Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ رئیس اتاق مشترک ایران و عمان در نشست فعالان بخش خصوصی با مسئولان صندوق ضمانت صادرات با اشاره به اهمیت تجارت با عمان گفت: با برگزاری جلسات متعدد با بخش‌های مختلف، به دنبال فراهم آوردن شرایط مناسب تجارت آسان با عمان هستیم و معتقدیم صندوق توسعه ملی، صندوق ضمانت صادرات و بانک های عامل با حمایت‌های مالی و ارائه ضمانت‌نامه‌ها وبیمه‌نامه‌ها به عنوان سه ضلع مثلث تسهیل توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری، نقش ویژه‌ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
محسن ضرابی گفت: در شرایط کنونی که ارتباطات بانکی کشور با محدودیت مواجه است، پس از امضای تفاهمنامه بین صندوق ضمانت صادرات ایران و عمان، شرایط بهره مندی فعالان اقتصادی از خدمات این صندوق در بحث ضمانت نامه و ارائه بیمه نامه ها فراهم شده و در صورت قطع روابط بانکی، این صندوق ها می توانند در این دو حوزه به فعالان اقتصادی خدمات ارائه کنند
 
رئیس اتاق مشترک ایران و عمان گفت: عمان با کشور های مختلف دنیا ارتباطات سیاسی و تجاری خوبی دارد و تفاهمنامه های مهمی با آن‌ها امضا کرده است.
 
ضرابی گفت: حمایت بیمه‌ای از صادرات مجدد کالاهای ایرانی در خاک عمان، اعتبارسنجی طرف خارجی، ارائه ضمانت جهت دریافت اعتبار خریدار و حمایت از پروژه های صادراتی برای سرمایه گذاران عمانی در ایران را، از جمله توافقات با صندوق ضمانت صادرات است. در حوزه گردشگری هم چگونگی برخورداری از خدمات این صندوق در حال رایزنی است.
 
محسن ضرابی ضمن تقدیر از همراهی مسئولان صندوق توسعه ملی و صندوق ضمانت صادرات گفت: در صورت اجرایی شدن این توافقات، بدون شک در آینده نزدیک شاهد افزایش حجم مبادلات تجاری و سرمایه‌گذاری دو کشور خواهیم بود.
 
خدمات صندوق ضمانت صادرات
 
عضو هیئت مدیره صندوق ضمانت صادرات با اشاره به شرایط جدید پیش روی کشور گفت: در حال حاضر برخی بازارها از جمله عمان که ارتباط نزدیکتری با ما دارند از اهمیت بالاتری برخوردارند چرا که بعضی کشورهای حوزه خلیج فارس اگر چه زیر ساخت‌های بهتری دارند اما قابل اعتماد نیستند.
 
شهرآیینی ضمن تقدیر از اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان برای به نتیجه رسیدن تفاهمنامه صندوق‌های ضمانت صادرات دو طرف گفت: صادرکنندگان در ارتباط با این صندوق، هم از تسهیلات بالایی برخوردار می شوند و هم متحمل هزینه کمتری هستند ضمن اینکه بانک‌های عامل هم در صورت ارائه ضمانت‌نامه‌های این صندوق راحت‌تر تسهیلات خود را پرداخت می کنند.
 
شهرآیینی گفت: در ۱۰ سال گذشته حدود ۱۵ میلیارد دلار پوشش‌های ارائه شده این صندوق در قالب ضمانت نامه و بیمه نامه اعتبار صادراتی بوده است و سال گذشته نیز حجم پوشش های جدید صندوق به ۱.۹ میلیارد دلار رسید.

عضو هیئت مدیره صندوق ضمانت صادرات همچنین با اشاره به سیاست جدید هیئت وزیران گفت: به صندوق اجازه داده شده برای افزایش حجم سرمایه‌گذاری در کشور به سرمایه گذاران خارجی پروژه‌های صادرات محور داخلی نیز خدمات ارایه شود که خدمات ضمانت نامه ای و بیمه ای متناسب با طرح های توجیهی هر پروژه ارائه خواهد شد.

شهرآیینی یکی از خدمات بزرگ این صندوق به صادرکنندگان را اعتبار سنجی خریداران دانست و گفت این صندوق به اطلاعات ۴۰۰ میلیون شرکت در جهان دسترسی دارد که صادر کنندگان می توانند از این صندوق فارغ از بحث بیمه و ضمانت، به عنوان بازوی مدیریت ریسک بهره مند شوند.
 
وی افزود بر اساس مصوبه هئیت وزیران، صندوق مجاز است نسبت به پوشش ریسک نوسانات ارزی اقدام کند و صادرکنندگان می توانند از این خدمات بهره مند شوند.
 
در ادامه این جلسه فعالان اقتصادی حوزه عمان به طرح سوالات خود و نحوه برخورداری از ضمانت نامه و بیمه نامه های صندوق ضمانت صادرات پرداختند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صندوق ضمانت صادرات ایران روابط تجاری ایران عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۹۵۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علی‌آبادی با حضور در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ و دیدار با صالح الخلیفی معاون وزیر تجارت و صنایع قطر اظهار کرد: دولت سیزدهم به ایجاد رابطه عمیق تجاری و اقتصادی با قطر اهتمام ویژه‌ای دارد. امیدواریم که بتوان با همکاری‌های مشترک زندگی صلح‌آمیزی در کنار یکدیگر رقم بزنیم.

وزیر صمت افزود: انتظار داریم این دیدارها در نهایت گامی به جلو باشد و عدد تجارت در سال جاری ۲ برابر افزایش پیدا کند؛ زیرا ایران و قطر هیچ محدودیتی برای تجارت ندارند. همچنین به نظر می‌رسد ایران و قطر بتوانند در کشورهای آفریقایی، عراق و افغانستان سرمایه‌گذاری‌های مشترکی انجام بدهند.

وی حضور قطری‌ها در ایران اکسپو ۲۰۲۴ را فرصتی برای آشنایی بیشتر از توانمندی‌های صادراتی ایران دانست و گفت: خدمات فنی و مهندسی در ایران پیشرفت‌های چشمگیری کرده و می‌توانیم در زمینه تعمیر توربین‌ها و انواع ماشین‌آلات پیچیده (تولید هر کشور) به قطر کمک و پشتیبانی ارائه بدهیم.

علی‌آبادی با بیان اینکه قطر در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در زمینه حمل و نقل فرودگاهی و ناوگان هوایی انجام داده است، گفت: تمایل داریم که با قطر در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و.... همکاری‌های مشترکی داشته باشیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد داد که امکان مسافرت مسافران ایرانی از قطر به سراسر دنیا فراهم شود و ادامه داد: زمینه‌های فراوانی برای کار ایران و قطر وجود دارد؛ به نظر می‌رسد ایران و قطر بتوانند سرمایه‌گذاری‌های مشترکی در آفریقا، عراق و افغانستان داشته باشند.

وی به طرف قطری پیشنهاد داد که از نزدیک از کارخانه‌های صنعتی، گازی و پتروشیمی ایران دیدن کنند.

تمایل قطر برای استفاده از فناوری ایرانی

در ادامه این دیدار صالح الخلیفی معاون وزیر تجارت و صنایع قطر، گفت: ما در این سفر قصد داریم که از فنّاوری ایران در زمینه خودروسازی و صنایع غذایی دیدن کنیم. تاجران همراه ما به اصفهان خواهند رفت و با همتایان خود در اتاق بازرگانی مشترک ایران و قطر گفت‌وگو و تبادل نظر خواهند کرد.

وی با اشاره به نمایشگاه مشترک قطر و ایران، گفت: بندهای ذکر شده در کمیته ایران و قطر بررسی خواهد شد. ما در نهایت چشم‌انداز تجارت با ایران را از طریق سفیر خود در ایران اعلام خواهیم کرد.

کد خبر 6093255 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود