Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان - ایرنا - نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: کشور نیازمند بهره گیری از توانمندی جوانان در پست های مدیریتی است و از همین رو باید قانون منع به کارگیری بازنشستگان با جدیت دنبال شود.

علی وقفچی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از کناره گیری مدیران بازنشسته و به روی کار آمدن افراد جوان و کارآمد خوشحال می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآورشد: اینکه افراد شاخص مجهز به علم روز و با توانمندی جسمی در پست های مدیریتی کشور حضور یابند اتفاق مبارکی است.
وقفچی اظهار داشت: باید از فرصت علاقه مندی جوانان به خدمت و بستر شکوفا سازی ظرفیت آنان حداکثر استفاده را کرد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: باید کل جامعه را به سمت جوانگرایی برد و قانون منع به کار گیری بازنشستگان را به درستی اجرا کرد.
وی خاطرنشان کرد: نباید در اجرای این قانون استثنایی قائل بود و حتی در صورت امکات هیات دولت و رئیس جمهوری هم برای اجرای آن دست به کار شوند.
3001/6085

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي جوانگرايي قانون بازنشستگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۱۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده

آفتاب‌‌نیوز :

جلال محمودزاده، نماینده مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجود عدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳% رسید و ۵% افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد