Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@14:03:05 GMT

حرکت امیدها به سمت و سوی دروازه های توکیو

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۹۲۷۶۹

حرکت امیدها به سمت و سوی دروازه های توکیو

به گزارش ورزش سه و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتبال امید ایران که خود را برای حضور در رقابت های  آسیایی جاکارتا آماده می کند با استفاده از نسل مستعد و بازیکنان توانمند زیر 21 سال و انتخاب یک استراتژی متفاوت به شکستن طلسم حضور در بازی های المپیک امیدوار است.


نگرش متفاوت  به موضوع تیم امید و برنامه ریزی دراز مدت در راستای شکل دهی تیمی منسجم و قدرتمند جهت حضور در مسابقات مقدماتی المپیک 2020 موجب شده تا بازی های آسیایی به عنوان میدانی جهت کسب تجربه بیشتر در مسیر ساختن یک نسل طلایی از ستاره های جوان و مستعد فوتبال ایران قرار گیرد اما بی شک، هدف نهایی کسب تجربه ای ارزشمند به منظور پایان به حسرت چند دهه ای حضور فوتبال ایران در بازی های المپیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرور رویکرد برخی از کشورهای توسعه یافته فوتبال آسیا در سال های پایانی دهه 90 و آغاز هزاره سوم میلادی به خوبی نشان می دهد که استراتژی متفاوت فوتبال ایران در این دوره مطابق با الگوهای مشابه است که می تواند منجر به شکل گیری یک تیم قدرتمند و با تجربه بین المللی در سال های آتی فوتبال ایران شود.


بازی های آسیایی 1998 بانکوک یکی از نمونه های قابل توجه در انتخاب چنین رویکردی است. زمانی که تیم های ملی فوتبال ایران ، چین و کویت از میان قدرت های مدعی فوتبال آسیا با تمام قدرت و ستاره های نامدار خود وارد مسابقات فوتبال این بازی ها در تایلند شدند اما برخی کشورها نظیر؛ ژاپن و کره جنوبی ترجیح دادند به جای استفاده از نفرات باتجربه با حضور نفرات جوان تر گام به این رقابت ها بگذارند.

 


در نهایت، تیم ملی کشورمان با اتکا به حضور جمع گسترده ای از بازیکنان حاضر در جام جهانی 98 فرانسه و گروهی از بازیکنان جوان تر، به عنوان قهرمانی آن رقابت ها دست یافت و تیم هایی مثل کره جنوبی و ژاپن با بازیکنان جوان و کم تجربه خود توفیق چندانی در آن رقابت ها نداشتند  خصوصا ژاپنی ها که در مرحله گروهی از رقابت ها کنار رفتند.
 همان نسل طلایی ژاپن در بانکوک 1998 اما،دو سال بعد یکی از نمایندگان فوتبال آسیا در بازی های المپیک 2000 سیدنی بود و البته فوتبال ایران در آن دوره با یک تیم پرستاره اما جوان باز هم موفق به صعود به المپیک نشد.


ستاره های گمنام تیم های ژاپن و کره جنوبی در بازی های 1998 تیم های قدرتمند و تاریخساز حاضر در جام جهانی 2002 را شکل دادند. همچنین ژاپنی ها پس از این رقابت ها در جام های ملت های آسیای 2000 و 2004 به عنوان قهرمانی آسیا دست یافتند اما فوتبال  ایران به رغم حذف در مرحله یک چهارم پایانی در این تورنمنت موفق به حضور در جام جهانی 2002 همچنین المپیک های سیدنی و آتن  نشد.


این رویکرد در بازی های آسیایی 2002 بوسان هم به شکل دیگری تکرار شد. فوتبال ایران  با تیم زیر 23 سال و حضور 3 بازیکن کمکی در بازی های آسیایی بوسان شرکت کرد و البته با اقتدار به عنوان قهرمانی دست یافت. اما تیم عمدتا زیر 21 سال ژاپن که در فینال همان مسابقات مقابل ایران با نتیجه دو بر صفر شکست خورده بود با همان ترکیب در مرحله مقدماتی المپیک آتن درخشید و با اقتدار به المپیک 2004 صعود کرد. بدین ترتیب ایران قهرمان مقتدر فوتبال در دو دوره پیاپی بازی های آسیایی 1998 و 2002 همچنان رویای حضور در المپیک را در ذهن داشت؛رویایی که در آن ایام محقق نشد.


امروز بی شک  دست آورد اصلی حضور تیم زیر 21 سال ایران در جاکارتا، شکل گیری تجربه ای متفاوت و ارزنده برای نسلی است که می توانند امیدهای تاریخ ساز فوتبال ایران در مسیر صعود به معتبرترین رویداد ورزشی جهان باشند.


دروازه های توکیو نزدیک تر از هر زمان دیگری به نظر می رسند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۹۲۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد

در یکی از محلات تهران مسابقات پیشکسوتان فوتبال زیر نظر شهرداری آن منطقه برگزار می‌شود. اما با توجه به عدم نظارت هیات فوتبال تهران در این مسابقات خبری از حضور آمبولانس نیست و این درحالی است که باید هیات فوتبال استان تهران به این مسابقات هم نظارت کند.

در یکی از مسابقه‌های فوتبال بین دو تیم پیشکسوتان استقلال و تهرانجوان پس از پایان نیمه اول و بین دو نیمه، محمد اشرفی بازیکن حدودا 64 ساله تیم تهرانجوان دچار حمله و ایست قلبی شد. پس از این اتفاق ناگوار به علت عدم حضور به موقع آمبولانس در محل مسابقه یک پزشکیار برای رسیدگی به وضعیت این بازیکن بالای سر او رفت اما متاسفانه تا هنگام رسیدن آمبولانس و رساندنش به بیمارستان، متاسفانه به دلیل وخامت حال بازیکن 60 ساله تیم تهرانجوان وی در آمبولانس از دنیا رفت.

نکته قابل تامل در این اتفاق ناگوار که منجر به مرگ یکی از بازیکنان و ورزشکاران پیشکسوت شد می‌تواند عدم وجود آمبولانس با دستگاه شوک در محل انجام مسابقات با پزشکان و دستیاران متخصص باشد. رسانه‌ها بارها در این باره بارها به مسئولان برگزاری مسابقات هشدار داده‌اند که خروجی رعایت نکردن برخی تمهیدات برگزاری مسابقه می‌تواند اتفاقات تلخی را به همراه داشته باشد. این درحالی است که مسئول کمیته پزشکی هیات فوتبال استان تهران، به عنوان پزشک تیم ملی فوتسال ایران در رقابتهای قهرمانی آسیا حضور دارد. سال گذشته هم در یکی از رقابتهای رده پایه استان هم به دلیل همین ماجرا جان خود را از دست داد.

اما سوال این است که چرا داور بازی، بدون حضور آمبولانس و دستگاه شوک بازی را شروع کرده است؟ آیا پیشکسوتان پیش از شروع مسابقات معاینه و آزمایش قلبی می‌دهند؟ با توجه به سن و سال بالای بازیکنان این تیم‌‌ها، حضور آمبولانس و تیم پزشکی در این مسابقات ضرورت بیشتری دارد.

با توجه به اینکه برخی از تیم‌های مطرح و پیشکسوتان فوتبال ایران در این مسابقات حاضر می‌شوند چرا هیات فوتبال تهران نظارتی در برگزاری این مسابقات ندارد؟ چرا قوانینی از سوی فدراسیون فوتبال و هیات فوتبال تهران برای برگزاری چنین مسابقاتی وضع نمی‌شود تا در کنار جریان این مسابقات شاهد این اتفاقات تلخ نباشیم؟ قطعا اگر این موارد رعایت می‌شد چه بسا که الان یک انسان زنده بود. امیدواریم مسئولان مربوطه برای تخلفات صورت گرفته دلایل قانع کننده‌ای برای افکار عمومی داشته باشند.

 

منبع:فوتبالی

دیگر خبرها

  • حکم سنگین علیه دروازه‌بان استقلال چگونه صادر شد؟
  • جدال محمدرضا گرایی و سعید اسماعیلی؛ قهرمان المپیک به پاریس می‌رود یا پدیده فرنگی؟
  • فصل طلایی: داوید رایا آرسنال را نجات می‌دهد
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • دانشگر پا به توپ شد/ رقابت نیازمند و میرزازاد برای دروازه
  • واکنش غیرمنتظره حسن یزدانی به حذف تیلور | اعتبار کشتی در المپیک کم شد
  • اهداف پروازی جهانی قطر؛ نماینده المپیکی ایران به مرحله پایانی تراپ نرسید
  • مدام به کسب سهمیه المپیک فکر می کنم/ تجربه ندارم اما ناامید نیستم
  • رقابت نیازمند و میرزازاد برای جدال برابر پرسپولیس