Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@01:45:24 GMT

عاملان آتش سوزي شهرستان چگني دسگير شدند

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۹۸۶۶۹

عاملان آتش سوزي شهرستان چگني دسگير شدند

خبرگزاري آريا - خرم آباد - ايرنا - مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان لرستان گفت: افرادي که موجب آتش سوزي در جنگل هاي شهرستان چگني شده بودند دستگير شدند.

به گزارش ايرنا شيرزادنجفي عصر امروز در جمع خبرنگاران ضمن اعلام اين خبر افزود: روز پنجشنبه 18 مردادماه يک فقره آتش سوزي در کوه زنگور شهرستان چگني گزارش شد ، که با حضور و هوشياري به موقع ديده بانان عوامل حريق شناسايي شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار کرد: با دستور دادستان و همکاري نيروي انتظامي شهرستان چگني عوامل آتش سوزي دستگير و هم اکنون در بازداشت به سر مي برند.
مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري به علت بروز اين آتش سوزي پرداخت و گفت: انجام عمليات جوشکاري بر روي دکل هاي فشار قوي برق ، بي مبالاتي پيمانکار مربوط به مرمت دکل ها ، عدم رعايت موارد ايمني بر اثر جرقه جوشکاري و وزش باد موجب حريق شد.
نجفي تصريح کرد: قسمتي از مراتع و جنگل هاي شهرستان چگني بر اثر اين آتش سوزي طعمه حريق گرديد که با تلاش و حضور به موقع پرسنل منابع طبيعي ، يگان حفاظت ، ديده بانان ، نيروهاي مردمي و بسيج آتش سوزي کاملا مهار شد .
وي در ادامه بيان کرد : توپوگرافي خاص منطقه و شيب تند بالاي اراضي موجب گرديد ، تا در قسمتي از منطقه اطفاء شده ، حريق دوباره رخ دهد که بارديگر با حضور به موقع پرسنل منابع طبيعي ، يگان حفاظت ، نيروهاي مردمي و همکاري خوب فرمانداري شهرستان چگني آتش سوزي کاملا مهار شد.
نجفي افزود: باتوجه به وضعيت منطقه، نياز است نيروها پس از اطفاء حريق، 48ساعت درمنطقه مستقر باشند که درحال حاضر نيروهاي منابع طبيعي و ديده بانان درمنطقه حضور دارند و بر حريق کاملا مهارشده نظارت دارند.
مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري استان از مردم خواست با توجه به پوشش انبوه علف هاي خشک،با رعايت نکات ايمني از برافروختن هرگونه آتش درجنگل ها و مراتع خودداري کنند .
نجفي در پايان باقدرداني ازمردم که هميشه ودرهمه حال درکنار پرسنل منابع طبيعي حضوردارند افزود: از هم استاني ها عزيز،تقاضا دارم درصورت مشاهده هرگونه حريق سريعا با تلفن1504 تماس حاصل نمايند.
7264/6060
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۹۸۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح دوشنبه در اولین جلسه شورای اداری این اداره کل در سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: با توجه به اهمیت مشارکت مردم در حفظ و احیای منابع طبیعی، در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به سال جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده، برنامه‌های ویژه‌ای برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ما معتقدیم با مشارکت فعال مردم، می‌توانیم گام‌های موثرتری در جهت توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی برداریم افزود: منابع طبیعی متعلق به مردم است و در همه فعالیت‌های حوزه منابع طبیعی مردم همراه و همگام هستند.

وی مشارکت در فعالیت‌های آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، توسعه گیاهان دارویی و همچنین اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال گذشته را برخی از اقدامات انجام شده در راستای مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در جنوب کرمان عنوان کرد.

رحیمی نیا، افزود: در راستای تحقق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال جاری در هر شهرستان یک نهالستان راه اندازی و تولید نهال بر اساس نیاز همان شهرستان صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه آبخیزداری و آبخوان داری ۲۰۵ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام نیاز است، خواستار رایزنی رؤسای ادارات با فرمانداران جهت تأمین اعتبار در این خصوص شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، بر برگزاری دوره‌های آموزشی در مناطق بحرانی برای مردم و جوامع محلی در زمینه‌های مختلف منابع طبیعی، از جمله آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و اطفا حریق تاکید و با اشاره به اینکه مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری فواید و اثرات مثبت متعددی دارد خاطرنشان کرد: طرح‌های آبخیزداری بر اساس طرح جامع مدیریت حوضه آبخیز اجرایی و بایستی اولویت با مناطق محروم و روستایی و با مشارکت مردم صورت پذیرد.

اجرای پروژه‌های بیولوژیک در پایین دست پروژه‌های پخش سیلاب، مدیریت چرای غیرمجاز و بی رویه دام، نظارت بر برداشت اصولی از مراتع، نظارت و صدور مجوزات حمل چوب به صورت روزانه، نظارت دقیق بر اجرای طرح‌های مرتعداری، صداقت در کار، تکریم و تسریع در کار ارباب رجوع و صرفه جویی در هزینه‌ها از دیگر موارد مطرح شده و مورد تاکید مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در این جلسه بود.

گفتنی است در پایان این جلسه حکم ابلاغ حسین مشایخی با حفظ سمت به عنوان دستیار مردمی سازی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان به وی اهدا شد.

کد خبر 6092125

دیگر خبرها

  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • آتش‌سوزی یک باب مغازه در تالش
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها