 GMT

اختصاصی/ سفر خانوادگی ۲۳ نماینده مجلس به مشهد + جزئیات

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۸۸۱۰۴

اختصاصی/ سفر خانوادگی ۲۳ نماینده مجلس به مشهد + جزئیات

سخنگوی کمیسیون‌ اقتصادی مجلس، توضیحاتی درباره سفر اعضای این کمیسیون‌ به مشهد مقدس ارائه کرد. ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۳ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در چند روز گذشته، 23 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به همراه اعضای خانواده خود برای بررسی طرح بانکداری اسلامی سفری به مشهد مقدس داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

بیلان مالی مجلس شهریورماه منتشر می‌شود

در همین راستا زهرا سعیدی مبارکه سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ضمن تائید سفر اعضای این کمیسیون برای بررسی طرح بانکداری اسلامی به مشهد مقدس گفت: اعضای کمیسیون در این سفر مهمان حجت‌الاسلام حسین‌‌زاده بحرینی بودند.

وی با بیان اینکه نمایندگان در این سفر در هتل "پردیسان" وابسته به دانشگاه فردوسی مستقر شده بودند، افزود: تنها 50 درصد از هزینه‌های هتل در مدت سه روز اقامت اعضای کمیسیون پرداخت شد.

نماینده مردم مبارکه در مجلس با تاکید براینکه اعضای کمیسیون در این سه روز حضور در مشهد مقدس هر روز 12  ساعت بر روی طرح مذکور بحث و تبادل نظر داشتند، اضافه کرد: این سفر صرفاً کاری بود و اعضای کمیسیون در این سه‌روز تلاش فراوانی برای بررسی طرح مورد نظر داشتند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اعلام اینکه اعضای کیسیمون اعضای خانواده خود را هم به این سفر برده‌‌اند ولی هزینه رفت‌ و برگشت به مشهد مقدس را خود اعضای کمیسیون متقبل شدند، عنوان کرد: ریخت‌و‌پاش آنچنانی در این سفر صورت نگرفته است.

به گزارش تسنیم، تنها سفر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس نیست که حواشی را  به همراه داشته است، پیش از این نیز سفر اعضای کمیسیون  به عتبات عالیات در ایام تعطیلات نوروز و سفر به مشهد مقدس در ایام ولادت امام رضا(ع) حواشی را در پی داشت.

عبدالرضا عزیری رئیس سابق کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی تسنیم درباره سفر اعضای این کمیسیون به عتبات عالیات در ایام تعطیلات نوروز گفت: در آن مقطع بنده رئیس کمیسیون بودم و اعضای کمیسیون با هزینه شخصی به عتبات عالیات رفتند.

وی ادامه داد: اینکه گفته می‌شود اعضای کمیسیون به همراه خانواده خود و با هزینه مجلس به سفر عتبات عالیات رفته‌اند خلاف واقع است و هر فرد یا نهادی که مدرکی دال بر خلاف بودن این ادعا دارد ارائه کند.

عضو فعلی کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: درباره سفر اعضای کمیسیون به همراه خانواده خود به مشهد مقدس نیز چون بنده حضور نداشتم از این موضوع بی اطلاع هستم.

انتهای پیام/

R1373/P1011116/S1,15/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۸۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پور ابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب‌ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست‌های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه‌هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و رؤسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

کد خبر 6089748 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس