Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - لاهيجان-ايرنا- مديرجهادکشاورزي شهرستان لاهيجان گفت: برداشت مکانيزه برنج از اراضي شاليزاري لاهيجان با 395دستگاه کمباين از هفته گذشته آغاز شده است.

جلال ملاجعفري روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: برداشت مکانيزه برنج در شهرستان لاهيجان با 395دستگاه کمباين غيرمهاجر مخصوص برداشت برنج از هفته گذشته آغاز شده است که شمار کمباين ها در سال گذشته 375دستگاه بود که با به اوج رسيدن برداشت برنج دستگاههاي شهرستان هاي همجوار نيز به کمک شاليکاران لاهيجاني مي آيند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: پيش بيني مي شود که در سال جاري 19هزارهکتار از اراضي شاليکاري شهرستان لاهيجان بوسيله دستگاه کمباين بصورت مکاينزه برداشتن شوند.
وي تعداد دستگاه هاي نشاکار برنج مورد استفاده در سال جاري را 291دستگاه ذکر و خاطرنشان کرد: کشت مکانيزه برنج در سال جاري نيز در هشت هزار و يکصد هکتار اراضي اين شهرستان معادل 34درصد انجام گرفته است و افزايش نشاء مکانيزه نيز نسبت به سال گذشته 14درصد بوده است.
ملاجعفري تصريح کرد:براي خط اعتباري مکانيزاسيون کشاورزي اين شهرستان در سال جاري 37ميليارد و 548ميليون ريال اختصاص يافته که از اين ميزان هشت ميليارد و 65ميليون ريال توسط 34متقاضي جذب شده است.
وي تصريح کرد: تاکنون حدود 60درصد اراضي شاليکاري شهرستان لاهيجان به مرحله برداشت (رسيدن )رسيده که برداشت مکانيزه از آن حدود پنج درصد است.
وي اظهارداشت: شهرستان لاهيجان داراي 23هزار و 816هکتار اراضي شاليزاري است که حدود 10درصد برنج استان گيلان را توليد مي کند.
مديرجهادکشاورزي لاهيجان گفت: صددرصد اراضي شاليکاري اين شهرستان در سال جاري زيرکشت برنج قرار گرفته است و برنج تمامي شاليزارها به خوشه نشسته است.
شهرستان لاهيجان در 40کيلومتري شرق گيلان قرار دارد که مهمترين ويژگي اين شهرستان کارکرد کشاورزي با محوريت توليد چاي ، برنج ، ابريشم، مرکبات و بامبو است.
6029 /6030
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۹۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت برگ‌های زمردین چای از باغ‌های گیلان و مازندران
  • آغاز خرید گندم با نرخ هر کیلو ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان از هفته آینده
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • آغاز برداشت گل گاو زبان در شهرستان املش
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • دسته‌روی سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در لاهیجان
  • برداشت گوجه سبز از باغ های سرخه
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار