Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > هنر - همشهری آنلاین:
خراسان | روزهای تعطیل تابستان جان می‌دهد برای این‌که تفریح کنیم، سرگرم باشیم و کارهایی را که دوست داریم، انجام بدهیم. مجله زندگینامه هنرمندان نقاش

هرکسی هم از کاری لذت می‌برد. یک نفر ممکن است با کتاب خواندن سرگرم شود و یک نفر از ورزش کردن یا نقاشی کشیدن لذت ببرد اما بعضی از آدم‌ها خیلی زرنگ‌اند! چون مثل دوستان این هفته ما کارهایی می‌کنند تا علاوه بر سرگرمی، افتخار هم کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«هلیا شکرخواه» و «سارا صدوقی» دو نوجوان نقاشی هستند که در مسابقات مختلفی مقام آوردند. مثلا هلیا دوسال پیش درمسابقات دوسالانه نقاشی کانون پرورش فکری به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شده و در مسابقات بین‌المللی نقاشی تهران مقام آورده است. سارا هم مثل هلیا برگزیده مسابقات دو سالانه کانون شده و پارسال به عنوان نفر برتر مسابقات بین‌المللی نقاشی کشور ازبکستان انتخاب شده است. امروز به سراغ دوستان نقاش‌مان رفتیم و با آن‌ها گپ زدیم.

با نقاشی حرف می‌زنیم!

همین اول صحبتم از بچه‌ها می‌پرسم نقاشی کشیدن و شرکت در مسابقات نقاشی چه فایده‌ای دارد؟ هلیا می‌گوید: «به نظر من آدم‌ها با نقاشی کشیدن احساسات‌شان را راحت‌تر بیان می‌کنند. همیشه حرف‌هایی وجود دارد که آدم‌ها نمی‌توانند به راحتی درباره آن صحبت کنند. در صورتی که با نقاشی کشیدن می‌توانند به راحتی حرف‌شان را بگویند و پیام‌شان را منتقل کنند.» سارا ادامه می‌دهد: «یک نقاش فقط دنبال دیده شدن است. کسی که نقاشی می‌کشد هیچ وقت به خاطر جایزه در مسابقات شرکت نمی‌کند چون جایزه آن‌چنان بزرگی نمی‌گیرد. مثلا من وقتی در مسابقات بین‌المللی برنده شدم، جز یک لوح تقدیر و مدال چیز دیگری دریافت نکردم اما خوشحال شدم! چون می‌دانستم نقاشی‌ام دیده شده است!»دوست داشتن با رسم شکل!
می‌خواهم بدانم اگر قرار باشد با نقاشی کردن برای آدم‌ها پیامی بفرستند، چه چیزی می‌کشند؟ سارا می‌گوید: «به این‌که چه چیزی باید بکشم فکر نکردم اما مطمئنم چیزی می‌کشم که عشق انسان‌ها به همدیگر را نشان دهد. عشقی که به رنگ پوست و نژاد آدم‌ها کاری نداشته باشد و فقط عشق آن‌ها به یکدیگر را نشان دهد.» هلیا هم می‌گوید: «من دوست دارم درباره اتحاد آدم‌ها نقاشی بکشم. اتحادی که در واژه دوست داشتن تعریف می‌شود. به این‌که چطور باید این اتحاد را نشان دهم، فکر نکردم اما من اتحاد را شبیه کعبه می‌بینم. اگر دقت کنید کعبه در میان مسلمانان به عنوان یک محور عمل می‌کند و همه چیز دور آن می‌چرخد. من فکر می‌کنم اتحاد این شکلی است. چون همه کنار هم هستند و اصلا به این‌که از کجا آمدند، کاری ندارند.»

نوجوانی‌ات را رنگ بزن!

از بچه‌ها می‌پرسم اگر قرار باشد زندگی‌تان را نقاشی کنید چه می‌کشید؟ سارا کمی فکر می‌کند و می‌گوید: « من ترجیح می‌دهم زندگی‌ام را رنگارنگ بکشم. برای همین رنگ‌ها را روی صفحه می‌پاشم. به نظر من آدم‌ها روحیات مختلفی دارند و به چیزهای متفاوتی علاقه مندهستند . معتقدم همین تفاوت‌ها باعث شده که زندگی‌مان زیبا شود. چون سلیقه‌های متنوع، باعث می‌شود زیبایی‌ها به وجود بیایند. من هر سلیقه را یک رنگ می‌بینم و دوست دارم زندگی‌ام را رنگارنگ بکشم.» هلیا هم می‌گوید: «من زندگی‌ام را به رنگ سفید می‌کشم. چون رنگ سفید است که آدم‌ها را آرام می‌کند و مطمئنم که آدم‌ها در تمام زندگی‌شان، دنبال آرامش می‌گردند.»

زندگی هنرمندانه یک نوجوان

سارا در مدرسه تیزهوشان درس می‌خواند و هلیا در نمونه دولتی. یعنی هردو دوست نوجوان این هفته ما به جز کار هنری که یاد دارند، از آن بچه‌های درس خوان هستند! هلیا درباره تاثیر هنر بر زندگی یک هنرمند می‌گوید: «هنر به نوعی غذای روح است. من فکر می‌کنم لازم است هرکسی بسته به علاقه‌اش یک کار هنری انجام دهد تا به آرامش برسد. هنر، یک کار زمان‌بر است. آدم‌ها برای این‌که نتیجه کارشان را ببینند باید صبر داشته باشند. پس هنر آدم را صبورمی کند.» سارا هم ادامه می‌دهد: «خیلی از بچه‌ها فکر می‌کنند آدم‌هایی که بیشتر درس می‌خوانند با هنر غریبه‌اند. یعنی هنر چیزی مخالف علم است اما این‌طور نیست. مثلا در مدرسه ما کلی آدم هنرمند وجود دارد که در تئاتر، خوشنویسی، نقاشی و... فعالیت دارند. اتفاقا هنر، آدم‌ها را خلاق می‌کند و این خلاقیت کمک می‌کند آدم‌ها با دقت بیشتری به مشکلات اطرافشان توجه کنند.»

*منبع: آخرین خبر

در همین زمینه: شایعه کشف ۱۰ اثر از پیکاسو | توضیحات موزه هنرهای معاصر از فلج شدن در سقوط ترن هوایی تا برپایی گالری نقاشی هاوار در خانه‌ هنرمندان بهارشیراز در لاله نقاشی‌های اعتراضی به خیابان‌های پاریس رسید مرور ۶۰ سال فعالیت محمد ناصری‌پور در یک نمایشگاه توافق فرانسه و سوئیس بر سر نقاشی مسروقه نازی‌ها

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۹۹۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر جدیدی در نقش منصور بهرامی ایفای نقش می‌کند

به گزارش صدای ایران از ایسنا، کمپانی فرانس تی‌وی حق پخش جهانی فیلم بیوگرافی «منصور» به کارگردانی «رومالد بولانژه» را در اختیار گرفته که روایتی از زندگی منصور بهرامی تنیسور مشهور از ایرانی و مهاجرت او به فرانسه، دست و پنجه نرم کردن با فقر و سپس به شهرت رسیدن در فضای بین المللی است.

امیر جدیدی بازیگر ایرانی که بیشتر برای بازی در فیلم «قهرمان» برنده جایزه بزرگ کن ۲۰۲۱ به کارگردانی اصغر فرهادی در سطح بین المللی شناخته می‌شود، نقش منصور بهرامی را بازی خواهد کرد.

این فیلم محصول مشترک فرانسه و بریتانیاست و «داون مک دانیل» با همکاری «فیلیپ دی لیون» نگارش فیلمنامه این فیلم را بر عهده داشته‌اند.

منصور بهرامی تنیسور ۶۸ ساله متولد ایران، به دلیل سبک بازی سرگرم کننده و داستان زندگی خارق العاده اش، چهره‌ای محبوب در مسابقات بین المللی تنیس است.

او که در دهه ۱۹۵۰ در ایران به دنیا آمد، با استفاده از ماهیتابه به عنوان راکت شروع به یاد گرفتن تنیس کرد و از استخر به عنوان زمین بازی استفاده می‌کرد. او پس از انقلاب به فرانسه رفت و با فقر و بی‌خانمانی رو به رو شد و شبانه در خیابان‌های پاریس پرسه می‌زد و روز‌ها در رختکن استادیوم رولان گاروس می‌خوابید، اما هرگز امید خود را از دست نداد.

این فیلم نشان می‌دهد که چگونه بهرامی از طریق اراده قوی و تیز هوشی، پیچیدگی‌های زندگی را به‌عنوان یک مهاجر غیرقانونی طی می‌کند، در حالی که پیوند‌های پایداری با نماد‌های تنیس که استعداد او را می‌شناختند، ایجاد می‌کند تا رویای دوران کودکی‌اش را برای بازی در رولان گاروس محقق کند.

بهرامی همچنین به نشریه ددلاین گفت: در طول سال‌ها خیلی‌ها به من گفته‌اند که داستان من برای اکران در سینما ساخته شده است، و بسیار مفتخرم که فیلمی بلند از زندگی من ساخته می‌شود و بسیار خوشحالم که رومالد بولانژه کارگردانی فیلم را بر عهده خواهد داشت. او نه تنها یک کارگردان هیجان انگیز است، بلکه مرد دوست داشتنی است. امیر جدیدی هم یک بازیگر استثنایی است و این واقعیت که او یک تنیس باز نیمه حرفه‌ای است یکی از آن شانس‌های بزرگ است. ممنون از داون مک دانیل برای نوشتن فیلمنامه زیبایی که همه ما به آن اعتقاد داریم. اگر داستان من بتواند الهام بخش مردم باشد و با آن لبخند بزند، مرد بسیار خوشبختی خواهم بود».

رومالد بولانژه نیز منصور بهرامی را یک قهرمان واقعی توصیف کرد که مقاومت و اشتیاق او الهام بخش افراد بی‌شماری بوده است و عنوان کرد که بسیار مفتخر است که سفر خارق‌العاده او را به پرده سینما می‌آورم.

فیلم «منصور» امسال در بازار جشنواره کن به خریداران بین‌المللی معرفی می‌شود.

دیگر خبرها

  • امیر جدیدی در نقش منصور بهرامی ایفای نقش می‌کند
  • کسب دو مدال برنز توسط بوکسور‌های نوجوان قزوینی
  • گردهمایی بی‌سابقه و زندگی‌بخش در باشگاه گل‌گهر
  • گردهمایی بی‌سابقه و زندگی‌بخش در باشگاه گل‌گهر (عکس)
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • افتتاحیه مسابقات فوتسال جام یاریگران زندگی
  • کشتی‌گیر بوشهری به مدال برنز رسید