Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-16@16:44:59 GMT

سیاست دولت تقویت معیشت ساحل نشینان است

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۸۹۳۰۵

سیاست دولت تقویت معیشت ساحل نشینان است

به گزارش خبرگزاری برنا عبدالکریم گراوند در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بوشهر افزود: 39 درصدی اقتصاد و معیشت استان بوشهر مربوط به بخش کشاورزی، صنعت و بخش‌های وابسته است.

وی اظهارداشت: به سبب وابستگی اقتصاد استان بوشهر به دریا، اقتصاد این استان دریامحور است که در عرصه تجارت، بازرگانی، شیلات و کشاورزی متبلور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گراوند به تاریخچه تجارت دریایی استان بوشهر اشاره کرد و افزود: این استان از یک قرن پیش به عنوان دروازه تجارت دریایی ایران بوده که این مهم نشان از قابلیت این استان ساحلی در عرصه تجارت دریایی، اقتصاد و معیشت است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه قاچاق کالا و ارز، اقتصاد هر کشور و منطقه را نابود می‌کند افزود: برای تقویت تجارت رسمی و سالم، مقابله با پدیده قاچاق در اولویت برنامه‌های استان بوشهر است.

گراوند با تاکید بر جلوگیری از لطمه دیدن اقتصاد سالم و حلال ساحل نشینان گفت:کسانیکه تجارت حلال و سالم دارند نباید به بهانه قاچاق، معیشت و اقتصاد آنان صدمه ببیند.

وی افزود: در استان بوشهر قاچاق سازمان یافته تاکنون وجود نداشته است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: مردم ساحل نشین این استان در خط مقدم مبارزه با جنگ اقتصادی دشمن قرار دارند .

گراوند یادآورشد:دشمن در جنگ اقتصادی می‌خواهد اقتصاد کشور را زمین‌گیر کند برهمین اساس ناامید کردن مردم و ایجاد فاصله بین مردم و نظام اسلامی از اهداف مهم دشمن در جنگ اقتصادی است.

وی گفت:61 درصد اقتصاد استان بوشهر در بخش خدمات است که این میزان گویای ظرفیت‌های مهم این استان در عرصه‌های مختلف است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد جنگ دولت صنعت مبارزه با قاچاق کالا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۹۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌ناپذیری در فروش نفت‌خام و تجارت انرژی کشور با اجرای سیاست پالایشگاه‌داری فراسرزمینی

رشد اقتصادی در کشورها بر اثر احتساب شاخص های مختلف برآورد می شود. صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش خود اعلام کرد که کشورمان طی سال گذشته میلادی 5.4 درصد رشد داشته است.

به گواهی شواهد، این رشد اقتصادی بیشتر مرهون صنایع نفت و گاز است. به زعم کارشناسان، به کار گرفتن سیاست اتکا به توان داخلی و دانش بنیانی در این صنایع و به نمایش گذاشتن دیپلماسی فعال در راستای فروش نفت و گاز بسترساز این رشد اقتصادی شد.

کارشناسان اصرار دارند که این رشد اقتصادی را باید از صنایع نفت و گاز به دیگر بخش های اقتصادی و صنعتی کشور سرایت دهیم. در این صورت است که می توانیم شاهد یک رشد یکپارچه اقتصادی در کشور باشیم و از مزیت هایش بهره مند.

به هر حال، بسیاری بر این عقیده اند که به کارگیری سیاست هایی در راستای خنثی سازی تحریم ها و فروش نفت و گاز کشور به میزان تقریبی قبل از تحریم ها یک موفقیت برای وزارت نفت و دولت سیزدهم محسوب می شود.

نظرات عطا بهرامی، کارشناس اقتصادی را در ادامه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان که اخیراً صندوق بین  المللی پول آن را اعلام کرد، می خوانید.

بهرامی با اشاره به این موضوع که ما در حال حاضر هر چقدر نفت و گاز تولید می کنیم، به فروش می رسانیم، تصریح کرد: تحریم ها فقط روی کاغذ هستند و واقعی نیستند. به نحوی که الان ما در حال فروش تمامی تولید نفت و گاز کشور هستیم.

وی ادامه داد: وزارت نفت و دولت سیزدهم به شدت در زمینه فروش نفت و گاز موفق عمل کرده اند. به طوری که تحریم ها واقعاً خنثی شده است. سیاست گذاری های صحیح در زمینه فروش نفت در نهایت ما را به اینجا رساند که امروز با وجود تحریم ها، نفت و گاز را به فروش می رسانیم.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی در ازای صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای هدف را مثبت ارزیابی می کنم. این اقدام بسیار درستی است که دولت به اجرا گذاشت و نتایج مثبتی برایمان داشت.

بهرامی گفت: سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی، سیاست بسیار صحیحی است و عملاً ما را تحریم ناپذیر کرده است. فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا نیز ادامه همین سیاست است که برایمان مفید بود.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: تلاش کردیم از هر فرصتی برای فروش نفت خود در شرایط تحریمی استفاده کنیم. فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا نیز در همین راستا قابل تعریف است.

وی ادامه داد: فروش نفت به پالایشگاه ها در کل سیاست مثبتی ارزیابی می شود. چه پالایشگاه های هدف کوچک باشند و چه بزرگ، به تأمین نفت موردنیازشان می پردازیم و نوعی بازارسازی برای فروش نفت کشور داریم. این سیاست قابل دفاع است و ما را تحریم ناپذیر می کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • کشف ۱۰۰۰کیلو لاشه کوسه ماهی در ساحل بوشهر
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • تحریم‌ناپذیری در فروش نفت‌خام و تجارت انرژی کشور با اجرای سیاست پالایشگاه‌داری فراسرزمینی
  • اولویت مجلس دوازدهم معیشت و اقتصاد خواهد بود
  • طرح تقویت علوم دفاعی در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • دشمن به دنبال اخلال در اقتصاد و معیشت خواهد بود
  • تقویت اعتماد ملی و بین‌المللی به کالای ایرانی لازمه تحقق شعار است
  • عملیات «وعده صادق» موجب تقویت غرور ملی شد
  • دولت رام الله جنایت‌های شهرک نشینان را محکوم کرد
  • اقتصاد در انتظار تدبیر!