Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > حوادث - شامگاه 26 بهمن سال 92، آتش‌سوزی در ساختمان مسکونی واقع در سعادت آباد به پلیس اطلاع داده شد. بررسی‌های مقدماتی نشان داد این حریق یک ساختمان 6 طبقه مسکونی (4 طبقه بالا و دو طبقه زیرزمین) را در برگرفته و آتش از پارکینگ منفی یک و انفجار خودروی سمند یکی از ساکنان آغاز شده و 4 خودروی دیگر را نیز سوزانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه تحقیقات پلیس روشن شد پس از شنیدن صدای انفجار اولین خودرو، ساکنان مجتمع برای فرار وارد راه پله‌ها شده‌اند که یک زن و دو مرد 59، 33 و 31 ساله به‌دلیل استنشاق دود غلیظ در محل جان باختند و یکی از مجروحان نیز در بیمارستان تسلیم مرگ شده است.
کارآگاهان همچنین در بررسی‌های میدانی دریافتند داماد سابق یکی از ساکنان پیش از حادثه بارها به محل مراجعه و خانواده همسر سابقش را تهدید به آتش‌سوزی کرده است.
به این ترتیب «مجید» 42 ساله بازداشت شد. او در بازجویی گفت: آتش‌سوزی را یکی از دوستانم به نام «فریدون» انجام داد و من دخالتی در آن نداشتم. دو سال قبل بود که از همسرم جدا شدم، او بدون اطلاع من، پسر 6 ساله‌ام را با خودش به خارج از کشور برد. به همین دلیل چند بار به خانه پدرزن سابقم رفتم و خواستار بازگشت پسرم شدم اما آنها گفتند نمی‌توانند کاری برایم انجام دهند. خیلی عصبانی بودم. یک روز موضوع را با یکی از دوستانم به نام فریدون مطرح کردم. او ادعا کرد که می‌تواند مرا به فرزندم برساند و موضوع آتش زدن خودروی پدرزن سابقم را مطرح کرد. من هم موافقت کردم.
«مجید» ادامه داد: یک روز قبل از حادثه با فریدون به پمپ بنزین رفتیم و یک ظرف دولیتری بنزین گرفتیم. شب بعد فریدون با من تماس گرفت و گفت کار را تمام کردم ماشین پدر زنت را آتش زدم. من هم با او در میدان کاج قرار گذاشتم و او را سوار کردم و با هم به خانه من رفتیم. ساعتی بعد یکی دیگر از دوستانم با من تماس گرفت و گفت خانه پدرزنم آتش گرفته و 4 نفر کشته شده‌اند. فریدون وقتی این موضوع را شنید خانه‌ام را ترک کرد و دیگر از او اطلاعی ندارم. من هم بسرعت وسایل شخصی‌ام را جمع کردم تا فرار کنم اما مقابل در خانه دستگیر شدم.

با اظهارات «مجید»، همدست او شناسایی شد و در چنگ قانون افتاد.

پس از گذشت 4 سال از این واقعه هولناک، هر دو متهم پرونده صبح دیروز در شعبه دهم دادگاه کیفری تهران به ریاست قاضی قربانزاده پای میز محاکمه ایستادند.

درآغاز جلسه بازماندگان 3 تن از قربانیان تقاضای قصاص کردند و خانواده چهارمین قربانی خواستار دیه شد. سپس «مجید» در جایگاه ایستاد و در دفاع از خود با رد اعتراف‌های قبلی‌اش گفت: من شب حادثه خانه یکی از دوستانم بودم و از ماجرا خبر نداشتم. به همین دلیل هیچ یک از اتهام‌های قتل وآتش‌سوزی را قبول ندارم....
بعد از او نوبت به «فریدون» رسید. متهم با پذیرفتن اتهام آتش افروزی گفت: من آتش زدن خودروی سمند را می‌پذیرم اما اتهام قتل را قبول ندارم. روز حادثه مجید به من موادمخدر داد و گفت بروم خودروی پدرزنش را آتش بزنم. من هم فقط خودرو را سوزاندم ولی نمی‌دانستم منفجر می‌شود و ساکنان ساختمان هم آسیب می‌بینند.

در پایان جلسه، قضات برای صدور حکم وارد شور شدند تا درباره متهمان تصمیم‌گیری کنند.

 

17302

کلید واژه‌ها : قصاص - آتش سوزی - قتل -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: قصاص آتش سوزی قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۰۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند

تردد بیش از ۱۳ میلیون خودروی فرسوده در کشور که در روز بیش از ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند یکی از چالش‌های بزرگ حوزه انرژی است که در شرایط ناترازی بنزین، خسارات شدیدی به بدنه اقتصاد کشور وارد می‌کند.

به گزارش برنا، فرسودگی خودرو به تنهایی می‌تواند مصرف سوخت آن را بالا ببرد و البته که خودرو‌های تولید داخل در صورتی که فرسوده هم نباشند، ۲ برابر استاندارد جهانی سوخت مصرف می‌کنند.

در حال حاضر که مسأله ناترازی بنزین به یک معضل بزرگ تبدیل شده و ایران را در جایگاه کشور واردکننده بنزین قرار داده، بد نیست نگاهی به آمار و ارقام خودرو‌های فرسوده بیندازیم:

براساس تازه‌ترین آمار، ۹۰ درصد از موتورسیکلت‌ها، ۴۸ درصد تاکسی‌ها، ۸۶ درصد مینی‌بوس‌ها، ۸۲ درصد اتوبوس‌های درون شهری و بیش از ۵۲ درصد از خودرو‌های برون شهری کشور فرسوده هستند.

در حالی که کشور با چالش ناترازی بنزین دست و پنجه نرم می‌کند، همچنان شاهد تردد خودرو‌های فرسوده‌ای هستیم که عملاً بنزین را هدر و هوا را آلوده می‌کنند؛ بر اساس محاسبات سازمان نوسازی ناوگان حمل و نقل، خودرو‌های فرسوده اعم از سواری، تاکسی، کامیون و کامیونت به ترتیب روزانه، ۱۲.۵، ۲۱، ۱۵ لیتر بنزین و تجاری سنگین ۱۷۵ لیتر گازوئیل مصرف می‌کنند. همچنین موتورسیکلت‌های فرسوده ۲ برابر سایر موتورسیکلت‌ها بنزین مصرف می‌کنند.

همچنین مصرف سوخت در خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند سرسام آور است؛ تازه‌ترین آمار ستاد نوسازی حمل و نقل نشان می‌دهد که خودرو‌های تجاری سنگین که فرسوده شده اند در روز بیش از ۱۷۵ لیتر گازوییل مصرف می‌کنند و این در حالی است که خودرو‌های استاندارد ۹۰ لیتر در روز مصرف گازوییل دارند.

فرسودگی خودرو‌ها تنها به اقتصاد ضربه نمی‌زند بلکه نقشی اساسی در آلودگی هوا نیز ایفا می‌کنند به گونه‌ای که ۶۰ درصد آلودگی در تهران ناشی از ذرات معلق که حاصل سوخت غیراستاندارد و خودرو‌های فرسوده است. سهم خودرو‌ها در آلودگی هوا بین ۴۰ تا ۷۳ درصد است که در کنار آن، انتشار گاز‌های آلاینده را هم باید در نظر گرفت که سهمی ۸۲ تا ۸۳ درصدی در آلودگی هوا دارد.

از سوی دیگر نقش خودرو‌های فرسوده در تصادفات رانندگی را نیز نباید نادیده گرفت. همه این موضوعات نشان می‌دهد که اسقاط خودرو‌های فرسوده تا چه حد و از هر لحاظ می‌تواند به نفع کشور باشد.

خودرو‌های فرسوده به تنهایی ضربه سنگینی به اقتصاد کشور می‌زنند و این خسارت به اندازه‌ای بالاست که نمیتوان آن را نادیده گرفت؛ اگر هر لیتر بنزین و گازوییل را با مبلغ ۷۰ سنت حساب کنیم، می‌بینیم که خودرو‌های فرسوده، به طور سالیانه، ۹ میلیارد دلار خسارت به کشور وارد می‌کنند و بیش از ۱۳ میلیارد لیتر بنزینی را هدر می‌دهند که میتواند در شرایط مطلوب، برای کشور ارزآوری داشته باشد.

با یک نگاه کلی به این آمار و ارقام و صدمات خودرو‌های فرسوده، هیچ گونه توجیه منطقی برای عدم اسقاط خودرو‌های فرسوده وجود ندارد و این مسأله نیازمند یک اقدام جدی و ضربتی است تا خودرو‌های فرسوده از رده خارج شوند که این اتفاق می‌تواند تا حد بسیار بالایی در رفع ناترازی بنزین موثر باشد.

دیگر خبرها

  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • شکار سوژه‌های سرقت مقابل مدارس
  • تصاویر عجیبی از خودروی سانتافه در نمایشگاه خودروی پکن + تصاویر
  • خشم پدر، جان همسر و فرزندش را گرفت
  • عجیب‌ترین بخشش در خوزستان؛ مقتول، قاتلش را بخشید
  • وقتی مقتول دستور بخشش قاتلش را داد!
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • عجیب‌ترین بخشش در خوزستان: مقتول دستور بخشش قاتلش را داد
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند