Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-16@22:05:02 GMT

شرکت چینی با 80درصد سهم جایگزین توتال شد

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۹۸۶۲۵

ساعت 24- مدیر سرمایه‎گذاری و کسب‎وکار شرکت ملی نفت ایران گفت: شرکت ملی نفت چین (سی.ان.پی.سی) با سهم 80.1 درصدی در فاز 11 پارس جنوبی جایگزین توتال فرانسه شد و به کار ادامه می دهد.

دوازدهم تیرماه پارسال نخستین قرارداد جدید نفتی در پساتحریم بین شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیوم بین المللی به رهبری شرکت نفتی توتال فرانسه برای توسعه فاز 11 پارس جنوبی امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این قرارداد، یک کنسرسیوم بین المللی به رهبری توتال فرانسه ایجاد شده بود که شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین (سی.ان.پی.سی) و پتروپارس ایران اعضای دیگر آن را تشکیل می دادند. سهم توتال به عنوان رهبر این کنسرسیوم در این قرارداد 50.1 درصد بود. شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران نیز به ترتیب 30 و 19.9 درصد سهم داشتند. بر اساس قرارداد در صورت کنار رفتن توتال، شرکت ملی نفت چین سهم این شرکت فرانسوی را در اختیار گرفته و به عنوان رهبر کنسرسیوم، فعالیت می کرد. در همین پیوند، مدیر سرمایه‎گذاری و کسب‎وکار شرکت ملی نفت ایران امروز (شنبه) درباره تکلیف فاز 11 پارس جنوبی اعلام کرد: مناقصات فاز 11 پارس جنوبی برگزار شده و کار در آن با سرعت بیشتری در حال پیگیری است. به نوشته تارنمای وزارت نفت، محمد مصطفوی درباره امضای قراردادهای جدید برای توسعه میادین نفتی گفت: فکر می‎کنم امضای قرارداد توسعه میدان آزادگان و الحاقیه فاز دوم میدان یادآوران قطعی باشد. مصطفوی بیان داشت: اگر بخواهیم واقع‎بینانه نگاه کنیم سی.ان.پی.سی شرکت خوبی است، در فهرست پنج شرکت بزرگ نفتی جهان قرار دارد و به شدت در حال رشد و رقابت با شرکت‎های مطرح نفتی دنیاست. به گفته وی، چین بزرگ ترین بازار مصرف انرژی دنیاست و نه فقط در شرایط تحریم، بلکه در هر شرایطی باید با چینی‎ها کار کرد. همکاری با شرکت‎های بزرگ چینی جنبه راهبردی دارد مدیر سرمایه‎گذاری و کسب‎وکار شرکت ملی نفت ایران اضافه کرد: چین به عنوان بزرگ ترین بازار انرژی دنیا که سریع‎ترین رشد را تجربه می‎کند، می‎تواند شریک راهبردی هر کشور عرضه‎کننده انرژی از جمله ایران محسوب شود. وی تاکید کرد همکاری با شرکت‎های بزرگ چینی جنبه راهبردی برای شرکت ملی نفت ایران دارد. مصطفوی ادامه داد: پیش از موضع‎گیری رییس‎جمهوری آمریکا (برای خروج از توافق هسته ای برجام) اوضاع پیچیده‎تر بود؛ چون طرف‎های خارجی تکلیف خود را نمی‎دانستند؛ اکنون تکلیف روشن شده است و با اطمینان می‎گویم روزهای پرکاری پیش رو داریم. وی از ادامه فرایندها در سه قرارداد نفتی که پارسال امضا شد خبر داد و اضافه کرد: توسعه میدان‎های بزرگ مانند آزادگان با شتاب پیگیری و قرارداد توسعه آن امسال امضا می‎شود. «قرار است الحاقیه یادآوران نیز بزودی امضا و فرایند توسعه این میدان در فاز دوم آغاز ‎شود. مصطفوی یادآوری کرد: با وجود همه سختی‎ها، برخلاف خواست آمریکا امسال حجم فعالیت‎های صنعت نفت در بخش بالادست افزایش می‎یابد و می‎توانیم شاهد رونقی معقول و نه رویایی در نفت باشیم. تاکنون سه قرارداد جدید نفتی شامل توسعه فاز 11 پارس جنوبی (توتال، سی.ان.پی.سی چین و پتروپارس)، توسعه میدان‌های مشترک نفتی آبان و پایدار غرب (زاروبژنفت روسیه) و توسعه یکپارچه میدان های سپهر و جفیر (گسترش انرژی پاسارگاد ایران) امضا شده است. ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: توتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۹۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکسی‌های فرسوده تهران با تاکسی‌های برقی کرمان موتور جایگزین می‌شوند

صبح روز یکشنبه مورخ ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۳، شرکت کرمان موتور با امضای موافقت نامه ای با سازمان تاکسیرانی شهر تهران با حضور شادی مالکی سرپرست این سازمان و سامان فیروزی مدیرعامل شرکت کرمان موتور ، متعهد به اختصاص هزار دستگاه تاکسی برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی در کلان شهر تهران شد.

بر اساس این موافقت نامه، تاکسی های برقی جایگزین تاکسی های فرسوده پایتخت خواهند شد. بر همین اساس فراخوانی صادر خواهد شد و تاکسیرانان عزیز مشمول این طرح، ضمن دریافت تسهیلاتی قابل توجه از سوی دولت و شرکت کرمان موتور، با مراجعه به شرکت کرمان موتور می توانند در این طرح جایگزینی ثبت نام نمایند.

شرکت کرمان موتور در راستای ارائه خدمات پس از فروش به تاکسی های برقی تهران، در گام اول یک مرکز تخصصی ویژه برای این خودرو های برقی اختصاص داده و تجهیز نموده است. همچنین در راستای آسودگی خاطر بیشتر رانندگان، باتری های این خودروها مشمول گارانتی ۲۰۰ هزار کیلومتر یا ۵ ساله نیز می شوند. بنابراین نگرانی بابت خدمات پس از فروش‌ وجود نخواهد داشت.

در ادامه سامان فیروزی، مدیرعامل شرکت کرمان موتور بیان کرد : با توجه به ضرورتی که حرکت به سمت برقی سازی ناوگان عمومی و خودروهای شخصی در کشور حس می شود، اولین شرکتی که خودروهای برقی را در تیراژ انبوه وارد کشور کرد، کرمان موتور بود. خودرویی که تاییدیه های لازم را از مراجع مربوطه اخذ کرده و مجوز پلاک ملی آن صادر شده است و در حال طی مراحل اخذ پلاک تاکسی می باشد و از سه ماه آینده تولید انبوه آن در کارخانه شرکت کرمان موتور آغاز می شود.

 

دیگر خبرها

  • آغاز سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در میدان‌های نفت و گاز
  • بلعیدن جهان به سبک چینی
  • آغاز سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در میادین نفت و گاز با سهم ۴۵درصدی در توسعه یک میدان
  • اولین سرمایه‌گذاری مستقیم صندوق توسعه ملی در صنعت نفت
  • چرا صنعت نفت برای سرمایه گذاری خارجی با وجود تحریم ها جذاب بود؟
  • وضع تحریم جدید نفتی علیه ایران توسط کنگره امریکا؟
  • وارادات واگن‌های چینی مترو به کجا رسید؟ | پشت پرده معطل ماندن این قرارداد مهم شهرداری مشخص شد
  • تاکسی‌های فرسوده تهران با تاکسی‌های برقی کرمان موتور جایگزین می‌شوند
  • ماجرای سنگ اندازی برای واردات واگن های متروی تهران چیست؟​
  • ماجرای سنگ‌اندازی برای واردات واگن‌های متروی تهران چیست؟