Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، علی جهانگیری در آیین تودیع و معارفه رییس پارک علم و فناوری استان با اشاره به برنامه‌های پیش روی دولت در تحقق برنامه‌های کلان اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی نیز با تکیه‌بر اقتصاد دانش‌بنیان خواهد توانست به مؤلفه‌های اصلی مردمی بودن، برون‌نگر بودن و درون‌زا بودن دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به ساختارهای اقتصادی کشور در طول سالیان متمادی گفت: متأسفانه در کشور ما توسعه اقتصادی به مفهوم اصلی آن محقق نشده است و تنها در برخی از بخش‌ها و به‌صورت محدود و خودجوش این توسعه را شاهد هستیم اما در برخی از کشورها ازجمله کشورهای جنوب غرب آسیا، ژاپن و چین این مهم با آگاهی و برنامه‌ریزی دقیق به نتیجه مطلوبی رسیده است.

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق برنامه‌های کلان توسعه‌ای را یادآور شد و گفت: امروز برای ایجاد تحول در این عرصه نیازمند نظام منطقه‌ای نوآوری هستیم تا اقتصاد مبتنی بر دانش روز در کشور شکل بگیرد و این نظام بدون شک به دنبال نخبگان، کارآفرینان است نه بروکراسی‌های سنگین که اجازه نوآوری و خلاقیت را از افراد نخبه می‌گیرد.

جهانگیری حضور منطقی دولت در تسریع روند توسعه‌یافتگی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: ما نمی‌خواهیم و نباید به سمت بنگاه‌داری حرکت کنیم بلکه این بخش خصوصی است که باید بازیگر اصلی این میدان باشد اما دولت نیز به‌عنوان ناظر و تسریع‌کننده امور باید در کنار بخش خصوصی باشد.

وی، ورود سرمایه‌گذاران به بخش دانش‌بنیان و فعالیت‌های فناوری را لازمه تحقق اقتصاد دانش‌بنیان دانست و ادامه داد: متأسفانه ما در طول سالیان متمادی نتوانستیم سرمایه‌گذاران را با عرصه‌های جدید فناوری آشنا کنیم و امروز جای خالی این‌گونه فعالیت‌ها در استان به‌شدت احساس می‌شود.

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی از هدف‌گذاری‌های استان در راستای تحقق برنامه‌های اقتصاد دانش‌بنیان خبر داد و گفت: ما تلاش خواهیم کرد تا استان آذربایجان شرقی را به یکی از قطب‌های اقتصاد دانش‌بنیان در کشور و منطقه تبدیل کنیم و این برنامه نیازمند همدلی دانشگاهیان، فناوران، سرمایه‌گذاران و صنعتگران استان است.

وی با اشاره به جایگاه برجسته پارک علم و فناوری در تحقق برنامه‌های کلان توسعه‌ای در کشور افزود: این مجموعه باید به‌عنوان حلقه واسط ارتباط صنعت و دانشگاه در جامعه عمل کند تا  ضمن عمل به ماموریت اصلی خود شاهد تحقق اکوسیستم نوآوری در استان باشیم.

 گفتنی است در ادامه این آیین ضمن تقدیر از زحمات 16 ساله دکتر محمدعلی حسین پور فیض، دکتر عبدالرضا واعظی به‌عنوان رییس جدید پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی معرفی شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی استان آذربایجان شرقی ژاپن علم و فناوری معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۹۲۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود