Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@23:14:56 GMT

تربت حیدریه و نابغه های کنکوری

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۰۲۰۸۴

تربت حیدریه و نابغه های کنکوری

کنکور 97 هم با همه فراز و نشیب هایش به پایان رسید و آنچه در این سه سال گذشته نصیب دیار تربت حیدریه شده، کسب عناوین برتر در رشته های زبان انگلیسی، علوم تجربی، فنی و حرفه ای و همچنین دهها عناوین دو رقمی بود که پسران در آن سهم بیشتری داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار تابان تربت، برخی خانواده ها برای فرزندان کنکوری هر آنچه  در توان داشتند فراهم کردند، از کلاس های کنکور رنگارنگ و کتاب های رنگارنگ گرفته تا خانه مستقل و برخی دیگر نیز خیلی ساده و بی آلایش و بدون کلاس و رنگ و لعاب خاصی درس خواندند تا همه آنچه در توان دارند را  روی کاغذ بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در همان چهار ساعتی کنکوری ها آزمون می دهند خانواده ها همه ترس ها و آرزوهایشان را پشت درب سالن ها بیرون می ریزند، گروهی دعا می خوانند و گروهی با استرس می روند و می آیند و گروهی در ذهن خود آینده فرزندانشان را در کشور تداعی می کنند تا این چهار ساعت بگذرد.

اما شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه در جنوب خراسان رضوی در سه سال گذشته با کسب عناوین برتر در رشته های علوم تجربی، زبان انگلیسی و فنی و حرفه ای و همچنین دهها عناوین دو رقمی و سه رقمی جایگاه ویژه ای را در این آزمون در سطح کشور بدست اورده، بطوریکه توانسته نابغه ها و نخبگانی را وارد دانشگاههای بزرگ کشور کند.

 

19 مردادماه سال 95 بود که نتایج آزمون سراسری آن سال توسط سازمان سنجش اعلام شد و محمد امین روانبخش دانش آموز ممتاز شهرستان تربت حیدریه از دبیرستان استعدادهای درخشان در کنکور سراسری حائز رتبه دوم در رشته علوم تجربی شد.

در همین سال 32 دانش آموز از سطح شهرستان تربت حیدریه حائز رتبه زیر هزار شدند  که علاوه بر امید روانبخش نفر دوم رشته تجربی، خطیبی نفر ۱۹ و وحدتی بعنوان نفر ۸۳ رشته علوم انسانی نیز معرفی شدند.

 

دوئل درخشان دانش آموزان تربتی همچنان ادامه یافت تا اینکه در 22 شهریور همان سال یعنی سال 95 در ادامه افتخار آفرینی های دانش آموزان این دبار حمیدرضا زارع دانش آموز هنرستان شهید چمران رتبه نخست رشته فنی و حرفه ای را در این تورنمنت علمی به نام خود ثبت کرد.

بی اعتنایی نخبگان تربت حیدریه به سراب کلاس کنکور

کنکور 97 هم با همه فراز و نشیب هایش  به پایان رسید و انچه در این سه سال گذشته نصیب دیارزعفرانی ترین شهر جهان شده کسب عناوین برتر در رشته های زبان انگلیسی، علوم تجربی، فنی و حرفه ای و همچنین دهها عناوین دو رقمی که پسران در آن سهم بیشتری داشتند.

 

اما این هنرنمایی ها امسال به اوج خود رسید و علی عبداله زاده دانش آموز دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی بدون کلاس کنکور و یا رنگ و لعاب خاصی توانست در دو رشته زبان انگلیسی و علوم تجربی با کسب عناوین اول و دوم در کنکور سراسری آن هم در دو رشته متفاوت برای مردمان پایتخت ابریشم ایران حماسه ای دیگر رقم بزند.

حماسه ای از جنس نظام تعلیم و تربیت که توانست نخبه و نابغه ای را معرفی کند که رتبه نخست زبان انگلیسی را بدون کلاس کنکور و یا معلم خصوصی بدست آورد، هر چند  او علاقمند است که رتبه دوم علوم تجربی را با انتخاب رشته پزشکی در دانشگاه مشهد ادامه دهد اما این سرآغاز یک راه افتخار آمیز برای این دانش آموز تربتی بود.

 

حمایت خانواده و معلمان و تلاشم منجر به این نتیجه شد/پزشکی دانشگاه مشهد مقصد آینده تحصیلی

این دانش آموز موفق در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه دوران تحصیل ابتدایی را در آموزشگاه شهید فلاحی سپری کرده، افزود: به دلیل استعداد بالا و نمرات ممتاز دوران راهنمایی و دبیریستان را در آموزشگاه استعدادهای درخشان شهید بهشتی تحصیل کردم.

 

وی که متولد سال ۱۳۷۸ و علاقمند به رشته فوتسال و پینگ پنگ است در تشریح علت موفقیتش می افزاید: در اینحا جا دارد از حمایت های پدر و مادرم و همچنین رییس و پرسنل و معلمان دبیرستان استعدادهای درخشان که حمایت همه جانبه از من داشتند و باعث کسب این موفقیت شدم قدردانی کنم.

 

وی در خصوص رتبه نخست زبان انگلیسی در کنکور سراسری گفت: با توجه به اینکه در برنامه نویسی کامپیوتر فعالیت داشتم به ناچار و برای کسب اطلاعات باید به منابع انگلیسی مراجعه می کردم، لذا بصورت خودجوش و بدون دبیر و کلاس متفرقه به فراگیری زبان انگلیسی پرداختم.

عبدالله زاده افزود: در هیچ کلاس متفرقه ای حضور پیدا نکردم و فقط کتاب های درسی و همچنین کتاب های تستی را نیز مطالعه کردم و لذا توصیه ام به کنکوری ها در مرحله نخست کتب درسی است که می تواند منجر به نتایج مطلوب شود.

 

مطلب دیگر اینکه این افراد خروجی ها حلقات صالحین شهید احمدی روشن بسیج دانش آموزی هستند که توانستند علاوه بر حضور در برنامه های فرهنگی و تربیتی بسیج حائز عناوین برتر علمی در بزرگترین تورنمنت علمی کشور شوند.

اکنون که شهرستان تربت حیدریه آن هم با امکانات محدود که به فراتر آن در مراکز استان و حتی تهران این امکانات به وفور یافت می شود استعدادهای بالقوه خود را به فعلیت رسانیده، می طلبد تا نظام تعلیم و تربیت و  در راس آن وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  نگاه خاص و بیشتری به لحاظ ردیف اعتبارات و همچنین فراهم کردن برخی امکانات در این شهرستان داشته باشد.

 

35 هزار و 769 دانش آموز در 316 آموزشگاه و یک هزار و 666 کلاس درس، توسط دو هزار و 500 نفر معلم در تربت حیدریه تحصیل می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۰۲۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت شهید مطهری از کلاس درس متفاوت امام

به گزارش خبرنگار جماران، مرتضی مطهری(1) همو که کنار اسمش پیشوندی ناگسستنی نشسته است و همه او را بیشتر با استاد مطهری می شناسند، در میان خاطراتی که از امام خمینی (س) نقل کرده به بیان شیرین امام به هنگام بازگو کردن الهیات اشاره کرده طوری که با بیان مدعیان این رشته بسیار متفاوت است. او گفته است: 

 

‌‌آن ایام، تازه با حکمت الهی اسلامی آشنا شده بودم و آن را نزد استادی ‌‌[‌‌امام‌‎ ‎‌خمینی‌‎ ‎‌]‌‌که برخلاف اکثریت قریب به اتفاق مدعیان و مدرسان این رشته، صرفاً‌‎ ‎‌دارای یک سلسله محفوظات نبود، بلکه الهیات اسلامی را واقعاً چشیده و‌‎ ‎‌عمیق ترین اندیشه های آن را دریافته بود و با شیرین ترین بیان آنها را بازگو می کرد،‌‎ ‎‌می آموختم، لذت آن روزها و مخصوصاً بیانات عمیق و لطیف و شیرین استاد از‌‎ ‎‌خاطره های فراموش ناشدنی عمر من است.‌‎

 

برشی از کتاب سلسله موی دوست؛ ص 208

1. شهید مرتضی مطهری در سیزدهم بهمن ماه سال 1298 شمسی در قریه فریمان از توابع مشهد متولد شد و سال ها بعد یعنی زمانی که انسانی وارسته، باتقوا، استادی مسلم بود در روز سه شنبه یازدهم اردیبهشت 1358 ساعت ده و بیست دقیقه شب به وسیله گروهک تروریستی فرقان به شهادت رسید.

پیکر این شهید بزرگوار به دستور امام به قم منتقل و در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد و آیت الله العظمی گلپایگانی بر او نماز گزارد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • روایت شهید مطهری از کلاس درس متفاوت امام
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد