Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > ادبیات - همشهری آنلاین:
وزارت خارجه انگلیس ویزای نویسندگان خارجی اهل کشورهای آفریقایی و خاورمیانه را برای شرکت در نمایشگاه کتاب ادینبورگ صادر نکرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از گاردین، نیک بارلی مدیر نمایشگاه کتاب ادینبورگ از مقامات انگلیسی به خاطر عدم صدور ویزای نویسندگان خارجی برای ورود به این کشور به شدت انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ده‌ها نویسنده خارجی که به صورت رسمی برای شرکت در نمایشگاه کتاب ادینبورگ دعوت شده بودند، با ممانعت مقامات انگلیسی مواجه شدند. مقامات وزارت خارجه انگلیس از صدور ویزای این افراد خودداری کرده است.‌

نمایشگاه کتاب ادینبورگ قرار است به مدت یک هفته از روز شنبه در این شهر برگزار شود. به گفته بارلی نزدیک به 900 نویسنده از 55 کشور جهان برای حضور در این نمایشگاه دعوت شده‌اند. وی گفت: دولت انگلیس ویزای تعدادی از نویسندگان خارجی اهل کشورهای خاورمیانه و آفریقا را صادر نکرده است.

وزارت خارجه انگلیس گفته است مسئولان نمایشگاه ادینبورگ هیچ تضمینی برای تامین هزینه‌های اقامت این نویسندگان را به دولت ارائه نکرده است. دولت انگلیس ادعا می‌کند مسئولان نمایشگاه باید دولت را برای این هزینه‌ها قانع کنند.

نیک بارلی اعتقاد دارد دولت انگلیس نسبت به برگزاری رویدادهای فرهنگی در این کشور بی توجه است و این مسئله به طور جدی می‌تواند به ارتباط هنرمندان و نویسندگان انگلیسی با همکاران خارجی خود لطمه وارد کند. وی گفت: مقامات وزارت خارجه باید بدانند وقتی چنین تصمیمی اتخاذ می‌کنند در حقیقت به فرهنگ این کشور آسیب می‌زنند.

گفتنی است چندی پیش وزارت خارجه انگلیس از ورود چند موسیقی‌دان خارجی به انگلیس برای حضور در یک فستیوال خودداری کرده بودند. پیتر گابریل مدیر فستیوال موسیقی «ووماد» به تصمیم مقامات دولتی اعتراض کرده بود. گابریل گفته بود انگلیسی‌ها با برگزیت می‌خواهند خودشان را از دنیای بیرون جدا کنند.

نیک بارلی اقدام دولت انگلیس را شرم‌آور خطاب کرد و گفت: ظاهراً در آینده اگر نویسنده‌ای بخواهد وارد کشور انگلیس شود باید گواهی نامه مربوط به ازدواج و تست‌های پزشکی خود را تسلیم مقامات این کشور کند.

در همین زمینه: افزایش فروش کتاب‌های مربوط به استرس در آمریکا اولین مطالعه بین‌المللی در مورد اتفاقات سال ۱۹۱۷ منتشر شد حمایت از ترجمه آثار شاخص عربی در کتاب‌خانه ملی نیویورک واترستونز ۲۵۰ میلیون پوند می‌ارزد | رونق کتابفروشی‌ در بریتانیا عکاسی‌ها و ماجراجویی‌های جک لندن در فرانسه منتشر شد رهاوردهای فرانکفورت نمایش بیش از ۹۵۰ عنوان کتاب در نمایشگاه پکن پایتخت جهانی کتاب در سال ۲۰۱۹ مشخص شد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۰۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند

دولت انگلیس از روز گذشته روند بازداشت پناهندگان برای اجرای طرح ضد مهاجرتی نخست وزیر و اخراج آن‌ها به رواندا را آغاز کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، حدود یک روز قبل از انتخابات محلی، دولت بریتانیا اجرای طرح ضد مهاجرتی بحث برانگیز ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس را آغاز کرده و پناهجویانی را که قرار بود به رواندا اخراج کنند، دستگیر کرد. منتقدان از مانور تبلیغات انتخاباتی نخست وزیر انگلیس سخن گفتند.

به گفته وزارت کشور بریتانیا، اولین افرادی که برای اخراج به رواندا برنامه ریزی شده بودند، در بریتانیا دستگیر شدند. مقامات انگلیس این گام را نقطه عطف دیگری در طرح اخراج افرادی که در آینده به دنبال حمایت در انگلیس هستند به این کشور آفریقای شرقی بدون در نظر گرفتن منشاء آنها نامید.

به گفته وزارت کشور انگلیس چندین عملیات در سراسر کشور انجام شده است. عکس‌ها و فیلم‌های ضبط شده از افرادی که با دستبند برده شده و داخل وسایل نقلیه می‌شوند منتشر شده است. "جیمز کلورلی"، وزیر کشور انگلیس گفت که آنها در حال تلاش برای دستگیری کسانی هستند که حق حضور در اینجا را ندارند تا بتوانیم پروازها را انجام دهیم. این وزارتخانه افراد دستگیر شده را "مهاجران غیرقانونی" توصیف کرد.

در ابتدا مشخص نبود چند نفر دستگیر شدند. هنوز تاریخ دقیقی برای اولین پرواز اخراج به رواندا مشخص نشده است. ریشی سوناک، نخست وزیر محافظه کار انگلیس اخیراً از ده تا دوازده هفته مانده تا انجام اولین پرواز صحبت کرده است. به گفت وی پس از آن حدود 5700 پناهجو که الزامات قانونی تازه تنظیم شده برای حق اقامت را برآورده نمی کنند، با هواپیما خارج خواهند شد. در گزارشی از تایمز آمده است که مقامات از محل فعلی بیش از 3500 نفر از 5700 نفری که تحت تاثیر این تصمیم قرار گرفته‌اند اطلاعی ندارند.

منتقدان، دولت سوناک را متهم می کنند که می خواهد با توجه به انتخابات محلی انگلیس در روز پنجشنبه، سیگنالی به رای دهندگان ارسال کند. حزب حاکم محافظه‌کار در این انتخابات احتمالاً با شکست قابل توجهی روبرو خواهد شد. اپوزیسیون همچنین اولین پناهنده را که دولت انگلیس به عنوان بخشی از این تلاش از کشور بیرون رانده و به رواندا فرستاده است تلاشی در این راستا می بیند. بر اساس گزارش‌های رسانه‌ها، یک پناهجوی رد شده روز دوشنبه برای اولین بار انگلیس را به مقصد رواندا به عنوان بخشی از مدلی که به عنوان برنامه بازگشت داوطلبانه شناخته می‌شود با وعده پول ترک کرد.

علیرغم تصمیمات قانونی علیه این طرح و هشدارهای سازمان های حقوق بشری، دولت بریتانیا تصمیم گرفت در آینده افرادی را که به اصطلاح به طور نامنظم وارد این کشور شده بودند، بدون توجه به منشأ و بدون بررسی درخواست های پناهندگی، به رواندا اخراج کند. این کشور آفریقایی به طور خاص به عنوان یک کشور ثالث امن طبقه بندی شد، اگرچه استدلال های زیادی علیه آن وجود دارد.

محافظه‌کاران امیدوارند که این اخراج‌ها اثر بازدارنده‌ای بر کسانی که به دنبال حمایت هستند و می‌خواهند برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند، داشته باشد. در آینده، درخواست پناهندگی این افراد توسط دولت رواندا بررسی خواهد شد. در صورت پذیرش، پناهندگان حق اقامت در رواندا را خواهند داشت و نمی توانند به بریتانیا بازگردند.

بر اساس آمار های رسمی، بیش از 57000 نفر از ژانویه 2022 تا ژوئن 2023 با قایق های کوچک از کانال انگلیسی مانش وارد این کشور شده اند. در چهار ماهه نخست امسال بیش از 7200 نفر از این طریق وارد این کشور شدند.

این طرح البته در انگلیس و در سطح بین االملی بسیار بحث برانگیز است، اما لندن همچنان از آن منصرف نشده است: دولت محافظه کار انگلیس می خواهد تقریباً 5700 مهاجر را امسال به رواندا بفرستد. در مجموع ده ها هزار نفر از مهاجران در این کشور در سایه این طرح در معرض خطر اخراج هستند.

هفته گذشته، پس از مدت ها اختلاف، پارلمان بریتانیا طرح اخراج مهاجران به رواندا را تصویب کرد.

به گفته وزارت کشور انگلیس مهاجرانی که بین ژانویه 2022 و ژوئن سال گذشته وارد بریتانیا شده اند، باید انتظار داشته باشند که درخواست پناهندگی آنها غیرقابل قبول تلقی شود و به رواندا اخراج شود. طبق آمار رسمی، در این مدت بیش از 57 هزار نفر با قایق های کوچک از کانال مانش به بریتانیا رفتند.

بر اساس مدل جدید، اکنون درخواست های پناهندگی توسط دولت رواندا در کیگالی بررسی می شود. در صورت پذیرش، پناهندگان حق اقامت در این کشور آفریقای شرقی را خواهند داشت و نمی توانند به انگلیس بازگردند.

حزب مخالف کارگر معتقد است که این اقدامات سوناک یک کمپین روابط عمومی در طول مبارزات انتخاباتی است. ایوت کوپر، سخنگوی امور داخلی حزب کارگر در این باره گفته است : توری ها آنقدر ناامید هستند که قبل انتخابات محلی می خواهند به هر شکلی هر پروازی را به رواندا بفرستند.

تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • تلاش برای اقدام به قتل در مدرسه‌ای دیگر در انگلیس
  • خفّتی که MI۵ و MI۶ کشیدند، سیاه‌بازی‌ که گردن BBC افتاد!
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • استاد دانشگاه کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری
  • اکسپو ۲۰۲۴، «نمایش امنیت» ایران
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد