Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سرمایه‎گذاری و کسب‎وکار شرکت ملی نفت ایران گفت: شرکت ملی نفت چین (سی.ان.پی.سی) با سهم 80.1 درصدی در فاز 11 پارس جنوبی جایگزین توتال فرانسه شد و به کار ادامه می دهد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، دوازدهم تیرماه پارسال نخستین قرارداد جدید نفتی در پساتحریم بین شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیوم بین المللی به رهبری شرکت نفتی توتال فرانسه برای توسعه فاز 11 پارس جنوبی امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این قرارداد، یک کنسرسیوم بین المللی به رهبری توتال فرانسه ایجاد شده بود که شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین (سی.ان.پی.سی) و پتروپارس ایران اعضای دیگر آن را تشکیل می دادند.
سهم توتال به عنوان رهبر این کنسرسیوم در این قرارداد 50.1 درصد بود. شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران نیز به ترتیب 30 و 19.9 درصد سهم داشتند.
بر اساس قرارداد در صورت کنار رفتن توتال، شرکت ملی نفت چین سهم این شرکت فرانسوی را در اختیار گرفته و به عنوان رهبر کنسرسیوم، فعالیت می کرد.
در همین پیوند، مدیر سرمایه‎گذاری و کسب‎وکار شرکت ملی نفت ایران امروز (شنبه) درباره تکلیف فاز 11 پارس جنوبی اعلام کرد: مناقصات فاز 11 پارس جنوبی برگزار شده و کار در آن با سرعت بیشتری در حال پیگیری است.
به نوشته تارنمای وزارت نفت، محمد مصطفوی درباره امضای قراردادهای جدید برای توسعه میادین نفتی گفت: فکر می‎کنم امضای قرارداد توسعه میدان آزادگان و الحاقیه فاز دوم میدان یادآوران قطعی باشد.
مصطفوی بیان داشت: اگر بخواهیم واقع‎بینانه نگاه کنیم سی.ان.پی.سی شرکت خوبی است، در فهرست پنج شرکت بزرگ نفتی جهان قرار دارد و به شدت در حال رشد و رقابت با شرکت‎های مطرح نفتی دنیاست. 
به گفته وی، چین بزرگ ترین بازار مصرف انرژی دنیاست و نه فقط در شرایط تحریم، بلکه در هر شرایطی باید با چینی‎ها کار کرد.

همکاری با شرکت‎های بزرگ چینی جنبه راهبردی دارد
مدیر سرمایه‎گذاری و کسب‎وکار شرکت ملی نفت ایران اضافه کرد: چین به عنوان بزرگ ترین بازار انرژی دنیا که سریع‎ترین رشد را تجربه می‎کند، می‎تواند شریک راهبردی هر کشور عرضه‎کننده انرژی از جمله ایران محسوب شود.
وی تاکید کرد همکاری با شرکت‎های بزرگ چینی جنبه راهبردی برای شرکت ملی نفت ایران دارد.
مصطفوی ادامه داد: پیش از موضع‎گیری رییس‎جمهوری آمریکا (برای خروج از توافق هسته ای برجام) اوضاع پیچیده‎تر بود؛ چون طرف‎های خارجی تکلیف خود را نمی‎دانستند؛ اکنون تکلیف روشن شده است و با اطمینان می‎گویم روزهای پرکاری پیش رو داریم.
وی از ادامه فرایندها در سه قرارداد نفتی که پارسال امضا شد خبر داد و اضافه کرد: توسعه میدان‎های بزرگ مانند آزادگان با شتاب پیگیری و قرارداد توسعه آن امسال امضا می‎شود.
«قرار است الحاقیه یادآوران نیز بزودی امضا و فرایند توسعه این میدان در فاز دوم آغاز ‎شود. 
مصطفوی یادآوری کرد: با وجود همه سختی‎ها، برخلاف خواست آمریکا امسال حجم فعالیت‎های صنعت نفت در بخش بالادست افزایش می‎یابد و می‎توانیم شاهد رونقی معقول و نه رویایی در نفت باشیم.
تاکنون سه قرارداد جدید نفتی شامل توسعه فاز 11 پارس جنوبی (توتال، سی.ان.پی.سی چین و پتروپارس)، توسعه میدان‌های مشترک نفتی آبان و پایدار غرب (زاروبژنفت روسیه) و توسعه یکپارچه میدان های سپهر و جفیر (گسترش انرژی پاسارگاد ایران) امضا شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شرکت ملی نفت فرانسه پارس جنوبی چین ایران پتروپارس جهان رشد رقابت انرژی صنعت نفت پارس جنوبی پتروپارس توتال فرانسه شرکت ملی نفت چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۹۶۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر شرکت ملی پخش فرورده‌های نفتی منطقه سبزوار در جلسه بررسی مسائل و مشکلات سوخت بخش‌های کشاورزی صنعت و معدن شهرستان بردسکن گفت: بیشترین قاچاق سوخت در بخش کشاورزی صورت می‌گیرد که باید متولیان امر تدابیر لازم اتخاذ کنند و تمامی ادوات کشاورزی را به دستگاه جی پی اس مجهز کنند.

حمید مظفری‌نژاد با اشاره  به ظرفیت و پتانسیل‌های شهرستان بردسکن در بخش معدن، کشاورزی و صنعت افزود: بر اساس نیاز سوخت را به شهرستان بردسکن اختصاص خواهیم داد و نخواهیم گذاشت رونق تولید و رشد اقتصادی در منطقه متوقف شود.

وی از فرماندار بردسکن خواستار اختصاص هزار متر مربع زمین برای احداث ساختمان اداری ناحیه نفتی بردسکن شد و قول داد در صورت تامین زمین مورد نیاز و سند آن به نام شرکت پخش و فرآورده‌های نفتی ثبت شود این طرح را تا پایان امسال تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار خواهیم داد.

علی دهقان‌زاده فرماندار بردسکن هم این نشست با اشاره به فعالیت بیش از ۳۰ واحد معدنی و وجود راه‌های مواصلاتی و بخش کشاورزی این شهرستان گفت: بردسکن دومین شهر معدنی استان خراسان رضوی و پایتخت تولید مس در شرق کشور است و نباید شرکت پخش و فرآورده‌های نفتی در تامین سوخت مورد نیاز شهرستان سخت‌گیری کند.

 

دیگر خبرها

  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد
  • گرانترین خودروی برقی آفرود چینی در راه است
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی